Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
4 gün gecikmeye rağmen hala erkenmi sizce
4 gün gecikme de uzun gerçekten inşallah testler le ilgili bi durumdur. Bi kan versene yarın vaktin varsa. Diyorlar ya geç döllenme falan belki idrarda cikmiyordur. Periyodun duzenlimiydi hep?

5 gün var canım bu ay erken yumurtlama oldu Rabbim inşallah minik mucizemi nasip etmiştir Aminnn
Ay evet diyorum 4 muydu 5 miydi geçmişe bakmayada üşendim soruvereyim dedim. İnşallah canım amin. Rabbim doğru zamanında hayırlısıyla mujdeni verecek gönülden inanıyorum.

Yarın cumartesi canım son 1 yıldır 33 ve 35 günler arası oluyordu
Atlamışım canım haftasonu olduğunu. Bi arkadaş taktik vermişti acil den girisle test yaptırmaya. flx77 ydi sanırım. İşte başım dönüyor midem bulanıyor diye gidince hamilelik şüpheniz var mı diye soruyorlarmış ve yapılacak testlere ekliyorlarmis. Dene istersen 35 e göre 4 gün gecikme hesapladiysan uğraşmaya değer bence.

2 günmüş takvimin ayarları oynamış 2 gün gecik miş son bat 10 nisan

Arkadaslar Merhaba! Yardimci olabilirmisiniz acaba? Sat 27.04 Nisan genelde 4 gun surer 5 gun artik gelmez.Mayisin 9 11 12 13 14 15 16 yumurtlama donemimde esimle birlikte olduk cocuk sahibi olmak istiyoruz Allahin izniyle. Sorum bu, dunden beri yani adetime 10 gun kala kahverengi lekelenmem var ve cok s1k idrara cikiyorum.Acaba hamile olabilirmiyim bu kadar erken dollenme olup kahverengi yerlesme kanamasi olabilirmi?

Döngün 30 gün ve duzenliyse 6 gün olmuş yumurtalamanin gerceklesmesinin ustunden bilmiyorum ki bu kadar erken olurmu yerleşme kanaması inşallah öyledir.

O çizginin orada bi sıkıntı var sanki dokundun mu? Bi çizgi var ama ezilmiş gibi bir görüntü de var. Başka varsa onla da dener misin? Ya da yarın sabahtan yaparsın.
Cancan bişey sorcem şu incir kürü varya millet konuşuyor yumurtlar icin kaynatiyon falan. Kaynatmadan direk yesek hiç araştırdın yada duydun mu olurmu bi faydası ki

Cancan bişey sorcem şu incir kürü varya millet konuşuyor yumurtlar icin kaynatiyon falan. Kaynatmadan direk yesek hiç araştırdın yada duydun mu olurmu bi faydası ki
Kuzumm araştırmadım lakin bi yerde karşıma geldi diğer sayfalarda da kızlar yapıyorlardı.. zeytinyağında incir denenebilir bebişe fayda etmezse de bağırsaklara iyi geliyomuş.. sen folik alıyorsun demi? Başka eksiğin var mı kan değerlerinde?

Kızcan şimdi belki ama sadece folik alıyorum ve hiç birseye baktirmadim kan değeri vs. Folik aside de yeni başladım.

Kızcan şimdi belki ama sadece folik alıyorum ve hiç birseye baktirmadim kan değeri vs. Folik aside de yeni başladım.
Aa ne zaman bakıldı değerlerine en son. Kızmıyorum neden, şikayetin yoksa gerek yok baktırmaya e bir de 2 ay oldu diyorsun deneyeli.. fazla üstüne düşmeden süre biç kendine misal 6 ay sonrasında baktırırsın değerlerine kaldı ki bizden gençsin nerden baksan rahat rahat 4 5 senen var.

Arkadaslar Merhaba! Yardimci olabilirmisiniz acaba? Sat 27.04 Nisan genelde 4 gun surer 5 gun artik gelmez.Mayisin 9 11 12 13 14 15 16 yumurtlama donemimde esimle birlikte olduk cocuk sahibi olmak istiyoruz Allahin izniyle. Sorum bu, dunden beri yani adetime 10 gun kala kahverengi lekelenmem var ve cok s1k idrara cikiyorum.Acaba hamile olabilirmiyim bu kadar erken dollenme olup kahverengi yerlesme kanamasi olabilirmi?

Bayılıyorum senin şu hallerine ohhh yüreğime su serptin valla. İşte bende bu kafayla hiç üstüne düşmedim ne bileyim ben her zaman ki benim hiç bir sikayetim yok ki baktirayim dedim. Ama işte burda okudukça yanlış mı yapıyorum ki oluyorum bazen. Aynen 2 ay oldu deneyeli oda yalapşap ama bu ay işleri sıkı tutucam

İnşallah yerleşmedir boş geçmemişsin tutmuştur bence ☺ bekle bakalım 4 5 kala kan verirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…