- 11 Nisan 2019
- 973
- 4.274
- 63
- 42
- Konu Sahibi panic_attack
-
- #2.741
inşallah belirtisidir yaaa..çok şükür hiç bi şikayetim yok sadece uykum geliyor gün içinde çok fazla ama onun etkisi mi bilemedim peki hamilelik belirtisi diyebilir miyiz?
yeni yaşında güzel bir kız çoçuğu haberini al inşallah mutlu yıllar...Canım benim çok teşekkür ederim, inşallah hepimiz yeni yaşlarımızı kucağımızda çocuklarımızla karşılayalım. Sağlıklı olsun cinsiyetin hiç önemi yok inan ama son zamanlarda kız çocuğunu daha çok istiyor gibiyim, senin de temiz kalbine doğmuş bak
kova candır ya.. Kendimden biliyorum.. :) bi kova olaraktan...keşkem olsa...Babası kova istiyo. Mantıklı olsun, aklı başında olsun, sakin olsun, zeki olsun, yaratıcı olsun, özgür olsun, kıskanç olmasın diyo.
En rahat büyütülebilecek, eğitilebilecek burç kova bebesidir zaten. Mızıklamaz çok.
Hem anası da kova burcu çünkü. :)
Ben dolduruşa gelen kova burcu görmedim hiç. Gayet aklı başında bi babadır o. Bütün ihtimalleri gözden geçiriyodur, tedbir alıyodur. Sebep sonuç analizi istiyordur. Siz hafife alıyorsunuzdur. Hıh!
Başlık Mayıs'a adanmış dikkatinizi çekerim. O Mayıs boşuna Mayıs değil. Tee o zamandan burç seçmesek 2018'e adanmış derdik, kovayla bismillah demezdik, hayret bi şey!
Aman tuttu da burcu kaldı bi. :))
Gız bize ilişki yasağı kondu opu sonrası tık yok. Hamile olamam yani. Opu 2 Mayıs'ta oldu. Adet söktürücü biteli 8 gün oldu. Topla böl çıkar ortalamayı al, mantıken 2 güne adet olmam lazım benim. Çünkü yavaştan hormonlarım germeye başladı gecikmese iyi olur.
Pilates yapıyom bi saattir, bi de bebe aspirini içtim bakalım nolcek. :))
Şeyi soram ben topluca size, bu rahim hazırlama sürecinde yeni adetle birlikte gelişen ya da gelişmekte olan yumurtaya noluyo? Gelişemeden ilaçlarla kafasını mı ezecekler yoksa ordan bi yumurtayı da doğal dölleme şansımız olur mu?
cancazım sen çalışmalara başlayacaktın ben bat mı bebek mi gelecek diyoduk 15 mayıs için.. ne bat var ne pozitif test benim elimde inşallah ay sonu senin haber gelir.. Çalış zuzu çalış :) psikolojim bozuldu benimde hala hiç regl belirtisi yada gebelik belirtisi yok..saat gibiydim nerdeyse öyle kolay kolay günüm şaşmaz ağrısız reglim olmaz yada başlamaz amaaa ne oldu böyle bilemedim..Aslında burada olmamam lazım demi.. neyse ben kaçıyom iyi geceler herkese
İDoktorun bekle dediyse bildiği bir şey vardır canım, bu bekleyiş sana uğurlu gelsin tedavisiz hamile haberini alalım senden
Tüp bebekte hamilelik transfer gününe göre değil adet gününe göre hesaplanıyor bilginiz olsun.40 haftalık hesaba göre en geç 3 Haziran'da transfer olursa Kova.
3 Haziran'dan sonrası Balık oluyo ama tüp bebekler 39.haftada sezaryen ile alındığı içüün hala umut var. :))
Döviz büroları, bankalar düşük bozar. Ama internet şuben varsan arada da çok fark yoksa riske girmemek için bankadan bozulabilir.istanbulun muhasebeci kızları, dövizi en yuksek bankalar mı doviz burolarimi bozuyor ki ?
günaydın kuzu sağoll valla:)Saymazsak 15 olur cancan, kuzunun ablasi gibisin maşallah,
takıldığında da geciktirebiliyorsun adeti kuzu.. takılmamak lazım.. buradakiler bilir şaşmaz dediğimde bekletti 2 gün.cancazım sen çalışmalara başlayacaktın ben bat mı bebek mi gelecek diyoduk 15 mayıs için.. ne bat var ne pozitif test benim elimde inşallah ay sonu senin haber gelir.. Çalış zuzu çalış :) psikolojim bozuldu benimde hala hiç regl belirtisi yada gebelik belirtisi yok..saat gibiydim nerdeyse öyle kolay kolay günüm şaşmaz ağrısız reglim olmaz yada başlamaz amaaa ne oldu böyle bilemedim..
Aminnn inşallah canımMutlu ve sağlıklı yıllar dilerim. Yeni yasın sana da ugurlu gelsin inşallahdileklerin kabul olsun inşallah
Normalde de koku hassasiyetim var o yüzden bilemedim kuzumTek tedavi mi 24 bin.
Ngs ne kadar. Bi de kullandığın ilaçlar gonalf mi?
En güzel belirti :) Hadi inşallah, koku durumu nasıl?
Hamile olmayasın :) opudan sonra ilişkiye girmedin heralde. O gücük yumurtalar büyüüp bebiş olmasın sakın. Opudan sonra ben tam 14.günde adet oldum.
Ayy kovayi napcan. Çabuk dolduruşa geliyor, çok zor bir burç bence. Benim babam kova. Gelen dolduruyor giden dolduruyor sonra bize sarıyor. :)
Aminnn inşallah canım benimDoğum günün kutlu olsun canım nice sağlıklı mutlu huzurlu yıllaraseneye mayısta bebişlerimizle kutluycaz inşallah
Yumurtlama sonrası kaçıncı gün? Artık test yapsan çıkmaz mı?Aminnn inşallah canım benim
çıkmaz daha 22si desek 1 hafta var.Yumurtlama sonrası kaçıncı gün? Artık test yapsan çıkmaz mı?
aaaa yok daha neler.. ben de onu kullanırım adetliyken.. normal vakitlerde ağrı çeşidine bağlı olaraktan parol vermidon mide için famodin kullanıyorum kuzu..Günaydın gençlerbugün yeni bi sinir stres sebebim oldu. Ben regl döneminde çok ciddi ağrılar çeken biri olarak uzun yıllardır dolorex kullanırım. Şimdi prospektüsü okudum gebeliği engelleyebilir, 3 ay önceden bırakın diyor. Saf gibi içiyomuşum yaa Gebeliği beklerken içilecek masum bi ağrı kesici öneriniz var mı? Siz ne kullanıyosnuz?
Bikaç gün önce progesteron ölçtürmüştü ben de belki 12.gün olmuştur diye düşündüm.çıkmaz daha 22si desek 1 hafta var.
kuzu yazamıyor çoğu zaman bekleme diye cevaba atladım ben :)Bikaç gün önce progesteron ölçtürmüştü ben de belki 12.gün olmuştur diye düşündüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?