Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ayyyy bizde balayında voyage sorguna gittik,bayılmak ne kelimedir,ömrüm boyunca voyage otellerine gidebilirim

ayyyy bizde balayında voyage sorguna gittik,bayılmak ne kelimedir,ömrüm boyunca voyage otellerine gidebilirim
Öyle miii, voyage nin tüm otelleri güzel demekki. Biz de bayıldık, dönem olarak da sessiz sakindi. Deniz manzaralı, Deluxe odaydı, terasında bile jakuzi vardı :)) Uçak bileti dahil çok uyguna gidip geldik.
Butik otelleri daha çok severim ama balayı ultra her şey dahil ve lüks olmalı bence , şımartılmak, şımarmak hakkımız :))

bizim eylül sonuna doğruydu,otel kalabalıktı ama alan geniş olunca hiç sıkıntısını çekmedik,hizmette de kalabalıktan dolayı eksiklik olmayınca hiç sorun olmadı ama biz çok uyguna gidemedik,son dakikaya kadar karar veremediğimiz için,
ama değdi :)

sonuna kadar çalışıyorum sana canım.... pardon ya sonuna kadar katılıyorum canım benım de kafa gıtmıs

yazmıyosa normal test o gulum. bendekınde yazıyodu cunku. alırken sayfada da belırtıyodu erken gebelık dıye

canımcıım ben adetten 2 gun once falan erken gebelıgı yaptıgım halde gorunmemıstı, onu da hatırlatayım, bekle sabret bıraz ınsallah hamılesındır gulum

mantıken dogru dıyosun, hanı kullandıgımız ılacar 3 ay oncesıne etkı edıyor ya sımdı senın o yumurtalar 3 ay once buyumeye baslayan yumurtalar oluyor o halde dı mı canım. adetle de daha hızlı buyuyor demek canım belkı

İnşallah gebeliktendir.. bi kan versen ya da en basiti test yapsan çıkar belirtiler aynı biliyorsun yek fark adetin gelmemesi.

aynen canım en az 3 gun
Başladığında günlerce haftalarca süren, genelde tek taraflı bi ağrıysa, ve özellikle ayda bi ya da atıyorum her bahar gibi belli aralıklarla geliyorsa,seninki küme tipi baş ağrısı olabilir. Belki ilaçlar bu yüzden sende işe yaramıyordur bi çöz bakalım onu. Hayatı zehir edecek derecede ağrıyabiliyor,belki çözüm bulursun

ben ilk idrarla yapmadım o kadar önemli değil gibi gelmişti o konu bana. ozaman ben elimdeki testle bide sabah deneyim. bu günü atlıyorum..

iş çıkısı acil e gıt cok bulantı ve bas donmem var de, sana dıycek kı hamılelık rıskın olaabılır mı olabılır de , o sırada normal kan tahlılı ıcınde hamılelıge de bakyır gorursun o zaman. dırek hamılelık ıcın baktırcam desen acıl bakmaz zaten :)

24-29 nisan arası, uçak dahil 2500 TL ye gitmiştik 2017 yılında. Temmuz ayında eşimin ablası sordu, 7000 TL dedi. Şimdi daha da yüksektir.

Ohhh gez toz keyif yap, hormonlar için tatil en güzel şey, bizzat yaşıyorum, dönünce de lambadalara başlarsın, mayıs ayı hepimize uğurlu gelsin inşallah

Al bi gebelik testi rahatlat kafanı, bana hamilesin gibi bi his geldi pek yanılmam hislerim de ay hadi yap bi test yanıltma beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…