Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba hanımlar. Buralarda da bebek yapma düşüncesinde de yeniyim. 3yillik evliyim ama daha ancak bu ay bebek konusunu gündemimize alabildiksanırım eşim de ben de biraz korkuyoruz bebek ve sorumluluğundan. Ama anne baba olunca hepsinin geçeceğini ona sımsıkı baglanacagimiza inanıyorum. Velhasıl bu aya kadar hiç yumurtlama takibi vs yapmadım. Ilk defa bu ay adetim bittikten sonra gün aşırı birlikte olmaya çalıştık. Ben de meraklandım. Sizlerin mesajlarını okuyup iyice kendimi kaptırdım. Ilham oldu yasantilariniz bana. Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

Babası kova istiyo. Mantıklı olsun, aklı başında olsun, sakin olsun, zeki olsun, yaratıcı olsun, özgür olsun, kıskanç olmasın diyo.
En rahat büyütülebilecek, eğitilebilecek burç kova bebesidir zaten. Mızıklamaz çok.
Hem anası da kova burcu çünkü. :)
Ben dolduruşa gelen kova burcu görmedim hiç. Gayet aklı başında bi babadır o. Bütün ihtimalleri gözden geçiriyodur, tedbir alıyodur. Sebep sonuç analizi istiyordur. Siz hafife alıyorsunuzdur. Hıh!
Başlık Mayıs'a adanmış dikkatinizi çekerim. O Mayıs boşuna Mayıs değil. Tee o zamandan burç seçmesek 2018'e adanmış derdik, kovayla bismillah demezdik, hayret bi şey!
Aman tuttu da burcu kaldı bi. :))

Gız bize ilişki yasağı kondu opu sonrası tık yok. Hamile olamam yani. Opu 2 Mayıs'ta oldu. Adet söktürücü biteli 8 gün oldu. Topla böl çıkar ortalamayı al, mantıken 2 güne adet olmam lazım benim. Çünkü yavaştan hormonlarım germeye başladı gecikmese iyi olur.
Pilates yapıyom bi saattir, bi de bebe aspirini içtim bakalım nolcek. :))

Şeyi soram ben topluca size, bu rahim hazırlama sürecinde yeni adetle birlikte gelişen ya da gelişmekte olan yumurtaya noluyo? Gelişemeden ilaçlarla kafasını mı ezecekler yoksa ordan bi yumurtayı da doğal dölleme şansımız olur mu?

Hamile misiniz

Merhaba hoş geldiniz.
3 yıl beklemeseydiniz keşke. Yeni evlenen herkese bunu söylüyorum artık :))) Şaka şaka, yaşınız gençse 3 yıl çocuk düşünmeyerek gayet iyi bi şey yapmışsınız bence de. Kararınız hayırlı uğurlu olsun, bebiş de çok bekletmesin hemen olsun inşallah.
Yaş kaç bu arada?

Hoşbuldummm
eşim de ben de dediğim gibi kendimizi bebeğe hiç hazır hissetmedik o yüzden de uzadıkça uzadı. şu an bir karar verdik ama hala doğru mu diye düşünüyoruzyaşımızda genç sayılmaz ikimiz de 30 yaşındayız. en azından benim için riskli döneme yaklaşıyoruz. biraz da o yüzden bu yıl daha da istekliyim.
İnşallah hepimizin güzel haberler alır, mutluluklarımıza mutluluk katarız

DOğal siklusta gelişen yumurtalar oluyor ama ilaçlı da baskılıyorlar diye biliyorum Bana adetin 21.günü lucrin diye bi iğne verdiler baskılamak için adet olunca gittiğimde Dr ultrasonla bakınca herşey yolunda başlayalım dedi sanırım büyüyüp yumurta kiste dönüşmesin diye engelliyorlar o iğneyle

