- 9 Şubat 2019
- 4.506
- 9.447
- 108
- Konu Sahibi panic_attack
-
- #2.761
Prospektüsü incelersen görürsün. Hamilelikle ilgili bölümde,gebelik planlıyorsanız 3 ay önceden kullanmayı bırakın,hamileliği güçleştirebilir yazıyor. Araştırdım da tüpteki tüycükleri mi yok ediyomuş neymiş. Net bi bilgi için doktora sorcam gidince. Baksana minik kırmızı şeye neler yapıyomuşaaaa yok daha neler.. ben de onu kullanırım adetliyken.. normal vakitlerde ağrı çeşidine bağlı olaraktan parol vermidon mide için famodin kullanıyorum kuzu..
aman prospektüslere bakarsan depresyon ilacına intihar vakaları görülebilir yazıyor.. mümkün olduğunca yan etkilere bakmamaya gayret ediyorum.. ne işe yaradığına bakarım yeter :)Prospektüsü incelersen görürsün. Hamilelikle ilgili bölümde,gebelik planlıyorsanız 3 ay önceden kullanmayı bırakın,hamileliği güçleştirebilir yazıyor. Araştırdım da tüpteki tüycükleri mi yok ediyomuş neymiş. Net bi bilgi için doktora sorcam gidince. Baksana minik kırmızı şeye neler yapıyomuş
ne zaman gideceksin doktora.. beni de bilgilendir.. bana daha çok var gitmemeProspektüsü incelersen görürsün. Hamilelikle ilgili bölümde,gebelik planlıyorsanız 3 ay önceden kullanmayı bırakın,hamileliği güçleştirebilir yazıyor. Araştırdım da tüpteki tüycükleri mi yok ediyomuş neymiş. Net bi bilgi için doktora sorcam gidince. Baksana minik kırmızı şeye neler yapıyomuş
Adet olursam 3.günü gidicem. Olmazsam zaten gidicem. Yani her türlü iki hafta sonra sanırım :) yav öyle diyosun da ben de atıyorum göz bebeğinde sararma yapmasını dikkate almam ama gebeliğe engel yazınca ciddiye alırım :)ne zaman gideceksin doktora.. beni de bilgilendir.. bana daha çok var gitmeme
Bu arada depresyon ilaçları özellikle ergenlik ve ilk gençlik döneminde olmak üzere intihar isteğine yol açabiliyor,doğrudur.aman prospektüslere bakarsan depresyon ilacına intihar vakaları görülebilir yazıyor.. mümkün olduğunca yan etkilere bakmamaya gayret ediyorum.. ne işe yaradığına bakarım yeter :)
sahura kalkıyoruz ama uykumu alıyorum yani erken yatıp uykumu almış olarak uyanıyorum ama gün içinde sanki hiç uyumamış gibi ağzım yırtılırcasına esniyorum ve yorgun hissediyorum Rabbim inşallah nasip etmiştir de bebiştendir
Adet olursam 3.günü gidicem. Olmazsam zaten gidicem. Yani her türlü iki hafta sonra sanırım :) yav öyle diyosun da ben de atıyorum göz bebeğinde sararma yapmasını dikkate almam ama gebeliğe engel yazınca ciddiye alırım :)
yav ben yanlıştır demedim.. yan etkilerine rağmen ilaçları kullanıyoruz onu demek istiyorum..Bu arada depresyon ilaçları özellikle ergenlik ve ilk gençlik döneminde olmak üzere intihar isteğine yol açabiliyor,doğrudur.
