- 9 Mart 2017
- 1.315
- 6.162
- 158
- Konu Sahibi panic_attack
-
- #2.941
Kesinlik sana katılıyorum 15 yıl ilaç firmalarında çalışmış biri olarak söylüyorum hiç bir ilaç masum değil çok zorda kalmadan içmeyin en masumu parasetamol içerikli ağrı kesiciler, ve reglide çok ağrınız oluyorsa egzersiz yapın düzenli yapamasanız bile regliden 1 hafta önce özellikle belden aşağısını çalıştıracak hareketler inanın çok faydasını görürsünüzmide koruyucusunun da cok yan etkısı varmıs, mumkun olan en dusuk dozdakını alın, doktor soylemıstı hıc masum bır ılac degıl bunlar neden sureklı kullanımla ınsanlara verıyorlar anlamıyorum demıstı.
doğuruncadamı geçmiyor.... tek umudum oydu .. nayırrrrrr nolamazzzz... tahmin ediyordum zaten ...
Kız bende ne hissediyorsun doğru soyleŞu 3 gün bi geçsin 3 gün de buraları boşlama 2 gün kala bakalım bişeyler hissedecekmiyimmedyum keto geldi kızlarrrrrrr
ayy yazık bu kızcagıza da beee bı kere dılı yandı ya sımdı acıklama yapmak zorunda hıssedıyo kendını . bencan09e
Dedim ya hamilesinKız bende ne hissediyorsun doğru soyletest yapmaya cesaretim yok bari sana sorayim
yoo senin de iyiymiş kuzu eylül de sezon yanii bir de 8 gece.. uçak fazla tuttuysa bilemem ama otel iyi yani.biz 2013 eylülde 3,300 e gittik 8 gece-9 gün,uçak hariç,baya tuzluydu
Ay evet kuzum 14:45 de inşallah hepsi güzel beslenmiştir, size güzel haberlerle dönerim@Beste78 tatlım bugün Dr kontrolün vardı inşallah yumoşlar akıllı akıllı büyüyorlardır
bestemm kuzum inşallah güzel haberle gel.. şimdi bu ne randevusu oluyor?Ay evet kuzum 14:45 de inşallah hepsi güzel beslenmiştir, size güzel haberlerle dönerimsenin son durum ne? Bilgi geç bakalım sessiz sakin takılma heyecan başladı mı?
İnanıyorum güzel haberlerle geleceksin kuzum ben aynen sessiz sedasızım biraz içime kapandım gibiAy evet kuzum 14:45 de inşallah hepsi güzel beslenmiştir, size güzel haberlerle dönerimsenin son durum ne? Bilgi geç bakalım sessiz sakin takılma heyecan başladı mı?
ben de bengü ve hazal kaya için tahminlerimde yanılmadımBu aralar mesela burcu esmersoyun hamile olduğunu hissediyorum sanal alemde 1 haftadır ne zaman görsem bu kadın hamile diyorum, sanırım kafayı yemeye başladım
HosbuldummmHos buldummmBen de merakliyim artık bakalım. Kendimi öyle kapatırmışım ki buradakiler sureki kendimde belirti arar oldum daha bat a 10 gun var. Ama benim midem bulaniyor sürekli , kasiklarimda adet olacakmisim gibi bir agri bir de yüzüm yanıyor.daha çok erken biliyorum
QUOTE="flx77, post: 59937393, member: 924845"]
Hoşgeldin, inşallah çok beklemeden hamile kalır ve yavrunu kucağına alırsın. Sorumluluk tabi ki ağır ama kucağındayken daha güçlü ve korkusuz hissediyorsun kendini, herşeyle başa çıkacak gücü görüyorsun kendinde. İnşallah güzel haberini alırız en yakında
Kızlar adetim 1 gün gecikti dün olmam lazımdı olmadım. Bugün biseyler aktı dedim kesin adet oldum. Bir de baktımki bembeyaz bi akıntı. Göğüsler şiş kasık ağrısı devam ediyo. Gebelik var midir
İnşallah canım inşallahbestemm kuzum inşallah güzel haberle gel.. şimdi bu ne randevusu oluyor?
Başladığında günlerce haftalarca süren, genelde tek taraflı bi ağrıysa, ve özellikle ayda bi ya da atıyorum her bahar gibi belli aralıklarla geliyorsa,seninki küme tipi baş ağrısı olabilir. Belki ilaçlar bu yüzden sende işe yaramıyordurbi çöz bakalım onu. Hayatı zehir edecek derecede ağrıyabiliyor,belki çözüm bulursun
Sabrediyorm hem de hic olmadigim kadar. Ocak ayından beri her belirtide test yapan ben şimdi dünden beri sabrdiyormBazen hamılelık belırtılerı ıle regl belırtılerı aynı olabılıyor canım, test olmadan asla emın olamayız ama test ıcın de erken sankı bıraz daha sabret ınsallah hamılesındır.
Aaaaa ne içine kapanması tam tersi için içine sığmasın çok sağlıklı 2 bebişin rahmine yerleşmek için sabırsızlanıyor, sende de o heyecanı görmek istiyorlar, şu dönem yürüyüş yap mutlaka rahim kanlanması çok önemliymiş her akşam tak koluna kocanı 1 saat yürüyün, bak seninle ilgili hissimi söyleyim söylemeyecektim aslında etkilememek için ama dayanamıycam, sen ikisini de transfer ettireceksin ve ikiz olucak Allah’ın izniyle,(yazımdan şakın etkilenme işin gırgırındayım ben )İnanıyorum güzel haberlerle geleceksin kuzum ben aynen sessiz sedasızım biraz içime kapandım gibihep dua ediyorum inşallah hepimiz için herşey hayırla sonuçlansın
O kadar hamileliğe dönük yaşıyoruz ki hafiften sıyırdık, kayış koptu hepimizde bence hahahben de bengü ve hazal kaya için tahminlerimde yanılmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?