Yine birkaç sayfa kaçırmışım, neyse yakaladığım yerden geleyim. Ya burç işi ne trajikomik şey değil mi, asla uyuşamadığımız insanlar, yakınımızdakiler bir sürü yargı oluşturuyor. Ben de önyargı beslediğimi düşünmesem de artık insanları üç görüşte burcunu tahmin edebilecek düzeye gelmişim valla.
Geçen ocak ayında kaldığım, düşükle biten ilk gebeliğimde yavrukuş doğsaydı terazi burcu olacaktı. İki ablam da terazi burcu, bana uzak Mısıra sultan durumundaydım. Sonra ben mi kötü enerji yolladım diye buna bile üzüldüm ama komşu burçlar bile hep daha iyiydi, Aslan, Başak, sonra Akrep... ama tuta tuta Terazi tuttu. Şimdi tövbe dedim içimden geçirmeye bile.

Geçmiş olsun canım. Haklisin yaptırmakla o zaman. Ben bir kere denedim. 2 yumurta ile opu yapıldı, biri boş cıktı biri de döllenmesi dediler. Maceram orda bitti. Gene bir kere daha deneyeceğim. Dr ulug ulun ile görüştük ama henüz karar vermedim. Aret kamar i da gitmek istiyorum. Şu anda araştırıyorum.

Sakin olsun dışında hepsi var. Benim babam her türlü işi kendi başına çözer halleder. Resmi kurumda iş bitirir. Çalıştığım patronlar hep beceriksiz bir hesap bile yapamazlar. Bütün ihtimalleri gözden geçirir. Hatta en kötü senaryoyu düşünür en önce:) biraz olumsuz düşünme var sanırım genel olarak.
Işte zor bir burcsunuz..

Ben O levele gelemedim. Yumurtaları serbest bırakıyorlarsa bir tane de serbest atış yaparsınız biri organik biri tüp takılırlar içerde. "Len oğlum ben buraya yuvarlandim da geldim, senin gibi tüp bebesi değilim. Tırnaklarımla kazıdım geldiğim yeri, az öteye kay hasta etme adami" (güldür güldür bilal style okuyun)

:)) öyle okudum.
He valla yaa belki tek embriyo konacak diye yımırtama elleşmezler yav. Ama o kadar çeşit şey veriliyormuş ki kesin biri yımırtayı baskılıyodur.

Hayırlısı olsun arkadaşım yücel Karaman’ı da çok övüyorlar Brüksel tüp bebek

Girdimm valla varsa yoğsa sen hiç beni soran yok durumuma yorum da yapmıyo didim bi de doğum günü çocuu olduğumdan kelli ilgiyi üstümde istiyom zaar. yaş 40 lakin duygular 25 mi ne
Ya varya geçenlerde doğum gününün bu ay olduğunu demistin, hatta gününü de yazmistin, bende geçmiş konuşmalara bakacaktim ne zamandi diye, geçici vergi firsat vermedi
Doğum günün kutlu olsun cancanın, kuzucunla, eşinle ve seviklerinle her seyin gönlünce olacagi yılların olsun

Evet evet kızım biraz daha sıksaydı dişini aynı gün olacaktı doğum günümüz benimki 3 gün sonrası gibi yazışmalarımız olmuştu :)
Sağol kuzuumm amin inşallahh hep birliktee..❤
Valla ben gördüm ve sana 30 derim
❤❤utandırıyorsun beni. geceleri sayma 20 işte

Saymazsak 15 olur cancan, kuzunun ablasi gibisin maşallah,

belkı erken oldugundan cıkmıyor olabılır, belkı de oruc nedenıyle gunlerı sasmıs olabılır, erken gebelık yaptıysan cıkması lazım gıbı, normal testler gostermıyor zaten bu kadar erken.
valla bilmiyorum ki laboquıck ovu testinin içinde hediye vermişlerdi erken gebelik testimi değil mi hiç bilmiyorum..üzerinde belirtmiyor erken diye sadece gebelik testi yazıyor.. ve hala kırmızılar yok...

merhaba hoşgeldin... buraya bakıp kaptırmayan yok kendini bencede..bende rahattım olsada olur olur bi ara derken şimdi oldumu acaba diye kabıma sığamıyorum..:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…