- 11 Nisan 2019
- 973
- 4.274
- 63
- 42
- Konu Sahibi panic_attack
-
- #3.941
Bana tanıdık geliyor o huzur kendimin bir hafta önceki halinden. Hadi hayırlısı.
Kızkardeşim de poliple hamile kaldı, 1 cm altındaysa ameliyat yapmıyorlar. Kızkardeşim illa aldıralım dedi, doktoru bu ay da bekle dedi, o ay klomenle hamile kaldı, çatlatma iğnesiz.
bide al bu tanıma inatçılık ve bencillik ekle = koçkuzumm günaydın benimki derken benim kocam demek istedimdi.. dengeli hayatı kolaylaştıran dedin ya.. kocam da yengeç hayatı zorlaştırmak için elinden geleni yapar dengesizin tekidiryooğsa benim kendimin burcu boğaa
giderek artıyor yıllardır böyleyim. evlenmeden once de isten gelir gelmez evle ugrasirdim annemin cok cicegi vardi tek tek yapraklarina kadar silerdirm zirt pirt. evde herkezin arkasini beklerdim banyodan ciksa da toplasam yatsalar da tozlari alsam duzeltsem. bunlari herkez yapiyordur ama, ben surekli derin temizlik modundayim. bazen agliyorum yapma diyorum ustunden zaman cok gecmedi ki. komsularima sakız olmusum diye gece cam siliyorum cogunluklaBu konuda kendini değiştirmelisin arminchcim. Bugün her misafirden sonra dolapları koltukları silersin,yarın ayakları deydi diye halıları yıkamaya başlarsın.Obsesyon artarak ilerler. En başta yaptığının normal olmadığını kabul ediceksin. Bu yaptığım abartı ve bunu yapmayı bırakmalıyım demelisin. Temiz olmak süper evet ama birileri gittiğinde arkalarından sabahı bile bekleyemeyip tüm gece eve vebalı hayvan girmiş gibi karantina ilan etmeni nasıl açıklıycaz?hem de ağrın varken. Senella nın dediği gbi ben yumurtlama sonrası asla aşırı vücut aktivitesi isteyen işleri yapmıyorum.
Ayyy hadi inşallah kuzu
giderek artıyor yıllardır böyleyim. evlenmeden once de isten gelir gelmez evle ugrasirdim annemin cok cicegi vardi tek tek yapraklarina kadar silerdirm zirt pirt. evde herkezin arkasini beklerdim banyodan ciksa da toplasam yatsalar da tozlari alsam duzeltsem. bunlari herkez yapiyordur ama, ben surekli derin temizlik modundayim. bazen agliyorum yapma diyorum ustunden zaman cok gecmedi ki. komsularima sakız olmusum diye gece cam siliyorum cogunluklayine mi demesinler diye utancimdan. ne camasirim bitiyor ne utum. hergun evi supuruyorum ve her 2 de bir ev supurup siliyorum. supuruyorum siliyorum sonra tekrar supuruyorum iki kere toz aliyorum biktim kendimden selozy bir turk psikolok bulup gitmem gerekiyor. ben annemi suçluyorum annem öyleydi, biyeri ellemeye korkardik. esim ya çocuğumuz olunca napicaksin diyor daha erken kalkar daha gec yatarim heral de diyorum. cozum bulmam lazım tükendim. Senella bence de kicimin ustune oturmadigimdan hamile kalamıyorum. cok uzuluyorum kendime ama, yapsam da uyuyamiyorum belki bebegim olsa uslanirim.
Kendin de rahatsızsan, iradenle de durduramıyorsan o iş tehlikeli cicim. Çocuk olunca daha da zor olur. Titizlik takıntı sonra o da hastalık halini almış olabilir evet, madem annen de öyleydi öyle yetiştin normal. Gittiğin doktor sana birçok diğer şeyin yanında muhtemelen kendine ev dışında bir aktivite bulmanı da söyleyecektir. Ben de tavsiye ederim imkanın varsa. Güzel sanatlar alanında bir kurs ders falan. Hem bebek konusunu da takıntı yapmanı engeller bir taşla iki kuş.giderek artıyor yıllardır böyleyim. evlenmeden once de isten gelir gelmez evle ugrasirdim annemin cok cicegi vardi tek tek yapraklarina kadar silerdirm zirt pirt. evde herkezin arkasini beklerdim banyodan ciksa da toplasam yatsalar da tozlari alsam duzeltsem. bunlari herkez yapiyordur ama, ben surekli derin temizlik modundayim. bazen agliyorum yapma diyorum ustunden zaman cok gecmedi ki. komsularima sakız olmusum diye gece cam siliyorum cogunluklayine mi demesinler diye utancimdan. ne camasirim bitiyor ne utum. hergun evi supuruyorum ve her 2 de bir ev supurup siliyorum. supuruyorum siliyorum sonra tekrar supuruyorum iki kere toz aliyorum biktim kendimden selozy bir turk psikolok bulup gitmem gerekiyor. ben annemi suçluyorum annem öyleydi, biyeri ellemeye korkardik. esim ya çocuğumuz olunca napicaksin diyor daha erken kalkar daha gec yatarim heral de diyorum. cozum bulmam lazım tükendim. Senella bence de kicimin ustune oturmadigimdan hamile kalamıyorum. cok uzuluyorum kendime ama, yapsam da uyuyamiyorum belki bebegim olsa uslanirim.
