- 25 Ekim 2018
- 1.948
- 6.355
- 158
- Konu Sahibi panic_attack
- #3.461
Nerdeyim ben, burasi neresiAhaha en son enginerr sayesinde o sayfaya yapıştırmışım yeni uyandım ondanburaya da koyayım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nerdeyim ben, burasi neresiAhaha en son enginerr sayesinde o sayfaya yapıştırmışım yeni uyandım ondanburaya da koyayım
Ayy neyse kimse bi laf demedi atlattım derkennn oldu mu şimdi buuNerdeyim ben, burasi neresi![]()
duramiyorum ki, konu temizlikse disimi sıkar yaparim. dusunki operasyona gitmeden camlari silmistim yine sildim. (hastalik iste)benim nazim temizlik bitince baslar. hic agrim kalmadi canisiLaparoskopi de olsa sen bir operasyon geçirdin sahalara hızlı dönmüşsün. Ben bu aşamada daha naz yapıyordum :)
gozun aydin olsunCanım gebeyim 54.87
Saol amin cnmduramiyorum ki, konu temizlikse disimi sıkar yaparim. dusunki operasyona gitmeden camlari silmistim yine sildim. (hastalik iste)benim nazim temizlik bitince baslar. hic agrim kalmadi canisi
gozun aydin olsunrabbim kucagina almayi da nasip etsin
![]()
Hayırlı olsun Rabbim sağlıkla tamamına erdirsin.Canım gebeyim 54.87
Gözün aydın Hayırlı olsun Allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı başımıza olur inşallah AminnnCanım gebeyim 54.87
Amn saol cnmHayırlı olsun Rabbim sağlıkla tamamına erdirsin.
Amin sizede en kısa zmanda olsn cnmmbnm sizdende güzel habrlr duyalmGözün aydın Hayırlı olsun Allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı başımıza olur inşallah Aminnn![]()
İnşallah kuzum inşallahAmin sizede en kısa zmanda olsn cnmmbnm sizdende güzel habrlr duyalm
Ayyyy çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bütün gündür aklimdasin. . Eşine müjdeyi verdin miCanım gebeyim 54.87
GÖZün Aydın’ı sağlıkla devam etsin inşallahCanım gebeyim 54.87
Çok teşekkür ederimMerhaba, bahsettiğiniz merkez hangisi? Konaklamaya kadar düşünen böyle bi merkezi tebrik ediyorum vallaDoğum gününüz kutlu olsun
![]()
Saç boyasıda yapabiliyormuş, yakınlarda boyattıysan ondan olmuş olabilir canımAmiin kuzuu inşallah..
Bu arada kafama baktırdım kızarıklık varmış ucu yok diyor.
Ben sana demiştim keyfini çıkar diye, hayırlı olsun sağlıkla kucağına alman dileğiyleCanım gebeyim 54.87
Amin canım@Beste78 dogum günün kutlu olsun, bestecim.. yeni yasin saglik mutluluk ve kucagina da alabilecegin bir bebek getirsin sana amin![]()
Yeni yaşlarımızda hepimiz bebişli olalım inşallah, çok teşekkürler canım@Beste78 doğum günün kutlu olsun canım nice mutlu senelere yeni yaşın sana bebiş getirsin inşallah ♥