- Konu Sahibi panic_attack
-
- #3.161
tesekurler cnm insallah :) ama erkenmidir sence dollenme icin...erken,yumurta catlamasidir o deyenlerde varİnşallah yerleşmedir boş geçmemişsin tutmuştur bence ☺ bekle bakalım 4 5 kala kan verirsin.
Bence olabilir neden olmasın ilişki günlerin çok istikrarlı hadi hayirlisitesekurler cnm insallah :) ama erkenmidir sence dollenme icin...erken,yumurta catlamasidir o deyenlerde var
insallah canimm..Allah isteyen herkese nasip etsin bu mubarek ayda :)Bence olabilir neden olmasın ilişki günlerin çok istikrarlı hadi hayirlisi
Aminn canım.insallah canimm..Allah isteyen herkese nasip etsin bu mubarek ayda :)
Ya bu işler belli olmuyo ki olamaz diyemeyiz.. bak bir arkadaşın 3 kala çıkmadı adeti gelmedi hamileymiş.. belki yumurtalar geldi geriden yetiştiler döllendiler.. belki yumurtlama lekelenmesi.. sabırla beklicez artık:)tesekurler cnm insallah :) ama erkenmidir sence dollenme icin...erken,yumurta catlamasidir o deyenlerde var
insallah canim...beklemekte cok zor ama yapcak bisey yok..bu Mubarek ayda insallah Allahim isteyenlere versin :)Ya bu işler belli olmuyo ki olamaz diyemeyiz.. bak bir arkadaşın 3 kala çıkmadı adeti gelmedi hamileymiş.. belki yumurtalar geldi geriden yetiştiler döllendiler.. belki yumurtlama lekelenmesi.. sabırla beklicez artık:)
Neyimee gıııı.. :)) yok yok bence yanlış yol takılmak kafa ne kadar rahat o kadar çabuk gelir bebiş:)Bayılıyorum senin şu hallerine ohhh yüreğime su serptin valla. İşte bende bu kafayla hiç üstüne düşmedim ne bileyim ben her zaman ki benim hiç bir sikayetim yok ki baktirayim dedim. Ama işte burda okudukça yanlış mı yapıyorum ki oluyorum bazen. Aynen 2 ay oldu deneyeli oda yalapşapama bu ay işleri sıkı tutucam
Bi ben beceremedim şu istikrarlı lambadayiYa bu işler belli olmuyo ki olamaz diyemeyiz.. bak bir arkadaşın 3 kala çıkmadı adeti gelmedi hamileymiş.. belki yumurtalar geldi geriden yetiştiler döllendiler.. belki yumurtlama lekelenmesi.. sabırla beklicez artık:)
Evet senin konuşmaya hakkın var bence de ama zaten düşmezse yakandan bilmese de olur canım:) o zman göreve dönüşebilircan09e
Bi ben beceremedim şu istikrarlı lambadayianam hal mi kalıyor işten gelince malum çok geç geliyorum eve. En sonunda açık açık konuscam bizimkiyle o dünden razı düşmez yakamdan önemli günlerde
Neyine pozitif hallerine. ..Neyimee gıııı.. :)) yok yok bence yanlış yol takılmak kafa ne kadar rahat o kadar çabuk gelir bebiş:)
Ya aklıma geldi hadi biz oralara gelip tatil yapıyoz siz nerede tatil yapıyonuz
Bende ondan soylemiyodum günleri falan ama yok olmuyo birinin beni itelemesi cekelemesi lazimEvet senin konuşmaya hakkın var bence de ama zaten düşmezse yakandan bilmese de olur canım:) o zman göreve dönüşebilir
Ama ayarlamalısın.. problem şu ki kafa rahatken daha çabuk geliyo bebiş..hayırlısıyla versin Rabbim kuzu..Neyine pozitif hallerine. ..problem şu ki biz genelde tatil yapamiyoruz. Sezon sonu küçük kaçamaklar. Vee en fitil olduğum cümle ohhh ne güzel size her zaman tatıl yorumu. Geçen sene ilk denize temmuzda girdim aman ne tatil
Bak misal ben gene burdayım neden çünkü boş günnn gittiii gitttiii güzel yımırtalarımmmBende ondan soylemiyodum günleri falan ama yok olmuyo birinin beni itelemesi cekelemesi lazim
E işte bizde kış İn yada sonbahar ufak tefek gezmeler ..öyle rahatlıyoruzAma ayarlamalısın.. problem şu ki kafa rahatken daha çabuk geliyo bebiş..hayırlısıyla versin Rabbim kuzu..
Hayır uyumak yok hala geç değilBak misal ben gene burdayım neden çünkü boş günnn gittiii gitttiii güzel yımırtalarımmm
Neyse uyim bennn
Ben de kürtajdan sonra 50 güne yakın gelemeyen adet sorununu civanpercemi ile çözdüm, bu Saraçoğlu nun kürleri ise yarıyor da işte, az daha genç olaydik, onlarla çözülürdü belkiAn itibariyle adet olmaya başladım. Yarın muayene ve hormon tahlilleri yapılacak. Her şey yolundaysa -ki opu sonrası ilk adet olduğu için olmayabilirmiş- hazırlığa başlayacağız.
Bu arada forumda civan perçemi için arama yapan olursa diye ek bilgi vereyim.
Üç buçukta bolca 1 kupa demleyip, soğutup o iğrenç tadı tek dikişle içtim. Üstüne çikolata gömdüm yoksa kusardım.
Altı buçukta birden ateş bastı. Hafiften ellerim uyuştu. Nabzım artmaya başladı ama tecrübeli olduğum için nefes tenikleriyle hemen toparladım ve o an adet oldum direkt kırmızı kırmızı. Tesadüf olamaz yani ot işe yarıyor.
Diyeceğim o ki, dozu fazla kaçırdığımdan da olabilir ama civan perçemi panik atağı tetikliyor. İlanen duyurulur. :)
Silik çizgı var kan verip netleştirin benceBaktınızmı acaba
İnşaalh cnm sze yazcm ztnpazar günü pozitif haberleriyle gel inşallah buraya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?