Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Başka bi forumda bi arkdaş 39 yaşında 8.denemede mini tüp bebek yaptırıp ngsli 2 embriyo transferi sonucu ikiz doğurmak üZere hemde 39.haftası böyle şeyler acayip umut oluyor
Böyle örnekler çok canım benim arkadaşımda benimle aynı merkezde 39 yaşında ngs li 2 embriyo ile 39. Haftada Doğum yaptı biraz kilo dışında hiç bir sorunu olmadı, hep böyle örnekleri oku, ya da karşına çıkmadıktan sonra araştırma kötü örneklerde okuyup kafan karışabilir, iyiyi çağır, en önemlisi hislerine güven iç sesin ne diyorsa onu yap, her şey çok güzel olucak inşallah.

kafamın içinde enseye yakın yerde kocaman bir sivilcemsi bir şey çıkmış canım çok yanıyor.. bir sen eksiktinn dedim.. yok mu yapılacak bir şey.
Çok sıcak suyla yıkandıysan ondan olabilir, ben çok sıcak suyla yıkandığımda çıkar ve saç diplerim çok acır.

Yaa ne güzel evet diyorum zaten olumsuzu düşünmenin bana bi faydası yok

Bnde zor duruyorum inan 8 günü gidip kan verdm doktoruma dedm erken 14 gün dedi ama surda 2 gün var erken yapınca negatif ckncada insn üzülüyr sonra
hayırlısı üzülme,zamanını bekliyordur emin ol, üzülsekte kaldığımız yerden devam etmek zorundayız

Benim de dudağımda bi anda uçuk peydah oldu. Biliyosun bunlar hamilelik belirtsnsnjdd şaka şaka
Stresten hepsi bi relaks kuzuu
Sal gitsin..
Ben de işle ilgili sıkıntıdayım. Herkesin cuma yatış günü olur bizim en yoğun günümüz. Baksana kafamda tanımlayamadığım şeyler çıkıyor..

ahhh ahhh,bu konu daha öncede gündeme geldi,tek ilişkiyle tek gecede kalanları geçtim,bir de korunurken kalanlar var,benim bile iki arkadaşım öyle kaldı
Evet bende hatırlıyorum hatta biri korunma yollarını bilmiyorlar galiba öğretmek lazım gibi bişey yazmıştı ne güldüm. can09e olabilir

Çok güzel haberler inşallah pazartesi devamı gelecek. Bende heyecanladim simdi. Bide ayni sehirdeymisiz ya Nereye gidiyorsun canım Antalya da memnun musun? Belki banana lazım olur.

Bugn 12 günüm dün yaptım idrarda yktu cıkmadı bgn cıknca sasrdm bnde gecmi döllenme oldu dye

Ay çok heyecanlı her şey olabilir.
2 ay yumurta takibi tedavisi gördüm ben. Bir de aşılama 3.
Hepsinde de çatlatma iğnesinden 15-16 gün sonra çift çizgi gördüm. B-hcg 5-10 arası çıkıyordu. Doktorum kızıyordu artık dölleyip dölleyip atıyor musun sen bu çocukları diye :))
İğne etkisi 12 günden sonra kalmaz diyor doktorlar ama bilmiyorum valla. Her bünye farklı.
Senin dün çıkmayıp bugün çıkması ise heyecan verici :)
Dün çıkmayanla bugün çıkan ikisi de sabah idrarıyla di mi?

Çok güzel haberler inşallah pazartesi devamı gelecek. Bende heyecanladim simdi. Bide ayni sehirdeymisiz ya Nereye gidiyorsun canım Antalya da memnun musun? Belki banana lazım olur.
Sağol canım, inşallah ihtiyaç olmaz Antalya ivf de tedavi oluyorum çok ta memnunum, işin yoksa pazartesi randevum 1 de buluşup angaralılara bak bizde buluştuk diyelim, sonra da atlar Ankara’ya onları görmeye gideriz

tatili geri plana attim direk tupe gelip kalan zamani yakinlarda biyerde insallah icim de bebegimle geciririm. birdaki yil 3 kisi en sahanesinden biyere giderim. cok ihtiyacimiz var tatile ama, dusunduk bebek icin deger dedik:)

Ne güzel olur ama ne yazık ki çalışıyorum ankara işi yazın zor. Pazartesi ayarlamaya çalışırım yanında olmayı bende çok isterim. Sen çalışıyor musun canım? Sorun değilse yaş kaç senin?

tatili geri plana attim direk tupe gelip kalan zamani yakinlarda biyerde insallah icim de bebegimle geciririm. birdaki yil 3 kisi en sahanesinden biyere giderim. cok ihtiyacimiz var tatile ama, dusunduk bebek icin deger dedik:)
İnşallah canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…