- 11 Nisan 2019
- 973
- 4.274
- 63
- 42
- Konu Sahibi panic_attack
-
- #3.101
Bencede mantar bile yok demekKültür sonucu için aradılar kuzular herhangi bi üreme olmamış.. mantar bile yok mu demek bu. Smear sonucu daha çıkmamış bir de onun için rahatsız ederim dedi.:)
Smear de iyi çıksın inşallah da sonra gelsin batt:))Bencede mantar bile yok demek
İnşallah canıım sonra da biz size gelelimm:) kalmayız ama ısrar etmeSağol canım, inşallah ihtiyaç olmaz Antalya ivf de tedavi oluyorum çok ta memnunum, işin yoksa pazartesi randevum 1 de buluşup angaralılara bak bizde buluştuk diyelim, sonra da atlar Ankara’ya onları görmeye gideriz
Mersindeyim-Adana’da tedavi oluyorumSen nerdesin canım istanbul mu?
Yok canım çalışmıyorum, yaşım pazara kadar 40 hatta bundan sonra hep 40Ne güzel olur ama ne yazık ki çalışıyorum ankara işi yazın zor. Pazartesi ayarlamaya çalışırım yanında olmayı bende çok isterim. Sen çalışıyor musun canım? Sorun değilse yaş kaç senin?
Çok sağol canım
Gayet temizsin canımKültür sonucu için aradılar kuzular herhangi bi üreme olmamış.. mantar bile yok mu demek bu. Smear sonucu daha çıkmamış bir de onun için rahatsız ederim dedi.:)
Çok sağol canım, seninki de gelmiş sonunda sen çok nazlı çıktın bu ay, kız olursa isim hazır nazHer şey güzel başlamış, öyle de sonuçlansın inşallah kuzum.
Hadi hayırlsı canım kırmızılık başladıysa merkezi ara yarın gidersin belkimmAn itibariyle adet olmaya başladım. Yarın muayene ve hormon tahlilleri yapılacak. Her şey yolundaysa -ki opu sonrası ilk adet olduğu için olmayabilirmiş- hazırlığa başlayacağız.
Bu arada forumda civan perçemi için arama yapan olursa diye ek bilgi vereyim.
Üç buçukta bolca 1 kupa demleyip, soğutup o iğrenç tadı tek dikişle içtim. Üstüne çikolata gömdüm yoksa kusardım.
Altı buçukta birden ateş bastı. Hafiften ellerim uyuştu. Nabzım artmaya başladı ama tecrübeli olduğum için nefes tenikleriyle hemen toparladım ve o an adet oldum direkt kırmızı kırmızı. Tesadüf olamaz yani ot işe yarıyor.
Diyeceğim o ki, dozu fazla kaçırdığımdan da olabilir ama civan perçemi panik atağı tetikliyor. İlanen duyurulur. :)
Ay ne güzel olur Antalya’da tüp bebek ve bebek isteyenler kulübü buluşuyor semineri yaparızİnşallah canıım sonra da biz size gelelimm:) kalmayız ama ısrar etme
Smear de iyi çıksın inşallah da sonra gelsin batt:))
Zor oluyordur ne kadar sürüyor yol...Bu arada Mersini çok duydum çok güzelmiş merak ediyorum bigun gezicem.Mersindeyim-Adana’da tedavi oluyorum
1 saat 15 dakika otobandan gidiyoruz buna şükür canım bekleriz zeynepçim sıcağı olmasa daha iyi deZor oluyordur ne kadar sürüyor yol...Bu arada Mersini çok duydum çok güzelmiş merak ediyorum bigun gezicem.
Hadi hayırlsı canım kırmızılık başladıysa merkezi ara yarın gidersin belkimm
Sıcak bize dokunmaz Antalya dan alayliyiz1 saat 15 dakika otobandan gidiyoruz buna şükür canım bekleriz zeynepçim sıcağı olmasa daha iyi de
Sıcak bize dokunmaz Antalya dan alayliyiz1 saat 15 dakika otobandan gidiyoruz buna şükür canım bekleriz zeynepçim sıcağı olmasa daha iyi de
inşallah canım çokk çokk aminAradım Bahçeci'yi. Yine kendi doktorumla takip edip, sonuçları oraya göndereceğiz. Transfere yakın İstanbul'a gideceğiz.
Allaam inçalla rahmim, hormonlarım hazırdır yareppim. Çok amin.
Çok çok amin ilaç başla dediler miAradım Bahçeci'yi. Yine kendi doktorumla takip edip, sonuçları oraya göndereceğiz. Transfere yakın İstanbul'a gideceğiz.
Allaam inçalla rahmim, hormonlarım hazırdır yareppim. Çok amin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?