Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar canım çok sıkkın sabah kan verdim progesteron 5,88 çıkmış benim yumurtalar çatladımı diye panik halindeyim, merkezi aradım doktordan haber bekliyorum. Ohhhhhh
ben de iki aydır yumurtlama oluyor mu diye progesteron testi veriyorum ya 10 ve üzeri yumurtlama olduğunu gösterir demişti dr bence seninkiler sağlam :KK66:

Canım benim polip 1,5 cm di dr hamile kalmayı engeller dedi histeroskopi ile alındı bi de tam rahim ağzındaymış ama küçük poliplere dokunmuyorlar sulu ultrasonla kesinleşti benimkinin polip olduğu
Aynısını doktor dedi Polip olabiliri histeroskopi ile bakıp alacağız ama dedi böyle dediğim biri hamile kaldı belki sende kalırsın dedi günaşırı ilişki önerdi.

Eğer adet olursan hamile kalamazsan adetin bittiği gün ameliyat yaparız .

Adet olduğun gün bana haber ver ona göre yol izleyelim dedi .

Rahim ağzında olup olmadığını söylemedi ama bana gösterdi rahim ağzındaymış
Bu arada 1 yıldır istiyoruz yaş 33

Özelde çok para istiyorlar devlet yapıyor mu acaba

kızlaaarrr yardım... sat ın 7. günü ovu testi pike çok yakın çıktı..sanki bu akşam yada yarın pik olacak gibi. bu kadar erken nasıl olur ya dedim. bilemedim 28 günde bir düzenlidir reglim. geçen sefer böyle gördükten 16. günü regl olmuştum ve böyle çift çizgiyi döngünün ortasına kadar hiç görmemiştim. ne oldu ki şimdi.. dünü değerlendirmiştik ovü gününe kadar 2 güne bir diyodum ama napsam ki şimdii..?
ERken yumurtluyorsun belki de ya bence gün aşırı değerlendir taa ki diğer adete kadar bakarsın bu ay tutar 👶🏻👧🏼

ERken yumurtluyorsun belki de ya bence gün aşırı değerlendir taa ki diğer adete kadar bakarsın bu ay tutar 👶🏻👧🏼
inşallah cnm..elimden geldiğince bakalım.. işte ramazan sahur abdest .. iş erken kalkma derken ne kadar olursa artık..:) testle de takip edebildğim kadar ederim ;)

normalde oda 14-15 gündü ama işte bu ay 16 yı gördü biliyosun bu ay geçiktim..
Kuzum testin varsa kontrole devam et, çalışmaları da ihmal etme, erken yumurtlayacak olabilirsin, benim ovü testleri 10. Gün koyulaşmaya başlar 13-14. Gün her iki çizgide kıpkırmızı olur, önemli olan 2 çizginin de aynı ya da daha koyu olması

Aynısını doktor dedi Polip olabiliri histeroskopi ile bakıp alacağız ama dedi böyle dediğim biri hamile kaldı belki sende kalırsın dedi günaşırı ilişki önerdi.

Eğer adet olursan hamile kalamazsan adetin bittiği gün ameliyat yaparız .

Adet olduğun gün bana haber ver ona göre yol izleyelim dedi .

Rahim ağzında olup olmadığını söylemedi ama bana gösterdi rahim ağzındaymış
Bu arada 1 yıldır istiyoruz yaş 33

Özelde çok para istiyorlar devlet yapıyor mu acaba
bana gösterdiği yer direk bebeğin yerleştiği yer sanırım tam orta kısımm inşallah değildir inşallahh hamileyizdir :)

ben de iki aydır yumurtlama oluyor mu diye progesteron testi veriyorum ya 10 ve üzeri yumurtlama olduğunu gösterir demişti dr bence seninkiler sağlam :KK66:
O anlık panik yaptım canım, arkadaşımın 7 değerinide görünce rahatladım, amannnn boşverdim zaten yarın sabah görücem sonucu :halay::halay:

kızlaaarrr yardım... sat ın 7. günü ovu testi pike çok yakın çıktı..sanki bu akşam yada yarın pik olacak gibi. bu kadar erken nasıl olur ya dedim. bilemedim 28 günde bir düzenlidir reglim. geçen sefer böyle gördükten 16. günü regl olmuştum ve böyle çift çizgiyi döngünün ortasına kadar hiç görmemiştim. ne oldu ki şimdi.. dünü değerlendirmiştik ovü gününe kadar 2 güne bir diyodum ama napsam ki şimdii..?
Benim geçen aylarda 10.gün çatladığı oldu, olabilir valla dün denediysen çok iyi bence yarın da kesin olmalı. Bugün olursa yarın olmaz diyorsan yarını kaçırma çünkü dünkü askerler bugünü de kurtarır.

2 kere oldu canım sadece o da hasta, alkollü, yol yorgunu demiştim ya :) Tövbe ya kür diye bunlar var elimde :KK70:

Bizimki aşırı sağlık ve özenden olmuyo zaten. Şerefsizim aklıma geldiydi. Transfere alkollü gidem ben. Nar suyu, dut mut bunlar nedir yeaa.. :KK8:

Kızlar canım çok sıkkın sabah kan verdim progesteron 5,88 çıkmış benim yumurtalar çatladımı diye panik halindeyim, merkezi aradım doktordan haber bekliyorum. Ohhhhhh
Çatlamaması için iğne vuruyorsun sonuçta bence çatlamamıştır. 5,88 ne ifade eder bilmiyorum ama cetrotide vaktinde başladı ise çatlamayacağına eminim. Çünkü benim bir tedavide iğne vururken çatladı ama doktor geç başlamışız iğneyi dedi. Son tedavide erken başladı cetrotide kullandırma. Bir yumurtam 3 cm oldu yine de çatlamadı canım.

Selam kizlaar :)
Topigi gizemli manali ruyamla bi de ben titrestireyim :))
Dun aksam minik tatli mi tatli bi erkek bebegim olmus ve onu emziriyordum, nasi tatliydi ya :) sonra memede uykusu geldi uyudu, anneme dedim uyusun da iyice sut dolsun memintolar 😅 baya sohbetli muhabbetli ruyaydi😃
Allah nasip etsin hepimize
Rüyaların en kısa zamanda gerçeğe dönüşeceği günlerini görürüz umarım canım. Hepiniz ruya görüyorsunuz ben bu ara kütük gibi uyuyorum. Gözümü kapatıyorum akşam gözümü açıyorum sabah. Rüyamda bir şey görmüyorum :)

evet yapmış olabilirsin akışa gel kuzum, adetim düzenlidir saat gibidire devam et canım.. burada tatil de yaparsın gelir o bebiş sen merak etme.. kistini de gösterirsin..
ben de idare eder. gittim sonunda doktora, polip olabilir adet olunca bakalım dedi. adeti bekliyoruz bakalım.
Ben polip konusunu kaçırmışım. Umarım yoktur varsa da bebeği etkileyecek yerde değildir canım.

Bizimki aşırı sağlık ve özenden olmuyo zaten. Şerefsizim aklıma geldiydi. Transfere alkollü gidem ben. Nar suyu, dut mut bunlar nedir yeaa.. :KK8:
Ben de bunu düşünmüştüm sürekli sakin ol rahat dedi doktor. Şimdi kocamın dilinde kardeşlerimize sürekli bunu anlatıyor. Hep beraber beni deli ediyorlar. Ben de bir sonrakine içip de gidem sakinliği görsünler demiştim :)

Back
X