Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet yaa bi öğrenemedim zamanında yatıp zamanında kalkabilmeyi. Geceleri seviyorum ben. Bebeyken de böyleymiş. Fücut saatim ters. Öğrencilik hayatım ve iş hayatımın bir kısmı can çekişerek geçti ama şimdi part time mis gibi oldu. 12'de 1'de uyanıyorum :)
ben 12 de yatarsam 8,9 gibi uyaniyorum bu sefer de gun cok uzuyo bunaliyorum. oyuzden böyle daha guzel.

Senella Senella nın bahçeci fulya değildi sanki, Bahçeci olacaksa, Fulya derler hep. Benim de kafamdakiler panic_attack panic_attack ın saydığı merkezler. Acıbadem fulya Ercan beyle görüştüm sadece.

Evet bizimki bahceci umut tup bebek, ama paniktede gördüm ki önce fiks tedavi uygulanıyor olmazsa alternatifler. O yüzden hastanın bir daha durumu var mi diye hassas yaklasilmiyor. Kişiye özel tedavi ilkten uygulanmıyor.

Sağol canım, inşallah ihtiyaç olmaz Antalya ivf de tedavi oluyorum çok ta memnunum, işin yoksa pazartesi randevum 1 de buluşup angaralılara bak bizde buluştuk diyelim, sonra da atlar Ankara’ya onları görmeye gideriz 😉😉

Orda fiyatlar nasıl canım. Bazen sehirdislari daha uygun olabiliyor.

Kızlar dün yapmştm bugnde uyanır uyanmz yaptım gene çıktı cizgi 13 gün ignenin etkisi gecmişmidr sizce

Sen hamilesin bence, kan sonucun cıktı mi?

rakamlarin sifasimiydi neydi organlara iyi gelen sayilar atiyorum islerin iyi gitmesi icin sayilarin kodlari bir rus bir matematikci bulmus galiba. teşekkür etmek istedim sana bize yaradi bence💐 karistirmiyosam sen paylasmistin. neyse ben onlardan bana lazim gelenleri yazip kocamın cuzdanina koydum koyarken gordu🤭 dedim buyu degil istedigin olmayan sey varya o olsun ugur getirsin diye dedim😂 😶 sonra olmayan onun icin hayal olan sey oldu, oylede kolay oldu ki, ve bircok sey. dedim bak yazigim rakamlar ise yaradi tesadüf değildir. keske hamile kalmak icinde olsaydi, heryere yazardim🥺

Vayy harika bir haber. O kavga ettiği adam mi?
zeynooooo bravo sana baya msj karıştırmış olmalısın cünkum cok geri de kalmıştı sagol varol guzellik💐demek @flx77 miś paylasan. @flx77 cok tesekkur ediyorum rabbim gonlune göre versin. iki senedir adam basaramadigini basardi😂 ardi ardina guzel seyler oldu💐merak edenlere linki birakiyorum

Valla sürekli uykum var bi de beyaz krem kıvamında akıntım oluyor başka bi belirti yok şu anda
Ayrıca testlerim önce negatif biraz zaman geçince silik çizgi çıkıyor 🙄🙄🙄

Himm enteresan. Ama şöyle bişey var tılsım dedikleri olay var bizde. Hatta padişahların tılsımlı gömlekleri meşhur. Tılsım denen şeyde aynı böyle rakamlar yazılır. Arapça 3-5-7 9 vs. Gibi. Ve o rakamların sembolize ettiği değerler var. Buna osmanlida ebced hesabı da deniyor. Mesela Allah isminin ebced hesabına göre rakamsal değeri var. 66 sanırım (az önce baktim) bunun gibi senin sorununla ilgili kelimelerin rakamsal değeri yazıyorlar ve tılsım oluyor sanırım. Yani diyeceğim o ki, bu ecnebiler bu bilgileri bizlerden çalmış olabilir. O rakamları neye göre bulmuş bu adam niye onun açıklaması yok. Kafasından rakam yazmamıştır. Himm şuraya bir 3 yazayim yanina 5 hee 9 da koyduk mu? Maddi durumun guclenmesine iyi gelir. Sonra uyumluluk icin yazayim 789456 hee bir de 1 tamam bu da. Ebced hesabından alıp direkt rakamları yazmışlardır. Hatta once bu kitabi okuyup kendinde uygulayıp test ettikten sonra yazmıştır kitabını. Topkapı sarayına her gün binlerce turist geliyor O tılsımlı gömlekleri hiç mi merak edip araştırmamışlardır. Bir biz toplum olarak araştırmıyoruz.

