Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kesinlik sana katılıyorum 15 yıl ilaç firmalarında çalışmış biri olarak söylüyorum hiç bir ilaç masum değil çok zorda kalmadan içmeyin en masumu parasetamol içerikli ağrı kesiciler, ve reglide çok ağrınız oluyorsa egzersiz yapın düzenli yapamasanız bile regliden 1 hafta önce özellikle belden aşağısını çalıştıracak hareketler inanın çok faydasını görürsünüz

doğuruncadamı geçmiyor.... tek umudum oydu .. nayırrrrrr nolamazzzz... tahmin ediyordum zaten ...

ha ha ha (burada kotu adam gulusu efektı koy okurken) n'oooldu canım hayallerın mı yıkıldı, tabııkı de GECMİYOOOORRR. senın temız hayallerını yıkmak o tatlı ruyalardan uyandırmak ıstemezdık, fekat gercekler de bıberdı, pardon acıdır. cocugunun pesınde kosturuken bır yandan da regl sancısı cekeceksın ve asla azalmayacak gelmesı

ayy yazık bu kızcagıza da beee bı kere dılı yandı ya sımdı acıklama yapmak zorunda hıssedıyo kendını . ben can09e
napam gıı üzüyor anlaşılmamak:) neymiş sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş
selozy de haklı jest mimik olmayınca herkes de seni tanımayınca yazı dilinde anlatamayabiliyorsun bazen o yüzden açıklama yapıyorum bazen ama herkese değğğill:))

@Beste78 tatlım bugün Dr kontrolün vardı inşallah yumoşlar akıllı akıllı büyüyorlardır
Ay evet kuzum 14:45 de inşallah hepsi güzel beslenmiştir, size güzel haberlerle dönerim senin son durum ne? Bilgi geç bakalım sessiz sakin takılma heyecan başladı mı?

Ay evet kuzum 14:45 de inşallah hepsi güzel beslenmiştir, size güzel haberlerle dönerim senin son durum ne? Bilgi geç bakalım sessiz sakin takılma heyecan başladı mı?
İnanıyorum güzel haberlerle geleceksin kuzum ben aynen sessiz sedasızım biraz içime kapandım gibi hep dua ediyorum inşallah hepimiz için herşey hayırla sonuçlansın

Hosbuldummm
Inşallah hep birlikte kucağımizaaldığımız günleri görürüz.
[/QUOTE]
10 gün sonra güzel bi süpriz olsun inşallahh. o belirtiler birazda stresten oluyor çok kaptırmamak lazım ama işte insan engel olamıyor tabi...

Bazen hamılelık belırtılerı ıle regl belırtılerı aynı olabılıyor canım, test olmadan asla emın olamayız ama test ıcın de erken sankı bıraz daha sabret ınsallah hamılesındır.

bestemm kuzum inşallah güzel haberle gel.. şimdi bu ne randevusu oluyor?
İnşallah canım inşallah Pazartesi iğnelere başlamıştım kuzum, bugün yumurtaların gidişatına bakacaklar hepsi ilaca cvp vermiş mi boyutları ne olmuş bakılacak

ayda 2 kere oluyor, sureklı sag tarafım agrıyor ve sol atarftan sankı bıcakla kesılmıs gıbı hep aynı taraf ve cok keskın bır agrı, mıde bulantısı yapıyor bır de vertıgo var, bazen onu da tetıklıyor canım ya.

Bazen hamılelık belırtılerı ıle regl belırtılerı aynı olabılıyor canım, test olmadan asla emın olamayız ama test ıcın de erken sankı bıraz daha sabret ınsallah hamılesındır.
Sabrediyorm hem de hic olmadigim kadar. Ocak ayından beri her belirtide test yapan ben şimdi dünden beri sabrdiyorm

İnanıyorum güzel haberlerle geleceksin kuzum ben aynen sessiz sedasızım biraz içime kapandım gibi hep dua ediyorum inşallah hepimiz için herşey hayırla sonuçlansın
Aaaaa ne içine kapanması tam tersi için içine sığmasın çok sağlıklı 2 bebişin rahmine yerleşmek için sabırsızlanıyor, sende de o heyecanı görmek istiyorlar, şu dönem yürüyüş yap mutlaka rahim kanlanması çok önemliymiş her akşam tak koluna kocanı 1 saat yürüyün, bak seninle ilgili hissimi söyleyim söylemeyecektim aslında etkilememek için ama dayanamıycam, sen ikisini de transfer ettireceksin ve ikiz olucak Allah’ın izniyle,(yazımdan şakın etkilenme işin gırgırındayım ben )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…