Yok canım 5. Günü bekliycez, yaşam mücadelesini kazanırsa bir de ngs yapılacak onun sonucu temiz gelirse transfer olucak, daha çok uzun bir yolu var anlıycan, Antalya ivf de tedavi oluyorum ben.Hee ben sorduğumda belli bi sebebi yok dediydi doktor. Çoğu zaman yarısı olgun olmazmış.
Napcaklar şimdi 3.günde mi olacak transfer? Taze mi olacak? Sen nerde tedavi görüyodun gız unuttum ben.
Çok amin canımbitane olsun senin olsun gelişsin güzelce transfer olup sımsıkı tutunsun inşallah...:) aminnnn...
Yok canım 5. Günü bekliycez, yaşam mücadelesini kazanırsa bir de ngs yapılacak onun sonucu temiz gelirse transfer olucak, daha çok uzun bir yolu var anlıycan, Antalya ivf de tedavi oluyorum ben.
Bir sonraki opuya kadar sonuç geliyor zaten o yüzden dondurup tekrar çözülsün istemiyorum, fiyat olarakta bir artısı yok embriyo başına ücret alıyorlar canım. Bir de artık tedavi olmak istemiyorum bu sondu benim için hem beynen hem bedenen çok yordu bu tedaviler beni bu 5. Opumdu yeterince çabaladığımı sanıyorum.Havuz yaptırmayı düşünüyor musun? En azından bir opu daha sonra ngs gibi. Allah'ım inşallah çok mücadele etmeden çabucak verir bebeklerimizi. Süreç zor uzun yıpratıcı. Allah'ım gör şu biçare kullarını da, bize yardım et. Sağlıklı evlatlarimizi nasip et. Amin
ilacla aklim basima gelicekse gideyim ben☹ okb ne kizOkb var sende bebeem. Psikoloğa değil psikiyatriste gitmen ve ilaç tedavisi görmen lazım.
bi ara kursa gidiyordum ki, kurs bitse de eve gitsem is dusunuyordum, hic bir degisiklik olmadi. gecte gelsem yaptim.trye geldigim de bir doktora gitmeli net. ama duvar silme huyumdan vazgectim zor olduKendin de rahatsızsan, iradenle de durduramıyorsan o iş tehlikeli cicim. Çocuk olunca daha da zor olur. Titizlik takıntı sonra o da hastalık halini almış olabilir evet, madem annen de öyleydi öyle yetiştin normal. Gittiğin doktor sana birçok diğer şeyin yanında muhtemelen kendine ev dışında bir aktivite bulmanı da söyleyecektir. Ben de tavsiye ederim imkanın varsa. Güzel sanatlar alanında bir kurs ders falan. Hem bebek konusunu da takıntı yapmanı engeller bir taşla iki kuş.
ilacla aklim basima gelicekse gideyim ben☹ okb ne kizaklini koltuklarla bozmus bayanin kısaltılması mi
bestecim canim benim, insallah o tek yumurtan kucagina alacagin bebegine dönüşür. dönüşmese de son deme yorgunsun her anlamda ama, pes etmek yok. biraz mola vermek sana iyi gelir o molada dogalda olabilir yada ruhen bedenen iyi hissedip yeniden baslarsin ama,bunlari soylmek icin de erken o tek yumurtan kahramin olabilir dilerim rabbimden öyle de olsun aminBir sonraki opuya kadar sonuç geliyor zaten o yüzden dondurup tekrar çözülsün istemiyorum, fiyat olarakta bir artısı yok embriyo başına ücret alıyorlar canım. Bir de artık tedavi olmak istemiyorum bu sondu benim için hem beynen hem bedenen çok yordu bu tedaviler beni bu 5. Opumdu yeterince çabaladığımı sanıyorum.
Obsesif kompulsif bozukluk. Yani davranış bozukluğuilacla aklim basima gelicekse gideyim ben☹ okb ne kizaklini koltuklarla bozmus bayanin kısaltılması mi
Çok sağol canım benim, 5 opu lu tedavi, 1 tane toplanmadan çatlayan yumurta tedavisi, yumurtalar cvp vermedi diye iptal olan 2 tedavi, sonuç olarak vücudum çok fazla hormon aldı artık korkmaya başladım, ki bunlardan dolayı memitolarda kistler oluştu, tedaviyi uzun bir süre belki de hiç düşünmüyorum, ama doğal yoldan olması için çabalamaya elbette devam edicem, hamileliklerim doğal olmuştu belki tekrar olabilir, şu an öyle düşünüyorum zaman ne gösterir bilmiyorum tabi, hakkımda hayırlısını diliyorum sadecebestecim canim benim, insallah o tek yumurtan kucagina alacagin bebegine dönüşür. dönüşmese de son deme yorgunsun her anlamda ama, pes etmek yok. biraz mola vermek sana iyi gelir o molada dogalda olabilir yada ruhen bedenen iyi hissedip yeniden baslarsin ama,bunlari soylmek icin de erken o tek yumurtan kahramin olabilir dilerim rabbimden öyle de olsun amin
Obsesif kompulsif bozukluk. Yani davranış bozukluğu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?