- 1 Mayıs 2019
- 511
- 683
- 23
- Konu Sahibi panic_attack
-
- #2.701
Bende 38i yaşıyorum... cok geçmedi dimi kızlarNeeaaa!? Bi de doğum günün he miii? Hödük kocalar gibi hissettim gene kendimi ahahahsh
Aman benim gülümeee 40 mı olmuuş.. Eyi ki doğmuş da olmuuş :) Nice yılların olsun sağlıkla yeni bir bebikle inşallah.
Ne var kız yaşında? İzindeyim geliyom iki arkandan. :))
çok şükür hiç bi şikayetim yok sadece uykum geliyor gün içinde çok fazla ama onun etkisi mi bilemedim peki hamilelik belirtisi diyebilir miyiz?dvtb progesteron çok iyi. Peki bu kadar yüksekliğe hiç şikayetin yok mu? Progestan fitil kullanınca bile bir sürü etki yaşanıyor. Illaki belirti vardır.
çok şükür hiç bi şikayetim yok sadece uykum geliyor gün içinde çok fazla ama onun etkisi mi bilemedim peki hamilelik belirtisi diyebilir miyiz?
sahura kalkıyoruz ama uykumu alıyorum yani erken yatıp uykumu almış olarak uyanıyorum ama gün içinde sanki hiç uyumamış gibi ağzım yırtılırcasına esniyorum ve yorgun hissediyorum Rabbim inşallah nasip etmiştir de bebiştendirsahur yuzunden degılse uyku halı, hamılelık belırtılerı de uyku halı canım. benım cok uykum gelıyodu ve kendımı cok yorgun hıssedıyodum mesela.
aminn kuzum inşallahhNice mutlu ve sağlıklı yıllar diliyorum yeni yasın sana ugurlu gelsin istediklerine kavustursuninsallah
aminn canım inşallah hepimizin her şey gönlüne göre olsunno zaman ne diyoruz.. hepide bört dey tu yu :) her şey gönlünce olsun cancan..umarım yeni yaşında yeni bebişin kucağında olur...
sen de boğaymışsııınn kuzuuu :) senin de yeni yaşın hayırlı olsun doğum günün kutlu olsun ben arsızlık edip söyledim sen ses etmemişsinnsahura kalkıyoruz ama uykumu alıyorum yani erken yatıp uykumu almış olarak uyanıyorum ama gün içinde sanki hiç uyumamış gibi ağzım yırtılırcasına esniyorum ve yorgun hissediyorum Rabbim inşallah nasip etmiştir de bebiştendir
hödük kocaa ahah:)
he valla oldukk gıı amiin inşallaahh
her şey yolunda :)
senin boy kaçtı gıı.. minyonlar göstermiyor zaten kimse bana 40 demez
maydanoz derler söktürücü.. ye bol bol ya da suyunu kaynat iç..Ben 168 boy, kilo 52. Ben de göstermiyorum yaşımı. Dün üniversite bitti mi kaç oldun dedi uzun süredir beni görmeyen bi kadın. Dedim 38 yaşındayım naptın sen teeyyzaa!
Hemen çalışmayınca, geç evlenince, çocuk da olmayınca yıpranmıyo insan. Anamgil de göstermez yaşını, genetik aktarım. Bunlara güvene güvene çocuk yapmayı erteledik ahanda çok iyi oldu çok da güzel oldu sanki. :))
Ayy ben neden adet olmuyom ne yesem ne içsem acaba? Mekik çekecem, squat yapacam akşam. O regl buraya gelecek!
Allah razı olsun kuzum evet ben de boğa burcuyumsen de boğaymışsııınn kuzuuu :) senin de yeni yaşın hayırlı olsun doğum günün kutlu olsun ben arsızlık edip söyledim sen ses etmemişsinn
Tek riski acısından iyi, diğeri yedek kalıcak bu anlamda iyi. Iki tane biri tutarsa biri tutmazsa iyi, ikisi de tutarsa zorlu bir süreç ama sonu güzel :) çalışmıyorsan sürecini evde geçireceksen neden olmasın. Ünlüler 2 tane doğuruyor 40 li yaşlarında her türlü programa da gidiyorlar.
Doktorun kim, ne kadar ödedin? Memnun musun?
Eee bu durumda ne burcu oluyor, koç mu? Bir söz vardır. "Hayat sen plan yaparken başına gelenlerdir" diye. Olsun varsın haziran olsun yeterki olsun.
papatya çayı iç kuzum hemen sökülürsün ama poşet çay değil doğal kurutulmuş papatya çayıBen 168 boy, kilo 52. Ben de göstermiyorum yaşımı. Dün üniversite bitti mi kaç oldun dedi uzun süredir beni görmeyen bi kadın. Dedim 38 yaşındayım naptın sen teeyyzaa!
Hemen çalışmayınca, geç evlenince, çocuk da olmayınca yıpranmıyo insan. Anamgil de göstermez yaşını, genetik aktarım. Bunlara güvene güvene çocuk yapmayı erteledik ahanda çok iyi oldu çok da güzel oldu sanki. :))
Ayy ben neden adet olmuyom ne yesem ne içsem acaba? Mekik çekecem, squat yapacam akşam. O regl buraya gelecek!
Doğum günün kutlu olsun canım nice sağlıklı mutlu huzurlu yıllaraAllah razı olsun kuzum evet ben de boğa burcuyum
Evet riskler ön planda işten ayrıldım evdeyim bakalım Salı gününe kadar aklımda netleştiririm Acıbadem’de tedavi oldum 24bini buldu ngs çok masraflı bi de 6 embriyodan şükür ki 2 sağlıklı geldi
çok şükür hiç bi şikayetim yok sadece uykum geliyor gün içinde çok fazla ama onun etkisi mi bilemedim peki hamilelik belirtisi diyebilir miyiz?
Hamile olmayasın :) opudan sonra ilişkiye girmedin heralde. O gücük yumurtalar büyüüp bebiş olmasın sakın. Opudan sonra ben tam 14.günde adet oldum.Ben 168 boy, kilo 52. Ben de göstermiyorum yaşımı. Dün üniversite bitti mi kaç oldun dedi uzun süredir beni görmeyen bi kadın. Dedim 38 yaşındayım naptın sen teeyyzaa!
40 haftalık hesaba göre en geç 3 Haziran'da transfer olursa Kova.
3 Haziran'dan sonrası Balık oluyo ama tüp bebekler 39.haftada sezaryen ile alındığı içüün hala umut var. :))
Mutlu ve sağlıklı yıllar dilerim. Yeni yasın sana da ugurlu gelsin inşallahAllah razı olsun kuzum evet ben de boğa burcuyum
PAnic le biz kovayız cınımTek tedavi mi 24 bin.
Ngs ne kadar. Bi de kullandığın ilaçlar gonalf mi?
En güzel belirti :) Hadi inşallah, koku durumu nasıl?
Hamile olmayasın :) opudan sonra ilişkiye girmedin heralde. O gücük yumurtalar büyüüp bebiş olmasın sakın. Opudan sonra ben tam 14.günde adet oldum.
Ayy kovayi napcan. Çabuk dolduruşa geliyor, çok zor bir burç bence. Benim babam kova. Gelen dolduruyor giden dolduruyor sonra bize sarıyor. :)
PAnic le biz kovayız cınım
Embriyo başına 295 $ 6 embriyo yaklaşık 9.000 tl tuttu donma çözme ücreti 1.850 normalde tüp bebek 12bin civari ilaçlar bide mikrochip yaptırdık derken buldu o kadarıevet gonal f merional kullandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?