- Konu Sahibi panic_attack
- #3.441
İnşallah Allah güldürsün yüzünü kuzu ❤Bilmiyorum kuzum bakalım adet olmadıkça ümidim var çok şükür![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah Allah güldürsün yüzünü kuzu ❤Bilmiyorum kuzum bakalım adet olmadıkça ümidim var çok şükür![]()
Tamam canım hemde ckmıyr ki bnde ölyrm mrktan vllaHadi bakalım bekliyoruz haberlerini inşallah. .![]()
2 saat sonramı çıkıyor ?Tamam canım hemde ckmıyr ki bnde ölyrm mrktan vlla
güzel bencealdımmmmmmsizce nasil kiEki Görüntüle 2270272
Aynn suan hastanedym sıra beklyrm işte2 saat sonramı çıkıyor ?
Çamaşırlarla makinaya atıyorsun renklerin karışmasını önlüyor ben bazen şüpheye düştüğüm renklilerde de atıyorumnasil yani ki islak mendili makinaya atinca ne oluyor bize de deyin![]()
Canım bizim klinikte opu 5500 tl transfer 2000 tl başka birşey ödemiyorsun rahim dinlendirme vs gibi,ilk parti yani 3 lü dondurma ücretsiz 3 ten fazla olursa her parti için 700 tl,bir de şehir dışı gelenlere ücretsiz misafirhanesi var, şehir ve ülke dışından gelenler orada ücretsiz konaklıyormuş.Evet bizimki bahceci umut tup bebek, ama paniktede gördüm ki önce fiks tedavi uygulanıyor olmazsa alternatifler. O yüzden hastanın bir daha durumu var mi diye hassas yaklasilmiyor. Kişiye özel tedavi ilkten uygulanmıyor.
Orda fiyatlar nasıl canım. Bazen sehirdislari daha uygun olabiliyor.
Sen hamilesin bence, kan sonucun cıktı mi?
Vayy harika bir haber. O kavga ettiği adam mi?
Himm enteresan. Ama şöyle bişey var tılsım dedikleri olay var bizde. Hatta padişahların tılsımlı gömlekleri meşhur. Tılsım denen şeyde aynı böyle rakamlar yazılır. Arapça 3-5-7 9 vs. Gibi. Ve o rakamların sembolize ettiği değerler var. Buna osmanlida ebced hesabı da deniyor. Mesela Allah isminin ebced hesabına göre rakamsal değeri var. 66 sanırım (az önce baktim) bunun gibi senin sorununla ilgili kelimelerin rakamsal değeri yazıyorlar ve tılsım oluyor sanırım. Yani diyeceğim o ki, bu ecnebiler bu bilgileri bizlerden çalmış olabilir. O rakamları neye göre bulmuş bu adam niye onun açıklaması yok. Kafasından rakam yazmamıştır. Himm şuraya bir 3 yazayim yanina 5 hee 9 da koyduk mu? Maddi durumun guclenmesine iyi gelir. Sonra uyumluluk icin yazayim 789456 hee bir de 1 tamam bu da. Ebced hesabından alıp direkt rakamları yazmışlardır. Hatta once bu kitabi okuyup kendinde uygulayıp test ettikten sonra yazmıştır kitabını. Topkapı sarayına her gün binlerce turist geliyor O tılsımlı gömlekleri hiç mi merak edip araştırmamışlardır. Bir biz toplum olarak araştırmıyoruz.
Bu işin sırrı ne bize de anlatır mısın.
Ayyy ne güzel bir dilek aminnnnn@Beste78 kuzuuu nice mutlu yıllara doğum günün kutlu olsunn.. ❤yeni yaşında beste kızın kucağında olsun inşallah..![]()
Çok teşekkürler canım, dileklerimde size de yer verdim içeriğini söylememe gerek yok sanırım@Beste78 tatlım Doğum günün kutlu olsun bu yaşında dilediğin herşey gerçekleşsin inşallah besteye kavuşman dileğiyle ❣![]()
İnsallah vardırAminnn kuzum inşallah![]()
Merhaba, bahsettiğiniz merkez hangisi? Konaklamaya kadar düşünen böyle bi merkezi tebrik ediyorum vallaCanım bizim klinikte opu 5500 tl transfer 2000 tl başka birşey ödemiyorsun rahim dinlendirme vs gibi,ilk parti yani 3 lü dondurma ücretsiz 3 ten fazla olursa her parti için 700 tl,bir de şehir dışı gelenlere ücretsiz misafirhanesi var, şehir ve ülke dışından gelenler orada ücretsiz konaklıyormuş.
Amiin kuzuu inşallah..Ayyy ne güzel bir dilek aminnnnnÇok teşekkür canım benim seneye kucaklarımızda bebelerimizle kutlayalım inşallah
![]()
Çok fazla değil yani içebileceğin kadar tuz hiç susatmıyorClife macunun faydası var bence. Bende en son hamileliğimde önceki ay kullanmıştım.
Canim bata kaç var? Ve şu sonradan çıkan silik çizgilerinin bir fotosunu atsana.
Valla bende sahurdan sonra 3-5 kere gidiyorum. Bütün sular gidiyor haliyle. Bunu deneyeyim ama tuzlu ayranda susattirmaz mi?
Saglikli, akilli, vicdanli evlat olsun, aynen kız erkek hic farketmez, bana biri bu saydiklarimin garantisini verse, beben olacak ve bu özellikleri taşıyacak diye, doğana kadar cinsiyeyi ne diye sorarsam namerdimBana hiç fark etmez kız erkek. Benim de niyeyse genelde erkek canlanıyo hayalimde. Ama eşim "kız olursa beni maymun eder o, parmağında oynatır, hayır diyemem hiç" diyo. O sebepten kız da cazip geliyo.
Emaan sağ salim çözülsün ve tutunsun da hele bi. :) Hayalleeer hayallerrr..![]()
Canım gebeyim 54.87güzel bence![]()
Bende evlenene kadar aynen öyleydim, annem evin prensesi gibi büyüttü, sana bunun boyutunu anlatamam yani o derece,annem misafire çay mi kahvemi diye sorduğunda ben üzerime bile alinmazdim,Ben hiç öyle değilim. Öldüm bittim, temizlikten nefret ediyorum. Yemek tamam da daha hamur işlerine gelmedim falan diye ulu orta anlatırım :) evlenene kadar, ev düzeni ile ilgili bir gündemim olmadığı için herkese de bunu ilan ettiğim için bu hallerim yakınlarımız arasında hep dalga konusudur.
Hatırlıyorum seneler önce annem ameliyat olmuş ben de evdeyim ona bakıyorum. Arkadaşları geldi çay mı içersiniz kahve mi diye konuşuyorlar. Ben de mutfakta duyuyorum. İçeri gelip, anne senin kızın hayatında kahve yaptı mı acaba neden seçeneklere kahveyi koyuyorsun demiştim.arkadaşları kahkahalara boğuldu birisi de o gün bana öğretti işte..
Himmm mantikli, bu vesileyle probiyotikte almis olurumTuzlu ayran içmeni tavsiye ederim aşırı değil tabii tuz vücutta suyu tuttuğu için çok fazla WC çıkmıyorsun yoksa bende senin gibi oluyordum