- 9 Mart 2017
- 1.315
- 6.162
- 158
- Konu Sahibi panic_attack
-
- #3.081
Böyle örnekler çok canım benim arkadaşımda benimle aynı merkezde 39 yaşında ngs li 2 embriyo ile 39. Haftada Doğum yaptı biraz kilo dışında hiç bir sorunu olmadı, hep böyle örnekleri oku, ya da karşına çıkmadıktan sonra araştırma kötü örneklerde okuyup kafan karışabilir, iyiyi çağır, en önemlisi hislerine güven iç sesin ne diyorsa onu yap, her şey çok güzel olucak inşallah.Başka bi forumda bi arkdaş 39 yaşında 8.denemede mini tüp bebek yaptırıp ngsli 2 embriyo transferi sonucu ikiz doğurmak üZere hemde 39.haftasıböyle şeyler acayip umut oluyor
Çok sıcak suyla yıkandıysan ondan olabilir, ben çok sıcak suyla yıkandığımda çıkar ve saç diplerim çok acır.kafamın içinde enseye yakın yerde kocaman bir sivilcemsi bir şey çıkmış canım çok yanıyor.. bir sen eksiktinn dedim.. yok mu yapılacak bir şey.
Yaa ne güzel evet diyorum zaten olumsuzu düşünmenin bana bi faydası yokBöyle örnekler çok canım benim arkadaşımda benimle aynı merkezde 39 yaşında ngs li 2 embriyo ile 39. Haftada Doğum yaptı biraz kilo dışında hiç bir sorunu olmadı, hep böyle örnekleri oku, ya da karşına çıkmadıktan sonra araştırma kötü örneklerde okuyup kafan karışabilir, iyiyi çağır, en önemlisi hislerine güven iç sesin ne diyorsa onu yap, her şey çok güzel olucak inşallah.
yok sıcakla yapmam kuzu stresten zaar.Çok sıcak suyla yıkandıysan ondan olabilir, ben çok sıcak suyla yıkandığımda çıkar ve saç diplerim çok acır.
hayırlısı üzülme,zamanını bekliyordur emin ol, üzülsekte kaldığımız yerden devam etmek zorundayızBnde zor duruyorum inan 8 günü gidip kan verdm doktoruma dedm erken 14 gün dedi ama surda 2 gün var erken yapınca negatif ckncada insn üzülüyr sonra
patlat kafasına ,sık gitsinyok sıcakla yapmam kuzu stresten zaar.
Benim de dudağımda bi anda uçuk peydah oldu. Biliyosun bunlar hamilelik belirtsnsnjdd şaka şakakafamın içinde enseye yakın yerde kocaman bir sivilcemsi bir şey çıkmış canım çok yanıyor.. bir sen eksiktinn dedim.. yok mu yapılacak bir şey.
yok başlı bişiy değil kuzum yaa kendi kendine dağılacak zaar.patlat kafasına ,sık gitsin
Stresten hepsi bi relaks kuzuuBenim de dudağımda bi anda uçuk peydah oldu. Biliyosun bunlar hamilelik belirtsnsnjdd şaka şaka
Sen nerdesin canım istanbul mu?Dimi millet tek ilişki ilk gece hamile kalıyor 2 yetmezzzz
Evet bende hatırlıyorum hatta biri korunma yollarını bilmiyorlar galiba öğretmek lazım gibi bişey yazmıştı ne güldüm.ahhh ahhh,bu konu daha öncede gündeme geldi,tek ilişkiyle tek gecede kalanları geçtim,bir de korunurken kalanlar var,benim bile iki arkadaşım öyle kaldı
Çok güzel haberler inşallah pazartesi devamı gelecek. Bende heyecanladim simdi. Bide ayni sehirdeymisiz yaKızlarrrrr, şimdilik güzel haberlerle çıktım 5 yumurcağımda ilk sınavı başarıyla geçmiş, ilaca yanıtları iyi hepsi serpilmiş maşallah, her şey yolunda iğnelere devam Pazartesi tekrar kontrol , dualarınız ve iyi dilekleriniz için hepinize minnettarım inanın duygularımız karşılıklı, inşallah hepimiz daha daha güzel haberler verelim
Bugn 12 günüm dün yaptım idrarda yktu cıkmadı bgn cıknca sasrdm bnde gecmi döllenme oldu dye
Sağol canım, inşallah ihtiyaç olmaz Antalya ivf de tedavi oluyorum çok ta memnunum, işin yoksa pazartesi randevum 1 de buluşup angaralılara bak bizde buluştuk diyelim, sonra da atlar Ankara’ya onları görmeye giderizÇok güzel haberler inşallah pazartesi devamı gelecek. Bende heyecanladim simdi. Bide ayni sehirdeymisiz yaNereye gidiyorsun canım Antalya da memnun musun? Belki banana lazım olur.
seheryeli dagit beni sürr beniii leylim leyyyŞişli memorial ise işyerime çok yakın :) ihtiyacın olursa bir tık ilerdeyim:)
tatili geri plana attim direk tupe gelip kalan zamani yakinlarda biyerde insallah icim de bebegimle geciririm. birdaki yil 3 kisi en sahanesinden biyere giderim. cok ihtiyacimiz var tatile ama, dusunduk bebek icin deger dedik:)organik veya naorganik sağlıklı ve tatlış bi bebiş olsun, önemli olan o guzelım. Senı gevsetecek guzel bır tatıl hıc ummadıgın anda sana yavrunu kavusturur ınsallah, anneeeaa ben sana sürprüz yaptım dıyerek
bol sanslar canısı hersey gonlunce olsunTelefonun şarjını bitirdim 14:45 randevu çıkınca yazarım şimdi tel biraz şarj olsun
Ne güzel olur ama ne yazık ki çalışıyorum ankara işi yazın zor. Pazartesi ayarlamaya çalışırım yanında olmayı bende çok isterim. Sen çalışıyor musun canım? Sorun değilse yaş kaç senin?Sağol canım, inşallah ihtiyaç olmaz Antalya ivf de tedavi oluyorum çok ta memnunum, işin yoksa pazartesi randevum 1 de buluşup angaralılara bak bizde buluştuk diyelim, sonra da atlar Ankara’ya onları görmeye gideriz
İnşallah canimtatili geri plana attim direk tupe gelip kalan zamani yakinlarda biyerde insallah icim de bebegimle geciririm. birdaki yil 3 kisi en sahanesinden biyere giderim. cok ihtiyacimiz var tatile ama, dusunduk bebek icin deger dedik:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?