Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hahahah okurken sesli güldüm biran senin hayal ettim çüzdana koyarken yakalanış anını ve büyü değil lafın, ya biz kadınlar çok alemiz erkeklerden ne kadar renkli kişilikleriz 👻👻
ya ben zaten mimliyim benden korkuyor.yuruyuse çıkmıştık böyle seylerden duanin gucunden bahsediyorum hastaymisim gibi bakiyor bana derken yolda kilit bulduk sifreli, bak simdi eve gitmeden ben bunun sifresini cozucem duami okucam acilacak demistim acmistim şok olmustu. bak dedim istemek yetmiyor dua etmek inanmakta lazim kendine.
adam beni büyücü sanicak valla korkuyorum. intagramla bi sayfa var hale özen -manay academy diye bi goz atin derim neyse kadin kodlar artiyor sayi frekanslari gun icin de y ada akliniza geldikce tekrarlayin veya yazin su sisesine yapistirin gibi😅 ben de suya okuyup uzerine de yapistiriyorum. banyo aynasina kapiya goruyor bune guzelim diyip uzaylismisim gibi bakiyor hep😂 ya diyorum sey etme 😅ugurlu rakmlar onlar sen de okurmusun :KK67: birak bu isleri yok diyosun olmuyor deme oluyor de yok bilmem öylede oldu amin de yapma güzelim sen cok kafana takiyosun diyor. ogece yakalainca🤦🏻‍♀️😂

Yaa bravooo @Zeyneppp83 zeynep kuzu ben ileri yaş sayfasında aradım daha eski gibi geldiydi. tabi sayılarla şifa diye googlda çıkar da kimin bahsettiğini unutmuşuz onu merak ettimdi..:)
Armin Armin nasıl yaptın kuzu ilgili rakamları yazıp cebine mi koydum dedin?
cuzdanina koydum caneeee hatta kaybeder diye otobus biletini koydugu plastik klif var onun icine bile yazdim😀

zeynooooo bravo sana baya msj karıştırmış olmalısın cünkum cok geri de kalmıştı sagol varol guzellik💐demek @flx77 miś paylasan. @flx77 cok tesekkur ediyorum rabbim gonlune göre versin. iki senedir adam basaramadigini basardi😂 ardi ardina guzel seyler oldu💐merak edenlere linki birakiyorum

Tam gülecem bi inanma geliyo. Enteresan.. :KK57:

Valla sürekli uykum var bi de beyaz krem kıvamında akıntım oluyor başka bi belirti yok şu anda
Ayrıca testlerim önce negatif biraz zaman geçince silik çizgi çıkıyor 🙄🙄🙄
bence sen insallah sennnnn hamilesin belirtilerin var yuksek cikan tahlil var. sonrada ciksa cikan silik cizgin var var da var. rabbim yuzune gulsun🙏🏼

zeynooooo bravo sana baya msj karıştırmış olmalısın cünkum cok geri de kalmıştı sagol varol guzellik💐demek @flx77 miś paylasan. @flx77 cok tesekkur ediyorum rabbim gonlune göre versin. iki senedir adam basaramadigini basardi😂 ardi ardina guzel seyler oldu💐merak edenlere linki birakiyorum

yokk be canım ara butonuna sayı yazdım bizim konu için direk çıktı... :KK66:

Valla sürekli uykum var bi de beyaz krem kıvamında akıntım oluyor başka bi belirti yok şu anda
Ayrıca testlerim önce negatif biraz zaman geçince silik çizgi çıkıyor 🙄🙄🙄
biraz zaman derken ...? ay uykulu haller falan hadi hayırlısı...

gulum ya bır arada bırden fazla kürle ugrasınca da vucudun hormon dengesı bozulmasın, hayıt zaten kadın otu dıye gecermıs kadın hastalıklarında ıyı bır otmus. bu tur seylerı dıkkatlı kullanmalıyız bence. ben dusukten once delı gıbı hurma yemeye baslamıstım, canım cok ıstemıstı ve abartılı derecede yemıstım, ama dogumu kolaylastırdıgı ıcın ılk 3 ayda onermıyorlarmıs normalde. belkı de vucut dengemle oynadım abarttım hurmayı, dusurdum kızanı :(
Kendini suçlama canim, hurma rahimde acilma yaparmis, senin yavru kendi düşmedi, nedeni o degil, bende fayda olsun diye hurma yedim sut icmem ağzıma sürmem, hurma ile biraz icebildim, bir hurma küçücük yudum süt şeklinde, bende ayni seyi düşündüm benmi neden oldum diye ama degilmis

Yaa bravooo @Zeyneppp83 zeynep kuzu ben ileri yaş sayfasında aradım daha eski gibi geldiydi. tabi sayılarla şifa diye googlda çıkar da kimin bahsettiğini unutmuşuz onu merak ettimdi..:)
Armin Armin nasıl yaptın kuzu ilgili rakamları yazıp cebine mi koydum dedin?
ben bitek buraya baktığım için burda gördüğüme emindim.. :KK66:

Selam kızlar kışlıkları kaldırmak yazlıkları yerleştirmekle uğraşıyoruzz maşallah ne çok konuşmuşsunuz ☺
Burcu hamilesin inşallahh hayırlı olsun
Hilalcim 3 kala idrarda yoktu kanda da 9 la öğrendi.
Flx kuzu ahh o muhasebeci sivilceeemm canım yanıyo hala.. baya şişş 😔
Zeynepcim bende yedim zeytinyağında inciri çok kötü diyemem tadıma zevk meselesi demek ki zeytinyağını da sevdiğimden belki.
Besteye katılıyorum her şey kullanılmamalı.. dikkat etmek lazım.

Hava da bi denişik bi dolu yağdı kii off:) bi açıyo bi kapıyo😁
Hani bana cancan, iyice ihmal ettin beni,:KK12:

ben bitek buraya baktığım için burda gördüğüme emindim.. :KK66:
Bizim önceden takıldığımız yerdi orası benim de buraya bakmak aklıma gelmedi arminch de sinem bulamadıysa zeyno uğraşmıştır diye düşündü zaar ☺ halbuse bu sayfada ara desem ilk çıkan mesaj flxin mesajı olacağmıştı 😆

Son düzenleme:
Ben de geleneksel beyaz çamaşır faciamı yaşadım. Ne zaman beyazları yıkacak olsam kocam beni sabote ediyor ve mutlaka bir siyah çorap atıyor makineye. Beni deli ediyor. Beyazları dün makineye koydum ama bugün yıkadım. Kaşla göz arasında yine bir siyah çorap girmiş. Beyaz çamaşır yıkayacağım zaman zincirle asma kilitle makinenin kapağını bağlayacağım artık. Bir de telefonda konuşuyorduk tam siyah çorabı gördüğümde.. aman öyle bir tepki verdin ki ben de bir şey oldu sandım diyor :)
Daha ne olabilir ki deseydin :rolleyes:

Back
X