Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben başka merkezdeyim

Günaydın kızlar
Havaalanındayız. Misafirimizi gönderiyoruz ve yeniden kendi rutinimize döneceğiz. Çok güzel geçti, şansımıza havalar da güzel gitti, eşime de bana da moral oldu.. bir an herşeyi bırakıp tatile mi gitsek çok ihtiyacımız varmış diye düşündük ama bu mola da gayet iyiydi.
Yeni tedavi planım da belli oldu ilaçlarımı haftaya alacağım. Haziran’da başlayacağız. Rahimin durumda göre değişir ama standart planda 17. Gün gibi transfer planlanıyor.. Muhtemelen Temmuz’da da sonuç alırız. Türkiye’ye gitme planları yine ertelendi, yine belirsiz bir zamana kaldı. Bu iyice can sıkıcı olmaya başladı benim için. Ama kararımı verdim, bu tedaviden sonra sonuç ben olursa olsun soluğu Türkiye’de alacağım :)

Canım hoşgeldin yeni plan hayırlı olsun her şey gönlünce olsun ❤

Canım hoşgeldin yeni plan hayırlı olsun her şey gönlünce olsun ❤
Hoşbulduk canım. Yeni plan da sabah akşam, üçer tane içeceğim östrojen içerikli progynova diye bir hap yani. Yumurtlamadan sonra da her zamanki gibi günde 3 progestan fitil eklenecek.. ne adet öncesi baskılayıcı ne de ovulasyonda çatlatma iğnesi olacak :) pıhtılaşma sorunu olmasa bile bu aşamada corasprin kullanan da çok oluyor. Öyle bir şeyler de yok. bu kez çok daha basit.. o kadar iğne ve ilaçtan sonra buna tedavi bile denmez bence :)

Sanırım bu topikte herkes tanıdığına cevap veriyor. 3 tane soru sordum ama kimse ilgilenmedi Neyse allah hayırlı haberler nasip etsin hayırlı günler.

canım okudum ama cevap veremıyorum cunku catlatma ıgnesı olmadım ve ne kadar surede tam olark etkısı gecıyor cıkan sonuc ne kadar dogru hıc denemedım. yanlıs yonlendırme yapmak ıstemem.

aynen o bendım, bata 2 gun kala erken gebelık testı yaptım cıkmadı, 2 gun sonra lekelenme geldı, meger hamıleymısım 8+2 de kurtaj oldu. ama ben catlayma ıgnesı olmadım, sanırım o farklı bı etkıde bulunuyor o yuzden test sonucu ıle ılgılı bı fıkır veremedım arkadasa. ben dogal yoldan denemeye devam edıyorum sımdılık

Doğal doğal olacak zaten bak görürsün. İnşallah ..

Maşallah canım ne güzelll, hep böyle güzel haberlerle karşılaş inşallah gulum. İnşallah bu tünelin ucundaki ışık bebişinin gülen yüzü olsun gıııı

Ohh ne güzel işte yeni tedavi öncesi pozitif enerji yuklemissin herşey başladığı gibi pozitif devam edicek inşallah. Zaten bu seferki de öncekine nazaran tedavi gibi alengirli de değilmiş başladığı gibi allahın izniyle bi yaz bebesi haberini almak nasip olsun. Sonra gelirsin ülkene güzel haberlerle

kafamın içinde enseye yakın yerde kocaman bir sivilcemsi bir şey çıkmış canım çok yanıyor.. bir sen eksiktinn dedim.. yok mu yapılacak bir şey.

gecen hafta bende vardı o canım, sacımı cok kısa kestırdım ya sımdı uzarken sıkıntı ensemde sıvılceler cıktı bu yasta :) ergen gıbı, bı de acıyomus ense falan ılk defa cıktılar. sıkamıyosan yapacak bısey yok gulum kendı sakınlesene kadar agrı yapıyo lanet sey

Güzel dileklerin için teşekkür ederim canım. Dediğin gibi umarım güzel haberi alır bir yaz bebesi ile tatile gelirim :)
Günlük hayatı yaşarken ne kadar gerilediğini görmüyorsun aslında. Çok uzun zamandır gezip eğlenmediğimizi fark etmemişiz. Zaten arkadaşımıza durmadan seni gezdirmiyoruz kendimiz geziyoruz diyorduk :)

tatili geri plana attim direk tupe gelip kalan zamani yakinlarda biyerde insallah icim de bebegimle geciririm. birdaki yil 3 kisi en sahanesinden biyere giderim. cok ihtiyacimiz var tatile ama, dusunduk bebek icin deger dedik:)

değmez mi kuzum, inşallah seneye tatilde bebeğinle gitmek nasip olsun

Kültür sonucu için aradılar kuzular herhangi bi üreme olmamış.. mantar bile yok mu demek bu. Smear sonucu daha çıkmamış bir de onun için rahatsız ederim dedi.:)

smear testi çok geç cıkıyor farklı laboratuara gıdıyormus dıye bır ıkı hafta gec gelıyor. dıgerı hakkında bı fıkrım yok kuzum

Çok sevindim senin adına günlerinin iyi geçmesine inşallah güzel başlangıçlar olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…