Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah canıım sonra da biz size gelelimm:) kalmayız ama ısrar etme

Yok canım çalışmıyorum, yaşım pazara kadar 40 hatta bundan sonra hep 40

An itibariyle adet olmaya başladım. Yarın muayene ve hormon tahlilleri yapılacak. Her şey yolundaysa -ki opu sonrası ilk adet olduğu için olmayabilirmiş- hazırlığa başlayacağız.

Bu arada forumda civan perçemi için arama yapan olursa diye ek bilgi vereyim.
Üç buçukta bolca 1 kupa demleyip, soğutup o iğrenç tadı tek dikişle içtim. Üstüne çikolata gömdüm yoksa kusardım.
Altı buçukta birden ateş bastı. Hafiften ellerim uyuştu. Nabzım artmaya başladı ama tecrübeli olduğum için nefes tenikleriyle hemen toparladım ve o an adet oldum direkt kırmızı kırmızı. Tesadüf olamaz yani ot işe yarıyor.
Diyeceğim o ki, dozu fazla kaçırdığımdan da olabilir ama civan perçemi panik atağı tetikliyor. İlanen duyurulur. :)

Her şey güzel başlamış, öyle de sonuçlansın inşallah kuzum.
Çok sağol canım, seninki de gelmiş sonunda sen çok nazlı çıktın bu ay, kız olursa isim hazır naz Seninde her şey yolunda gitsin,al bebeğini bu ay, tatile çok alışmasın

Hadi hayırlsı canım kırmızılık başladıysa merkezi ara yarın gidersin belkimm

Hadi hayırlsı canım kırmızılık başladıysa merkezi ara yarın gidersin belkimm

Aradım Bahçeci'yi. Yine kendi doktorumla takip edip, sonuçları oraya göndereceğiz. Transfere yakın İstanbul'a gideceğiz.
Allaam inçalla rahmim, hormonlarım hazırdır yareppim. Çok amin.

Aradım Bahçeci'yi. Yine kendi doktorumla takip edip, sonuçları oraya göndereceğiz. Transfere yakın İstanbul'a gideceğiz.
Allaam inçalla rahmim, hormonlarım hazırdır yareppim. Çok amin.
inşallah canım çokk çokk amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…