Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yeni yaşında güzel bir kız çoçuğu haberini al inşallah mutlu yıllar...

kova candır ya.. Kendimden biliyorum.. :) bi kova olaraktan...keşkem olsa...

Aslında burada olmamam lazım demi.. neyse ben kaçıyom iyi geceler herkese
cancazım sen çalışmalara başlayacaktın ben bat mı bebek mi gelecek diyoduk 15 mayıs için.. ne bat var ne pozitif test benim elimde inşallah ay sonu senin haber gelir.. Çalış zuzu çalış :) psikolojim bozuldu benimde hala hiç regl belirtisi yada gebelik belirtisi yok..saat gibiydim nerdeyse öyle kolay kolay günüm şaşmaz ağrısız reglim olmaz yada başlamaz amaaa ne oldu böyle bilemedim..

Doktorun bekle dediyse bildiği bir şey vardır canım, bu bekleyiş sana uğurlu gelsin tedavisiz hamile haberini alalım senden
İ
40 haftalık hesaba göre en geç 3 Haziran'da transfer olursa Kova.

3 Haziran'dan sonrası Balık oluyo ama tüp bebekler 39.haftada sezaryen ile alındığı içüün hala umut var. :))
Tüp bebekte hamilelik transfer gününe göre değil adet gününe göre hesaplanıyor bilginiz olsun.

takıldığında da geciktirebiliyorsun adeti kuzu.. takılmamak lazım.. buradakiler bilir şaşmaz dediğimde bekletti 2 gün.
du bakalım belki geç döllenmedir inşallah hayırlı haberlerle gel. :)

Normalde de koku hassasiyetim var o yüzden bilemedim kuzum

Günaydın gençler bugün yeni bi sinir stres sebebim oldu. Ben regl döneminde çok ciddi ağrılar çeken biri olarak uzun yıllardır dolorex kullanırım. Şimdi prospektüsü okudum gebeliği engelleyebilir, 3 ay önceden bırakın diyor. Saf gibi içiyomuşum yaa Gebeliği beklerken içilecek masum bi ağrı kesici öneriniz var mı? Siz ne kullanıyosnuz?

aaaa yok daha neler.. ben de onu kullanırım adetliyken.. normal vakitlerde ağrı çeşidine bağlı olaraktan parol vermidon mide için famodin kullanıyorum kuzu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…