Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
2270211
2270212

Kızlar sizce hamilemiyim

Uyy kıyamam sana ne deyim gııı yemek nasıldı oruç nasıl gidiyor.. beni soracak olursan ben çoook yoruldum yürüyemiyom 😆 yumuşlar yalan oldu..😁
Hala geç değil yafu ya, yapma böyle bak yarın pazar ohhh, çalış bu gece:spor:
Valla kuzum bende bittim resmen dün, gece 2 ye kadar tatlımı ve zeytinyağlıları, sabah (sabah dediğime bakma öğlen 1 de:rolleyes:) kalkip kalan yemeklerimi tamamladım,evi temizledik veee 11 kişiyi ağırladım iftarda,koca tarafının iftar meselesini başarıyla atlattim, bittim, öldüm ama:ruh: bugun hepimiz cok çalışmışız masAllah

Mevzu hayalse o hep var zaten. Hatta gelecekten anlar çok canlı ve ayrıntılı bi şekilde geçiyor aklımdan.
Belkide o yüzden hayalimdeki işe, okula, eşe sahip oldum. Ama tamamen bilinçsiz. :)

Bebek konusuyla ilgili her mevzuda zihnimde canlanan hep aynı bebek oluyo mesela. Gülüşü, sesi çok net canlanıyor.
Hangi yiyecekleri sevdiği, babasıyla oyunları, kedilerimizle birlikte uyuyuşu hepsi saniyeler içinde kendiliğinden canlanıyor. Adıyla sesleniyorum ve dönüp bana bakışını görüyorum. Acayip eğlendiğimi görüyorum. Yoruluyorum ama hep gülümsüyorum hayalimde.
Hamilelik kısmı da öyle. Nelere ağlayıp, nelere aş ereceğimi görüyorum ama bunlar plansız şekilde kendiliğinden oluşup canlanan şeyler.

Yani şu kağıda liste yapayım, yastığın altına koyayım, güle bağlayayım, 1000 kere söylersem evren cevap verir, karnıma enerji gönderirsem hamile kalırım, ben şu an hamileyim dersem olur tarzı şeyler değil. Somut hale aktarmadan, hergün düzenli ve planlı seanslara çevirmeden olan bi şey.

Doktorum da yoga yapsana diyo. Dedim git allasen hiç benlik işler değil. Ommm.. :)
İşe yarıyodur, vardır bi hikmeti lakin içimden gelmiyo, afakanlar basıyo beni böyle şeylerde diyorum, allaan kovası diyo.

Herneyse şimdi hayal kısmı yetiyo mu yani sen onu de bana? :) Yetiyosa benim beyin bu çocuğu Mayıs'ta yapar. :))
panic_attack panic_attack bak ne arıyodum ne buldum.. mayısa bah hele sen :)

İstiyosanız az biraz acele etmemiz lazım dedi eşinden örnek isticem dedi gelir mi dedim :)) polipse histereskopi yapmamız lazım dedi tüplere bakmamız lazım dedi @seheryeli77 sen olucaktın demi? Bir ara sormuştum arada kaynadı rahim filmi ile aynı şey mi diye. Genel olarak eyiydi. Perşembe cumartesi pazartesi ilişki dedi ama uyulur mu bilmem.
Ankarada mısın can09e can09e

Hala geç değil yafu ya, yapma böyle bak yarın pazar ohhh, çalış bu gece:spor:
Valla kuzum bende bittim resmen dün, gece 2 ye kadar tatlımı ve zeytinyağlıları, sabah (sabah dediğime bakma öğlen 1 de:rolleyes:) kalkip kalan yemeklerimi tamamladım,evi temizledik veee 11 kişiyi ağırladım iftarda,koca tarafının iftar meselesini başarıyla atlattim, bittim, öldüm ama:ruh: bugun hepimiz cok çalışmışız masAllah
Biz de görümcedeydik yoksa sizde miydik:confused:
Şaka şaka😆 Allah kabul etsin kuzuumm..
Ben bittimm koca da cereyanda kaldı zaar göğsü ağrıyormuş bebe de yatmıyo zaten neden bugün cumartesiydi.. bu çocuk değişti yahu küçükken daha akıllıydı.. elini bişeye sürmedi.. görümceye giderken (neyse ki bide akşam yemeğiyle uğraşmadım☺) yürüyemedim geçmiş olsun anne çok çalıştın ben de sıfır iş yaptım deyip gülmez mi.. 😁

Back
X