- Konu Sahibi panic_attack
-
- #3.181
pazar günü 14 gün vercm kan tekrrSilik çizgı var kan verip netleştirin bence
Ben başka merkezdeyimBenin hiç bir bilgi birikimim yok bu konuda canım doğrudur. Denemeye baslayali 2 ay oldu daha. İşte yaşta biraz olunca fikir almak istedim. İnşallah güzel olucak hepimiz için bundan sonrasıda. Yanlış anlamadıysam sende mi orada tedavi görüyorsun. ?
Canım hoşgeldin yeni plan hayırlı olsun her şey gönlünce olsun ❤Günaydın kızlar
Havaalanındayız. Misafirimizi gönderiyoruz ve yeniden kendi rutinimize döneceğiz. Çok güzel geçti, şansımıza havalar da güzel gitti, eşime de bana da moral oldu.. bir an herşeyi bırakıp tatile mi gitsek çok ihtiyacımız varmış diye düşündük ama bu mola da gayet iyiydi.
Yeni tedavi planım da belli oldu ilaçlarımı haftaya alacağım. Haziran’da başlayacağız. Rahimin durumda göre değişir ama standart planda 17. Gün gibi transfer planlanıyor.. Muhtemelen Temmuz’da da sonuç alırız. Türkiye’ye gitme planları yine ertelendi, yine belirsiz bir zamana kaldı. Bu iyice can sıkıcı olmaya başladı benim için. Ama kararımı verdim, bu tedaviden sonra sonuç ben olursa olsun soluğu Türkiye’de alacağım :)
Hoşbulduk canım. Yeni plan da sabah akşam, üçer tane içeceğim östrojen içerikli progynova diye bir hap yani. Yumurtlamadan sonra da her zamanki gibi günde 3 progestan fitil eklenecek.. ne adet öncesi baskılayıcı ne de ovulasyonda çatlatma iğnesi olacak :) pıhtılaşma sorunu olmasa bile bu aşamada corasprin kullanan da çok oluyor. Öyle bir şeyler de yok. bu kez çok daha basit.. o kadar iğne ve ilaçtan sonra buna tedavi bile denmez bence :)Canım hoşgeldin yeni plan hayırlı olsun her şey gönlünce olsun ❤
Sanırım bu topikte herkes tanıdığına cevap veriyor. 3 tane soru sordum ama kimse ilgilenmedi Neyse allah hayırlı haberler nasip etsin hayırlı günler.
Canım hiç öyle düşünme burası çok samimi bi ortam inan.Ama herkes çalışıyor birden gelir cevaplarbende gördüm yazmadım pek tecrübeli değilim kafa karıştırmak istemem ama senin yerinde olsam yarın sabah ilk idrarla bi denerdim. 3 gün bata demişsin yarın 2 oluyor varsa görülme ihtimali var. Burda bi arkadaş bat a 2 gün kala yapmış çıkmamış ama sonra hamile kaldığını öğrenmiş yani çıkmazsa da kırmızı lar gelene kadar umut hep var içini karartma sakın.
Doğal doğal olacak zaten bak görürsün. İnşallah ..aynen o bendım, bata 2 gun kala erken gebelık testı yaptım cıkmadı, 2 gun sonra lekelenme geldı, meger hamıleymısım 8+2 de kurtaj oldu. ama ben catlayma ıgnesı olmadım, sanırım o farklı bı etkıde bulunuyor o yuzden test sonucu ıle ılgılı bı fıkır veremedım arkadasa. ben dogal yoldan denemeye devam edıyorum sımdılık
Kızlarrrrr, şimdilik güzel haberlerle çıktım 5 yumurcağımda ilk sınavı başarıyla geçmiş, ilaca yanıtları iyi hepsi serpilmiş maşallah, her şey yolunda iğnelere devam Pazartesi tekrar kontrol , dualarınız ve iyi dilekleriniz için hepinize minnettarım inanın duygularımız karşılıklı, inşallah hepimiz daha daha güzel haberler verelim
Ohh ne güzel işte yeni tedavi öncesi pozitif enerji yuklemissin herşey başladığı gibi pozitif devam edicek inşallah. Zaten bu seferki de öncekine nazaran tedavi gibi alengirli de değilmiş başladığı gibi allahın izniyle bi yaz bebesi haberini almak nasip olsun. Sonra gelirsin ülkene güzel haberlerleGünaydın kızlar
Havaalanındayız. Misafirimizi gönderiyoruz ve yeniden kendi rutinimize döneceğiz. Çok güzel geçti, şansımıza havalar da güzel gitti, eşime de bana da moral oldu.. bir an herşeyi bırakıp tatile mi gitsek çok ihtiyacımız varmış diye düşündük ama bu mola da gayet iyiydi.
Yeni tedavi planım da belli oldu ilaçlarımı haftaya alacağım. Haziran’da başlayacağız. Rahimin durumda göre değişir ama standart planda 17. Gün gibi transfer planlanıyor.. Muhtemelen Temmuz’da da sonuç alırız. Türkiye’ye gitme planları yine ertelendi, yine belirsiz bir zamana kaldı. Bu iyice can sıkıcı olmaya başladı benim için. Ama kararımı verdim, bu tedaviden sonra sonuç ben olursa olsun soluğu Türkiye’de alacağım :)
kafamın içinde enseye yakın yerde kocaman bir sivilcemsi bir şey çıkmış canım çok yanıyor.. bir sen eksiktinn dedim.. yok mu yapılacak bir şey.
Şeydir o yavvv Muhasebeci sivilcesiyok başlı bişiy değil kuzum yaa kendi kendine dağılacak zaar.
Güzel dileklerin için teşekkür ederim canım. Dediğin gibi umarım güzel haberi alır bir yaz bebesi ile tatile gelirim :)Ohh ne güzel işte yeni tedavi öncesi pozitif enerji yuklemissin herşey başladığı gibi pozitif devam edicek inşallah. Zaten bu seferki de öncekine nazaran tedavi gibi alengirli de değilmiş başladığı gibi allahın izniyle bi yaz bebesi haberini almak nasip olsun. Sonra gelirsin ülkene güzel haberlerle
tatili geri plana attim direk tupe gelip kalan zamani yakinlarda biyerde insallah icim de bebegimle geciririm. birdaki yil 3 kisi en sahanesinden biyere giderim. cok ihtiyacimiz var tatile ama, dusunduk bebek icin deger dedik:)
Kültür sonucu için aradılar kuzular herhangi bi üreme olmamış.. mantar bile yok mu demek bu. Smear sonucu daha çıkmamış bir de onun için rahatsız ederim dedi.:)
Çok sevindim senin adına günlerinin iyi geçmesineGünaydın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?