Valla ben çözümü buldum şu ıslak mendil gibi bezler var atıyorum içine ohhh kafa rahat, al sen de kullan kocana da söyle istediğin kadar sabote edebilirsin çamaşırlarımı :KK31:

Bu işin sırrı ne bize de anlatır mısın.

Evet bizimki bahceci umut tup bebek, ama paniktede gördüm ki önce fiks tedavi uygulanıyor olmazsa alternatifler. O yüzden hastanın bir daha durumu var mi diye hassas yaklasilmiyor. Kişiye özel tedavi ilkten uygulanmıyor.

Orda fiyatlar nasıl canım. Bazen sehirdislari daha uygun olabiliyor.

Sen hamilesin bence, kan sonucun cıktı mi?

Vayy harika bir haber. O kavga ettiği adam mi?

Himm enteresan. Ama şöyle bişey var tılsım dedikleri olay var bizde. Hatta padişahların tılsımlı gömlekleri meşhur. Tılsım denen şeyde aynı böyle rakamlar yazılır. Arapça 3-5-7 9 vs. Gibi. Ve o rakamların sembolize ettiği değerler var. Buna osmanlida ebced hesabı da deniyor. Mesela Allah isminin ebced hesabına göre rakamsal değeri var. 66 sanırım (az önce baktim) bunun gibi senin sorununla ilgili kelimelerin rakamsal değeri yazıyorlar ve tılsım oluyor sanırım. Yani diyeceğim o ki, bu ecnebiler bu bilgileri bizlerden çalmış olabilir. O rakamları neye göre bulmuş bu adam niye onun açıklaması yok. Kafasından rakam yazmamıştır. Himm şuraya bir 3 yazayim yanina 5 hee 9 da koyduk mu? Maddi durumun guclenmesine iyi gelir. Sonra uyumluluk icin yazayim 789456 hee bir de 1 tamam bu da. Ebced hesabından alıp direkt rakamları yazmışlardır. Hatta once bu kitabi okuyup kendinde uygulayıp test ettikten sonra yazmıştır kitabını. Topkapı sarayına her gün binlerce turist geliyor O tılsımlı gömlekleri hiç mi merak edip araştırmamışlardır. Bir biz toplum olarak araştırmıyoruz.

Bu işin sırrı ne bize de anlatır mısın.
en basta o ve baska muhim seyler🥰 ben inaniyorum sozlerin oldugu kadar sayilarin etkisine. suya bile negatif seyler soyleyince kimyasimi ne bozulmus.insan vucudu da yuzde bilmem kaciydi ki su oldugunu dusunursek dusunsene negatif enerjinin veya okunmus suyun etkisini. biri bize guzel bir sey soyleyince yada aksini duydugumuzda nasil etkileniyor ve tepki veriyorsak evrende bize veriyor iste. asdgsh tv karşında uyumuşum son bakim dedim ne anlattim bilmiyore😂

Şimdilik iyi gibi ilk gittim memnun kaldım.. hrs coşkun aydın.
Canım buarada yaş kaç Dr un yaşı takıntı ediyormu. Ben 41 yaşındayım ama Dr yaşla ilgili birşey demesi canımı sıkıyor işin doğrusu. Ona göre bende çıkayım senin Dr a ilgiliyse.

:KK70::rolleyes::confused::KK53::KK45: vallaha ben, aaa bir de şey var, bütün evi yalar yutar temizlersin, misafir gelince ay evde biraz dağınık dersin, yani benim en dağınık halim bu anlaminda, bugün de bana sen çalışıyorsun neden bu kadar zahmet ettin dediler, bisey yapmadım ki dedim, ne yapmadim yaaa ne yapmadım daha ne yapacamm:rolleyes:
Ben hiç öyle değilim. Öldüm bittim, temizlikten nefret ediyorum. Yemek tamam da daha hamur işlerine gelmedim falan diye ulu orta anlatırım :) evlenene kadar, ev düzeni ile ilgili bir gündemim olmadığı için herkese de bunu ilan ettiğim için bu hallerim yakınlarımız arasında hep dalga konusudur.
Hatırlıyorum seneler önce annem ameliyat olmuş ben de evdeyim ona bakıyorum. Arkadaşları geldi çay mı içersiniz kahve mi diye konuşuyorlar. Ben de mutfakta duyuyorum. İçeri gelip, anne senin kızın hayatında kahve yaptı mı acaba neden seçeneklere kahveyi koyuyorsun demiştim.arkadaşları kahkahalara boğuldu birisi de o gün bana öğretti işte..

