Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Peki senin belirtilerin neydi
Ben 3 hamilelik yaşadım üçünde de farklıydı belirti birinde memitolar şiş birinde tam tersi söndü memişler kasıkta batma,ama en önemlisi his testi yaparken damlattığım an hamileyim demiştim hepsinde

normalinden al canım. gerek yok o kadar pahalı bir test almana.. yoksa da adeti bekleriz. ki var gibi:)
Çok korkuyorm ya çok. Bu kadar umutlanıp da negatif görmek beni mahvediyor. En çok da esimin yüzündeki ifade beni bitiriyor.

Çok korkuyorm ya çok. Bu kadar umutlanıp da negatif görmek beni mahvediyor. En çok da esimin yüzündeki ifade beni bitiriyor.
korkacak bir şey yok canm ya.. neden mahvediyor. bak kaç aydır negatifi görüp oturuyoruz.. kaç yaşındasın bilmiyorum çocuğun var gibi sanki.( fotodan öyle anladım:) hamileysen ne ala değilse de adeti beklersin.. kendine zarar.. eşinin yüzündeki ifadeyi de görmeyiver.

Içimden bi his yapma bekle diyo. 3 4 5 6 gün geçsin hatta emin ol iyice diyo da bir yandan da sabırsızlık içimi yiyen düşünceler var. Allahm sen yardim et nolur. Ilk defa bembeyaz bi akıntı geldi yumurta akı kıvamında. Kasıkta batma devam ediyo ara ara. Göğüsler 2 3 aydr sismezdi şimdi adetime 1 gün kala şiştiler. Dün adet olacaktım olmadım. Son adetim 18 nisan. Yanlış da saymadım. 28 gunde bir oluyorm. Erken olur geç olmazdı. Böyle böyle düşünceler dünden beri yiyor da beni yine dur bekle diyorum.

27 yaşındayım ocaktan beri deniyoruz olmuyor. Olursa ilk olcak hic tecrübem yok bu konuda o yüzden bu kadar tedirginim galiba

organik veya naorganik sağlıklı ve tatlış bi bebiş olsun, önemli olan o guzelım. Senı gevsetecek guzel bır tatıl hıc ummadıgın anda sana yavrunu kavusturur ınsallah, anneeeaa ben sana sürprüz yaptım dıyerek

mide koruyucusunun da cok yan etkısı varmıs, mumkun olan en dusuk dozdakını alın, doktor soylemıstı hıc masum bır ılac degıl bunlar neden sureklı kullanımla ınsanlara verıyorlar anlamıyorum demıstı.

27 yaşındayım ocaktan beri deniyoruz olmuyor. Olursa ilk olcak hic tecrübem yok bu konuda o yüzden bu kadar tedirginim galiba
anlıyorum yazından bile anlıyorum tedirginliğini ama biraz rahatlaman lazım kuzu.. inan tecrübesizlik bi nebze daha iyi..
evet yaş ile de ilgisi var tabi çok gençsiniz elbette olur.. neyse inşallah gebesindir.. bu defa da ay kan değeri düzgün arttı mıydı kesesi görüncek miydi kalbi attı mıydı bunlar olsun sırada:)

ayy yazık bu kızcagıza da beee bı kere dılı yandı ya sımdı acıklama yapmak zorunda hıssedıyo kendını . ben can09e

Ooy oyy onun kalbine kurban olurum ben. Daha olmadan ne heyecanlar yaptırıyorlar. Allahm sen büyüksün ne diyeyim

en guvenerek sarıldıgım dostumdu kendılerı. sıldım onu artık kalbımden, aldım kara lısteye, acaba dusuk de onun yuzunden mı oldu kı 1 ya da ıkı tane ıcmıstım
kuzum seni de çok iyi anlıyorum.. şöyle miydi böyle miydi çok üzücek seni, en güzeli düşünmeden yeni çalışmalar... bu kadar yoğunlukta streste o bebek olduysa yine olur hiç merak etme.. çalışmalar başlar yakında ondan sonra gelsin bebişleeerr:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…