sen de boğaymışsııınn kuzuuu :) senin de yeni yaşın hayırlı olsun doğum günün kutlu olsun ben arsızlık edip söyledim sen ses etmemişsinn
Merhaba hanımlar. Buralarda da bebek yapma düşüncesinde de yeniyim. 3yillik evliyim ama daha ancak bu ay bebek konusunu gündemimize alabildiksanırım eşim de ben de biraz korkuyoruz bebek ve sorumluluğundan. Ama anne baba olunca hepsinin geçeceğini ona sımsıkı baglanacagimiza inanıyorum. Velhasıl bu aya kadar hiç yumurtlama takibi vs yapmadım. Ilk defa bu ay adetim bittikten sonra gün aşırı birlikte olmaya çalıştık. Ben de meraklandım. Sizlerin mesajlarını okuyup iyice kendimi kaptırdım. Ilham oldu yasantilariniz bana. Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
8. gün test yaptım aslında dün erken diye çok dikkate almadım sonra sahurda baktım silik bi çizgi oluşmuş ama bilemedimYumurtlama sonrası kaçıncı gün? Artık test yapsan çıkmaz mı?
o adetin 21. günüydü canım 14 mayıs progesterona bakarsak var diyen de var yok diyen de var bakalım hayırlısıBikaç gün önce progesteron ölçtürmüştü ben de belki 12.gün olmuştur diye düşündüm.
hepsi var midem bulanmıyor ama ki diğer iki gebelikte de bulantım olmamıştı hiçay o zaman hamilikten olabilir kızz, halsizlik ,bitkinlik, uyku hali, her kokuyu daha net duyma, ve mide bulantsısı da varsa belirtilerde tadından yenmez bu haller
amin canım benim gibi bekleyen isteyen herkese nasip etsin Rabbimdvtb senin de doğum gününmüş, nice nice bebişli yıllara inşallah, gönlünce olsun herşey canım.
Aynı markanın 20 lıgının ıcınde 2 tane cıkıyordu ben aldıgımda erken gebelık testıdır, aslında ustunde belırtıyor erken gebelık testı oldugunu canım.valla bilmiyorum ki laboquıck ovu testinin içinde hediye vermişlerdi erken gebelik testimi değil mi hiç bilmiyorum..üzerinde belirtmiyor erken diye sadece gebelik testi yazıyor.. ve hala kırmızılar yok...
istanbulun muhasebeci kızları, dövizi en yuksek bankalar mı doviz burolarimi bozuyor ki ?
Amaan diyince küçümseme gibi oldu,yazışırken jest ve mimikler yok tabi iletişim kısıtlı yanlış anlaşılma olabiliyo :) ben o kadar beklemem eczacıma sorarım, o daha net açıklar. Sorunca sana da haber veririmyav ben yanlıştır demedim.. yan etkilerine rağmen ilaçları kullanıyoruz onu demek istiyorum..
elbette gebeliğe engel teşkil edecekse içmeyelim bir daha, benim de dr randevum 2 hafta sonraya ki olmayız inşallah.. adet olunca gelirsin demişti ya.
Günaydın gençlerbugün yeni bi sinir stres sebebim oldu. Ben regl döneminde çok ciddi ağrılar çeken biri olarak uzun yıllardır dolorex kullanırım. Şimdi prospektüsü okudum gebeliği engelleyebilir, 3 ay önceden bırakın diyor. Saf gibi içiyomuşum yaa Gebeliği beklerken içilecek masum bi ağrı kesici öneriniz var mı? Siz ne kullanıyosnuz?
Bilemiyorum bunu sormam lazım. Düşüğe vs sebep olabiilir mi bilmem,şimdilik öğrendiğim tutunmayı engellediği. Net bilgi için eczacıyla konuşucam. Ben de bitek regl döneminde içerim. Nadiren migrende de.Bana doktor hamilelikte kullanabileceğim en masum ilaç olarak parol verdi ama hiç ağrı kesmiyor, gerçi benim migreni kesen ağrı kesici de yok. ama hamilelik öncesi ben de dolorex içiyordum, ve bakmamıştım prospektüsüne. ben şok belki de düşük de o yüzden olabilir mi, düşükten önce de kimyasalda da içmiştim dolorexi
aman prospektüslere bakarsan depresyon ilacına intihar vakaları görülebilir yazıyor.. mümkün olduğunca yan etkilere bakmamaya gayret ediyorum.. ne işe yaradığına bakarım yeter :)
8. gün test yaptım aslında dün erken diye çok dikkate almadım sonra sahurda baktım silik bi çizgi oluşmuş ama bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?