Bana hiç fark etmez kız erkek. Benim de niyeyse genelde erkek canlanıyo hayalimde. Ama eşim "kız olursa beni maymun eder o, parmağında oynatır, hayır diyemem hiç" diyo. O sebepten kız da cazip geliyo. :rolleyes:

Emaan sağ salim çözülsün ve tutunsun da hele bi. :) Hayalleeer hayallerrr.. :KK51:

Olacak olacak hepsi olacak.. hayallerim nasıl da gerçek oldu diye keyifle yaşayacağın günler yakında.

suan 02:08 bugun herkezin temizlik gunu herhal. ben de evi temizledim camasir yikadim utu yaptim cam sildim😅 bir suru bisiler bi pis ben kalmıştım simdi,kafam da havlu, elim de cay elbise kovaliyorum🤣

niye senin saatler benim gibi sabaha kadar oturuyomusun sen de😀

Laparoskopi de olsa sen bir operasyon geçirdin sahalara hızlı dönmüşsün. Ben bu aşamada daha naz yapıyordum :)

Evet yaa bi öğrenemedim zamanında yatıp zamanında kalkabilmeyi. Geceleri seviyorum ben. Bebeyken de böyleymiş. Fücut saatim ters. Öğrencilik hayatım ve iş hayatımın bir kısmı can çekişerek geçti ama şimdi part time mis gibi oldu. 12'de 1'de uyanıyorum :)

Benim yeğenim öyledir. Asla 9 da uyuyan bir bebek olmadı. Annesi öyle uyutunca gece 2 de kalkıp oyun oynuyordu :) o nedenle yatma saatini kendisi belirledi be 11 den erken değildi. Ben gitmişsem de 1 de falan zor zar. Çünkü merak ediyor o uyurken biz ne konuşacağız,ne yapacağız.. zaten kankigiller olarak geziyoruz üçümüz.

Ben sahur gelmeden içebildiğim kadar su iceyim diye sürekli içiyorum, sonra wc ile yatak arasinda mekik dokuyorum :confused:
Tuzlu ayran içmeni tavsiye ederim aşırı değil tabii tuz vücutta suyu tuttuğu için çok fazla WC çıkmıyorsun yoksa bende senin gibi oluyordum

Ahaha en son enginerr sayesinde o sayfaya yapıştırmışım yeni uyandım ondan 😆 buraya da koyayım
Kalın geldi evet kuzu sabahtan dener tekrar.

Benim de çok hoşlandığım söylenemez kuzu bazı şeyleri mecbır yapıyorsun... çok uzakta aramama gerek yok bana çekmiş annem de bana söylenirdi.. ben çalışıyorum da bi işin ucundan tutmuyosun diye 😆

Aminn kuzuum inşallah hep gülsünler.. Rabbim kısa zamanda hayırlısıyla art arda haberlerinizi almayı nasip etsinn çok aminn❤

Yok yok adet geçtiyse en basiti bat günüyse ille sabahı beklemene de gerek yok.. inşallah düzgün çizgin çkar hamilesindir☺

Ama çok etkilendim ben bu beyin mayısa yapar inşallah tutuyor dedim ben çiçeem ❤

İnşallah kuzu ben de çok isterim.:)

Yaş 40 oldu artık.. başta bişiy demedi ama kocamın örnek vermemesi, sıkıntı olduğunu duyunca biraz acele etmemiz gerekebilir belki de tüpe gidilecek dedi.. ben sıkıntı etmedim çünkü laylaylom edilecek yaşta değiliz.. bir çocuğumuz var olmadı olmaz yani ne yapalım.

inşallah hamileyimdir kullandığım folik asit aspirin ve clife macun var ama bunların etkisi olur mu bilemedim

Clife macunun faydası var bence. Bende en son hamileliğimde önceki ay kullanmıştım.
Canim bata kaç var? Ve şu sonradan çıkan silik çizgilerinin bir fotosunu atsana.

Tuzlu ayran içmeni tavsiye ederim aşırı değil tabii tuz vücutta suyu tuttuğu için çok fazla WC çıkmıyorsun yoksa bende senin gibi oluyordum

Valla bende sahurdan sonra 3-5 kere gidiyorum. Bütün sular gidiyor haliyle. Bunu deneyeyim ama tuzlu ayranda susattirmaz mi?

Clife macunun faydası var bence. Bende en son hamileliğimde önceki ay kullanmıştım.
Canim bata kaç var? Ve şu sonradan çıkan silik çizgilerinin bir fotosunu atsana.

Valla bende sahurdan sonra 3-5 kere gidiyorum. Bütün sular gidiyor haliyle. Bunu deneyeyim ama tuzlu ayranda susattirmaz mi?
Yumurtlamaya göre 3 gün var canım bu sabah ki testim tertemiz negatif sanırım yanılttı kuruma çizgisi diğer testlerdeki
20190517_083301.webp
20190517_083249.webp
20190518_175409.webp
20190517_083445.webp

Back
X