- 25 Ekim 2018
- 1.948
- 6.355
- 158
- Konu Sahibi panic_attack
-
- #2.901
ayyyy bizde balayında voyage sorguna gittik,bayılmak ne kelimedir,ömrüm boyunca voyage otellerine gidebilirimYok, beraber de gideceğiz mutlaka canım, kumar oynar gelirim:)) Yok ya eşim asla ne eskisini anlatır, ne bana sorar, biz aynı işyerindeydik, 2 ay birlikte çalıştık, ordaki kızların birinden duymuştum sohbet esnasında. Sonuçta benden önce olan bir durum, saygı duyarım, o da saygı duyar. Ama ben balayına gitmek istemedim, iyiki de oraya gitmemişim, Belek voyageye gittik, bayıldıkk:)
Öyle miii, voyage nin tüm otelleri güzel demekki. Biz de bayıldık, dönem olarak da sessiz sakindi. Deniz manzaralı, Deluxe odaydı, terasında bile jakuzi vardı :)) Uçak bileti dahil çok uyguna gidip geldik.ayyyy bizde balayında voyage sorguna gittik,bayılmak ne kelimedir,ömrüm boyunca voyage otellerine gidebilirim
aynen canım en az 3 gun3.gün mü? Günlerce mi sürüyor? Seninki o zaman küme tipi baş ağrısı olabilir. Belki o yüzden ilaçlar etki etmiyor.
bizim eylül sonuna doğruydu,otel kalabalıktı ama alan geniş olunca hiç sıkıntısını çekmedik,hizmette de kalabalıktan dolayı eksiklik olmayınca hiç sorun olmadı ama biz çok uyguna gidemedik,son dakikaya kadar karar veremediğimiz için,Öyle miii, voyage nin tüm otelleri güzel demekki. Biz de bayıldık, dönem olarak da sessiz sakindi. Deniz manzaralı, Deluxe odaydı, terasında bile jakuzi vardı :)) Uçak bileti dahil çok uyguna gidip geldik.
Butik otelleri daha çok severim ama balayı ultra her şey dahil ve lüks olmalı bence , şımartılmak, şımarmak hakkımız :))
Yetişemiyorum, az önce çok yorgunuuuaaam diye bağrarak ağlamak istedim hatta ahahhah. Galiba tatile kadar ürüyemiyciğizbence yeni nesilde kısırlğın artma sebebi evlenme yaşının artması filan değil zalımca çalışma şartları! Teşhis: sevişmeye hal kalmamaya bağlı infertilite
çalışmaktan sıyırdık sanırım iyicesonuna kadar çalışıyorum sana canım.... pardon ya sonuna kadar katılıyorum canımbenım de kafa gıtmıs
bende öyle düşündüm ama üstünde sadece gebelik testi yazıyor. erken mi normal mi hiç bir bildirge yok...deliriyorum sanırım.. marka adı işte malum altında da gebelik testi yazıyor. ve ben hala regl olmadım. 36 yaşımdayım hiç bu kadar regl belirtisiz bir bekleyişim olmadı..sadece gerginlik var sıfır ağrı. normalde 3 gün önceden başlardım mızmızlanmaya...
14 u kırmızıları görmem lazımdı hadi en geç 15 i ama hala tık yok.. heyecandan ölücem ..acabamı diye umutlanıyor insan.. gerçi test negatif çıktı dün ama. sanırım erken gebelik testi değil. üzerinde yazmıyor emin olamadım yani.. bugünde akşama kadar bişey olmazsa eczaneden bi erken gebelik testi mi alsam acaba ne yapsam..
