- Konu Sahibi panic_attack
-
- #2.921
yok yok artık geçmiş senin adetin, yapsan çıkar haydi yap da çift kırmızı görek.Sabah yapmaliymisim öyle diyorlar. Şimdi yapsam cikmazmis
Normal gebelik testi mi almalıyım erken gebelik testi miyok yok artık geçmiş senin adetin, yapsan çıkar haydi yap da çift kırmızı görek.
normalinden al canım. gerek yok o kadar pahalı bir test almana.. yoksa da adeti bekleriz. ki var gibi:)Normal gebelik testi mi almalıyım erken gebelik testi mi
Ben 3 hamilelik yaşadım üçünde de farklıydı belirti birinde memitolar şiş birinde tam tersi söndü memişler kasıkta batma,ama en önemlisi his testi yaparken damlattığım an hamileyim demiştim hepsindePeki senin belirtilerin neydi
Çok korkuyorm ya çok. Bu kadar umutlanıp da negatif görmek beni mahvediyor. En çok da esimin yüzündeki ifade beni bitiriyor.normalinden al canım. gerek yok o kadar pahalı bir test almana.. yoksa da adeti bekleriz. ki var gibi:)
korkacak bir şey yok canm ya.. neden mahvediyor. bak kaç aydır negatifi görüp oturuyoruz.. kaç yaşındasın bilmiyorum çocuğun var gibi sanki.( fotodan öyle anladım:) hamileysen ne ala değilse de adeti beklersin.. kendine zarar.. eşinin yüzündeki ifadeyi de görmeyiver.Çok korkuyorm ya çok. Bu kadar umutlanıp da negatif görmek beni mahvediyor. En çok da esimin yüzündeki ifade beni bitiriyor.
Içimden bi his yapma bekle diyo. 3 4 5 6 gün geçsin hatta emin ol iyice diyo da bir yandan da sabırsızlık içimi yiyen düşünceler var. Allahm sen yardim et nolur. Ilk defa bembeyaz bi akıntı geldi yumurta akı kıvamında. Kasıkta batma devam ediyo ara ara. Göğüsler 2 3 aydr sismezdi şimdi adetime 1 gün kala şiştiler. Dün adet olacaktım olmadım. Son adetim 18 nisan. Yanlış da saymadım. 28 gunde bir oluyorm. Erken olur geç olmazdı. Böyle böyle düşünceler dünden beri yiyor da beni yine dur bekle diyorum.Ben 3 hamilelik yaşadım üçünde de farklıydı belirti birinde memitolar şiş birinde tam tersi söndü memişler kasıkta batma,ama en önemlisi his testi yaparken damlattığım an hamileyim demiştim hepsinde
27 yaşındayım ocaktan beri deniyoruz olmuyor. Olursa ilk olcak hic tecrübem yok bu konuda o yüzden bu kadar tedirginim galibakorkacak bir şey yok canm ya.. neden mahvediyor. bak kaç aydır negatifi görüp oturuyoruz.. kaç yaşındasın bilmiyorum çocuğun var gibi sanki.( fotodan öyle anladım:) hamileysen ne ala değilse de adeti beklersin.. kendine zarar.. eşinin yüzündeki ifadeyi de görmeyiver.
rüyam da iki tane gebelik testi yaptimbiri pozitif çıkıyor ama cizginin biri yamuktu.diger teste bakim diyorum test sanki yer yarılip kayboluyor.
bu aya bel baglamayıp kararımı verdim. haziranın son haftasi başlayacak adetimle trye memoriale gelip tedaviye baslicam kısmetse.ordan en yakın agvaya dinlenmeye beklemeye giderim. tatili geri plan yaptik bakalim neler bekliyor beni. bir türlü beceremedim organik bebek yapmayı
Senin için henüz his yokpeki benim için ne düşünüyorsun hislerimde yanılmam dediğin için soruyorum
evet canım 5 gün var dahaSenin için henüz his yok çünkü daha erken canım regline 4-5 gün var sanırım
bilmiyorum anneme tek benzeyen adet sancim, 5 cocuk dogurdu menepoza kadar cekti kadin. belki laproskopi fark yaratir sancilarim azalir aminmajezik kalkti diye bisi soyledi bir arakadasim sinirlerim bozulup hüngür hüngür ağlamıştım meger şakaymış mide koruyucusu al mutlaka öyle mahsum bir ilac degil, ama nerde ne arın varsa yarım saate keser atar. o soyledigin gebelige dair yan etkisi varmidir hic bilmiyorum.
Şu 3 gün bi geçsin 3 gün de buraları boşlama 2 gün kala bakalım bişeyler hissedecekmiyimevet canım 5 gün var daha
anlıyorum yazından bile anlıyorum tedirginliğini ama biraz rahatlaman lazım kuzu.. inan tecrübesizlik bi nebze daha iyi..27 yaşındayım ocaktan beri deniyoruz olmuyor. Olursa ilk olcak hic tecrübem yok bu konuda o yüzden bu kadar tedirginim galiba
bide açıklama yapıyo ya.. :) biliyorum ben senin ne demek istediğini neyi neden dediğini pamuk şeker .bende ona takıldım biraz zaten biliyosun çalışmalar kötü gitmişti pek beklentim yoktu bu ay gebelik için ama işte olmadığı gibi gecikirse düzenimi sağlığımı kendim bozdum çok stres yaptım diye kendime kızgınlık benim ki..inşallah vardır bişeylerde kızgınlık falan biter zaten ama yoksada canımız sağ bi daha kine az stres düzen tıkır tıkır yine sonra gelsin bebişler inşallah.. ne diyorduk ; düzenlidir günü gününe olurum doğurganım sağlıklıyım
pekiŞu 3 gün bi geçsin 3 gün de buraları boşlama 2 gün kala bakalım bişeyler hissedecekmiyimmedyum keto geldi kızlarrrrrrr
Ooy oyy onun kalbine kurban olurum ben. Daha olmadan ne heyecanlar yaptırıyorlar. Allahm sen büyüksün ne diyeyimanlıyorum yazından bile anlıyorum tedirginliğini ama biraz rahatlaman lazım kuzu.. inan tecrübesizlik bi nebze daha iyi..
evet yaş ile de ilgisi var tabi çok gençsiniz elbette olur.. neyse inşallah gebesindir.. bu defa da ay kan değeri düzgün arttı mıydı kesesi görüncek miydi kalbi attı mıydı bunlar olsun sırada:)
kuzum seni de çok iyi anlıyorum.. şöyle miydi böyle miydi çok üzücek seni, en güzeli düşünmeden yeni çalışmalar... bu kadar yoğunlukta streste o bebek olduysa yine olur hiç merak etme.. çalışmalar başlar yakında ondan sonra gelsin bebişleeerr:)en guvenerek sarıldıgım dostumdu kendılerı. sıldım onu artık kalbımden, aldım kara lısteye, acaba dusuk de onun yuzunden mı oldu kı 1 ya da ıkı tane ıcmıstım
biz 2013 eylülde 3,300 e gittik 8 gece-9 gün,uçak hariç,baya tuzluydu24-29 nisan arası, uçak dahil 2500 TL ye gitmiştik 2017 yılında. Temmuz ayında eşimin ablası sordu, 7000 TL dedi. Şimdi daha da yüksektir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?