- 4 Temmuz 2018
- 2.432
- 7.096
- 158
- 45
- Konu Sahibi panic_attack
- #3.361
4-5 saat sonra çıkıyor ondan emin olamıyorum bakalım hayırlısı olur inşallahbiraz zaman derken ...? ay uykulu haller falan hadi hayırlısı...

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
4-5 saat sonra çıkıyor ondan emin olamıyorum bakalım hayırlısı olur inşallahbiraz zaman derken ...? ay uykulu haller falan hadi hayırlısı...
Çok doğru bir çizgi gibi durmuyor maalesef tekrar denemen mümkün mü? Mesela yarın sabahtan.
Merhaba. Macunu nerden alıyorsun?inşallah hamileyimdir kullandığım folik asit aspirin ve clife macun var ama bunların etkisi olur mu bilemedim
Hala geç değil yafu ya, yapma böyle bak yarın pazar ohhh, çalış bu geceUyy kıyamam sana ne deyim gııı yemek nasıldı oruç nasıl gidiyor.. beni soracak olursan ben çoook yoruldum yürüyemiyomyumuşlar yalan oldu..
![]()
Mevzu hayalse o hep var zaten. Hatta gelecekten anlar çok canlı ve ayrıntılı bi şekilde geçiyor aklımdan.
Belkide o yüzden hayalimdeki işe, okula, eşe sahip oldum. Ama tamamen bilinçsiz. :)
Bebek konusuyla ilgili her mevzuda zihnimde canlanan hep aynı bebek oluyo mesela. Gülüşü, sesi çok net canlanıyor.
Hangi yiyecekleri sevdiği, babasıyla oyunları, kedilerimizle birlikte uyuyuşu hepsi saniyeler içinde kendiliğinden canlanıyor. Adıyla sesleniyorum ve dönüp bana bakışını görüyorum. Acayip eğlendiğimi görüyorum. Yoruluyorum ama hep gülümsüyorum hayalimde.
Hamilelik kısmı da öyle. Nelere ağlayıp, nelere aş ereceğimi görüyorum ama bunlar plansız şekilde kendiliğinden oluşup canlanan şeyler.
Yani şu kağıda liste yapayım, yastığın altına koyayım, güle bağlayayım, 1000 kere söylersem evren cevap verir, karnıma enerji gönderirsem hamile kalırım, ben şu an hamileyim dersem olur tarzı şeyler değil. Somut hale aktarmadan, hergün düzenli ve planlı seanslara çevirmeden olan bi şey.
Doktorum da yoga yapsana diyo. Dedim git allasen hiç benlik işler değil. Ommm.. :)
İşe yarıyodur, vardır bi hikmeti lakin içimden gelmiyo, afakanlar basıyo beni böyle şeylerde diyorum, allaan kovası diyo.
Herneyse şimdi hayal kısmı yetiyo mu yani sen onu de bana? :) Yetiyosa benim beyin bu çocuğu Mayıs'ta yapar. :))
Ankarada mısınİstiyosanız az biraz acele etmemiz lazım dedi eşinden örnek isticem dedi gelir mi dedim :)) polipse histereskopi yapmamız lazım dedi tüplere bakmamız lazım dedi @seheryeli77 sen olucaktın demi? Bir ara sormuştum arada kaynadı rahim filmi ile aynı şey mi diye. Genel olarak eyiydi. Perşembe cumartesi pazartesi ilişki dedi ama uyulur mu bilmem.
Evet canımAnkarada mısıncan09e
Hangi Dr gittin cnm nemnunsan bende gideyim. Ben elvankette oturuyorum buaradaEvet canım
Biz de görümcedeydik yoksa sizde miydikHala geç değil yafu ya, yapma böyle bak yarın pazar ohhh, çalış bu gece
Valla kuzum bende bittim resmen dün, gece 2 ye kadar tatlımı ve zeytinyağlıları, sabah (sabah dediğime bakma öğlen 1 de) kalkip kalan yemeklerimi tamamladım,evi temizledik veee 11 kişiyi ağırladım iftarda,koca tarafının iftar meselesini başarıyla atlattim, bittim, öldüm ama
bugun hepimiz cok çalışmışız masAllah
Şimdilik iyi gibi ilk gittim memnun kaldım.. hrs coşkun aydın.Hangi Dr gittin cnm nemnunsan bende gideyim. Ben elvankette oturuyorum buarada
Senin de sanki 1 kızın vardı yanlış hatırlamıyorsam. İnşallah tez vakitte hamile kalırsın kalırızŞimdilik iyi gibi ilk gittim memnun kaldım.. hrs coşkun aydın.
Eczaneye yetişemedim pazartesi dr gideceğim artıkyok sanırım hala kırmızılar sende hadi yeni bi test alda yap sende belkide bozuk bu test...
yinemi yalan oldu....Uyy kıyamam sana ne deyim gııı yemek nasıldı oruç nasıl gidiyor.. beni soracak olursan ben çoook yoruldum yürüyemiyomyumuşlar yalan oldu..
![]()
eşşiz tek herşeyi karıştıran biricik olmazsa olmaz çoraptır o...Ben de sinir olurum içerden çıkan 1 adet siyah çorabaaa
Instagram üzerinden alıyorum clife macun yazarsam çıkarMerhaba. Macunu nerden alıyorsun?dvtb
Evet canım 1 kızım var 2. De gelirse diye bekliyoz bakalım inşallah amiin hayırlıysa☺Senin de sanki 1 kızın vardı yanlış hatırlamıyorsam. İnşallah tez vakitte hamile kalırsın kalırız
hadi bakalım güzel haberlerle dönersin inşallah..Eczaneye yetişemedim pazartesi dr gideceğim artık
Hayır o kadar da ayırır dikkat ederimm..yine kaçacak yer bulur. sakınan göze çöp misalieşşiz tek herşeyi karıştıran biricik olmazsa olmaz çoraptır o...![]()
inşallah canım..4-5 saat sonra çıkıyor ondan emin olamıyorum bakalım hayırlısı olur inşallah![]()