Ben de henüz adet olmadım, en son 5 nisanda olmuştum. Doktorum rahim ağzından da polip aldık tıkanmıştır belki, göreyim, açarız dedi. Dün gittim, 3 adet kanülü soktu, batikonla temizledi içeriyi iyice, canım yandı azcık tabi ama tıkanıklılık yok, içimiz rahat etti. Dün 3 adet yumurta vardı, şaşırdım. Yumurta her daim oluyor sadece adet dönemi ile birlikte büyümeye başlıyor sanırım
İnşallah gebeliktendir.. bi kan versen ya da en basiti test yapsan çıkar belirtiler aynı biliyorsun yek fark adetin gelmemesi.Kızlar adetim 1 gün gecikti dün olmam lazımdı olmadım. Bugün biseyler aktı dedim kesin adet oldum. Bir de baktımki bembeyaz bi akıntı. Göğüsler şiş kasık ağrısı devam ediyo. Gebelik var midir
Başladığında günlerce haftalarca süren, genelde tek taraflı bi ağrıysa, ve özellikle ayda bi ya da atıyorum her bahar gibi belli aralıklarla geliyorsa,seninki küme tipi baş ağrısı olabilir. Belki ilaçlar bu yüzden sende işe yaramıyorduraynen canım en az 3 gun
ben ilk idrarla yapmadım o kadar önemli değil gibi gelmişti o konu bana. ozaman ben elimdeki testle bide sabah deneyim. bu günü atlıyorum..
24-29 nisan arası, uçak dahil 2500 TL ye gitmiştik 2017 yılında. Temmuz ayında eşimin ablası sordu, 7000 TL dedi. Şimdi daha da yüksektir.bizim eylül sonuna doğruydu,otel kalabalıktı ama alan geniş olunca hiç sıkıntısını çekmedik,hizmette de kalabalıktan dolayı eksiklik olmayınca hiç sorun olmadı ama biz çok uyguna gidemedik,son dakikaya kadar karar veremediğimiz için,
ama değdi :)
Ohhh gez toz keyif yap, hormonlar için tatil en güzel şey, bizzat yaşıyorum, dönünce de lambadalara başlarsın, mayıs ayı hepimize uğurlu gelsin inşallahİnternette doğum kontrol hapı olduğu ile alakalı bir kaç bilgiye denk gelmiştim, kimisi de değil der, evet kullanıp hamile kalan fazla kişi var. Hiç korunmadığım için pek bilgim yok o konuda:)) Dünden bu yana hafif lekelenmelerim başladı, bugün de hafif ağrım var. Eğer doktorun yaptığı işlemle alakalı değilse adet gelmek üzere. Maydanoz yedim dün akşam, söktürüyormuş :))
Cumartesi idrar testi yaptım, tek çizgi çıkınca umudumu kestim, bir kaç gün daha bekleyeyim. Haftaya hafta sonu eşimin ablasıyla batı karadeniz turu yapacağız, kesin o zamana denk gelir:))Eşim de 2 kız kardeşimin eşiyle, bacanaklar yani kıbrısa gidecek biz de batı karadenize, ben gitmiştim daha önce eşimin ablasını götüreceğim.
Al bi gebelik testi rahatlat kafanı, bana hamilesin gibi bi his geldi pek yanılmam hislerim deKızlar adetim 1 gün gecikti dün olmam lazımdı olmadım. Bugün biseyler aktı dedim kesin adet oldum. Bir de baktımki bembeyaz bi akıntı. Göğüsler şiş kasık ağrısı devam ediyo. Gebelik var midir
Sabah yapmaliymisim öyle diyorlar. Şimdi yapsam cikmazmisAl bi gebelik testi rahatlat kafanı, bana hamilesin gibi bi his geldi pek yanılmam hislerim deay hadi yap bi test yanıltma beni
2 saat sıvı alma varsa çıkar benim 2 gün kala gün içinde çıkmıştı canımSabah yapmaliymisim öyle diyorlar. Şimdi yapsam cikmazmis
Peki senin belirtilerin neydi2 saat sıvı alma varsa çıkar benim 2 gün kala gün içinde çıkmıştı canım
peki benim için ne düşünüyorsun hislerimde yanılmam dediğin için soruyorumAl bi gebelik testi rahatlat kafanı, bana hamilesin gibi bi his geldi pek yanılmam hislerim deay hadi yap bi test yanıltma beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?