Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah öledir pazar günü kan vericm 14 gün yada arkdsm bekle dyr pzrtesi yap cok istyrm umrm öledir dedgnz gbi pco var bnde adetlerm hep düzensizdi

Rahim dinlendirme ücretini donmuş bebeleri bekletirken otel ücreti olarak alıyolar diye düşündüm ikna oldum. Hemen ikna olurum. :)) Oldu ben aktara gidiyorum baaaay!

canım her şey olabilir,birden yükselebilir,geç döllenme olabilir,senin yapman gereken kan verip artışa bakmak,testler yanıltabiliyor,ama 5 üzeri çıkınca kan zaten takip etmen gerek,artık gebelik yok diyemeyiz sana,sağlıklı olup olmadığını ise zaman gösterecek

Şimdi okudum çok şükür canım mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine hepimizin yüzünü güldürsün inşallah

Bn ama olmuyadabilirim çatlatma iğnemin 8 günü kan testtim 6 lı bsy cktı dün yaptm test idrar yoktu cıkmadı bugnde cıknca cok sasrdm gec döllnmemi oldu acaba dyrm ama ümitlenmkte istemyrm üzülyrm snra
belki de dün yaptığın test bozuktu da çıkmadı,işte bunların cevabı kan testinde canım

Yaaa buna şükür boyutlar iyi mi önden giden falan yok umarım
İyi canım birbirine yakınlar, allahtan önden giden olmamış genelde o sorunuda çok yaşadım, 8-8-10-10 biri 7,5 o da yetişir iyi dedi, bendeki heyecana bak sanki Doğum için gün aldım son tedavilerim hep olumsuz ilerleyince bu na bile bu kadar sevinirim oldum, inşallah hepsinin içi dolu sağlıklı yumurtalardır

İnşallah vardr yükselir dedgnz gbi olur

İnşallah adın gerçekten beste mi ben dua ederken nicklerinizle ediyorum kabul olur inşallah
Baştan olumlu gidince daha çok sevinç yaşıyoruz senin nasip olursa ilk ngs mi olacak

İnşallah adın gerçekten beste mi ben dua ederken nicklerinizle ediyorum kabul olur inşallah
Baştan olumlu gidince daha çok sevinç yaşıyoruz senin nasip olursa ilk ngs mi olacak
Yok canım doğacak kızımın ismi beste olucak inşallah geçen sene ocak tedavimde 1 tane 5. Güne sağlıklı giden embriyom oldu onu ngs ye gönderdik cinsiyet kromozomu sorunlu geldi.

Yok canım doğacak kızımın ismi beste olucak inşallah geçen sene ocak tedavimde 1 tane 5. Güne sağlıklı giden embriyom oldu onu ngs ye gönderdik cinsiyet kromozomu sorunlu geldi.
Ah minik kız beste gelecek inşallah Anladım canım inşallah şimdi herşey daha güzel olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…