Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızkardeşim de poliple hamile kaldı, 1 cm altındaysa ameliyat yapmıyorlar. Kızkardeşim illa aldıralım dedi, doktoru bu ay da bekle dedi, o ay klomenle hamile kaldı, çatlatma iğnesiz.
can09e hadi böle bi haberle gel bize inşallah aminn... çok aminn..

bide al bu tanıma inatçılık ve bencillik ekle = koç

giderek artıyor yıllardır böyleyim. evlenmeden once de isten gelir gelmez evle ugrasirdim annemin cok cicegi vardi tek tek yapraklarina kadar silerdirm zirt pirt. evde herkezin arkasini beklerdim banyodan ciksa da toplasam yatsalar da tozlari alsam duzeltsem. bunlari herkez yapiyordur ama, ben surekli derin temizlik modundayim. bazen agliyorum yapma diyorum ustunden zaman cok gecmedi ki. komsularima sakız olmusum diye gece cam siliyorum cogunlukla yine mi demesinler diye utancimdan. ne camasirim bitiyor ne utum. hergun evi supuruyorum ve her 2 de bir ev supurup siliyorum. supuruyorum siliyorum sonra tekrar supuruyorum iki kere toz aliyorum biktim kendimden selozy bir turk psikolok bulup gitmem gerekiyor. ben annemi suçluyorum annem öyleydi, biyeri ellemeye korkardik. esim ya çocuğumuz olunca napicaksin diyor daha erken kalkar daha gec yatarim heral de diyorum. cozum bulmam lazım tükendim. Senella bence de kicimin ustune oturmadigimdan hamile kalamıyorum. cok uzuluyorum kendime ama, yapsam da uyuyamiyorum belki bebegim olsa uslanirim.

Okb var sende bebeem. Psikoloğa değil psikiyatriste gitmen ve ilaç tedavisi görmen lazım.

Kendin de rahatsızsan, iradenle de durduramıyorsan o iş tehlikeli cicim. Çocuk olunca daha da zor olur. Titizlik takıntı sonra o da hastalık halini almış olabilir evet, madem annen de öyleydi öyle yetiştin normal. Gittiğin doktor sana birçok diğer şeyin yanında muhtemelen kendine ev dışında bir aktivite bulmanı da söyleyecektir. Ben de tavsiye ederim imkanın varsa. Güzel sanatlar alanında bir kurs ders falan. Hem bebek konusunu da takıntı yapmanı engeller bir taşla iki kuş.

Hee ben sorduğumda belli bi sebebi yok dediydi doktor. Çoğu zaman yarısı olgun olmazmış.
Napcaklar şimdi 3.günde mi olacak transfer? Taze mi olacak? Sen nerde tedavi görüyodun gız unuttum ben.
Yok canım 5. Günü bekliycez, yaşam mücadelesini kazanırsa bir de ngs yapılacak onun sonucu temiz gelirse transfer olucak, daha çok uzun bir yolu var anlıycan, Antalya ivf de tedavi oluyorum ben.

Yok canım 5. Günü bekliycez, yaşam mücadelesini kazanırsa bir de ngs yapılacak onun sonucu temiz gelirse transfer olucak, daha çok uzun bir yolu var anlıycan, Antalya ivf de tedavi oluyorum ben.

Havuz yaptırmayı düşünüyor musun? En azından bir opu daha sonra ngs gibi. Allah'ım inşallah çok mücadele etmeden çabucak verir bebeklerimizi. Süreç zor uzun yıpratıcı. Allah'ım gör şu biçare kullarını da, bize yardım et. Sağlıklı evlatlarimizi nasip et. Amin

Bir sonraki opuya kadar sonuç geliyor zaten o yüzden dondurup tekrar çözülsün istemiyorum, fiyat olarakta bir artısı yok embriyo başına ücret alıyorlar canım. Bir de artık tedavi olmak istemiyorum bu sondu benim için hem beynen hem bedenen çok yordu bu tedaviler beni bu 5. Opumdu yeterince çabaladığımı sanıyorum.

Kızlar merhaba bişey sormak istiyorum ben 1 ay femara kullandm günde bir kez 5 gün yumurtalarım gelişti kendiliğinden çatladı ama gebelik oluşmadı bu ikinci ayım bukez günde 2 tane 5 gün kullandım ve bugün doktora gittim kontrole 4 yumurtam oluşmuş ve hepside büyük boyutta iğne olursan çoğul gebelik riski var olmazsanda var gibi konusma yaptı bizimle. Bu sekilde 4 yumurtası oluşup çoğul gebelik yaşayan varmı aranızda ? Ve femaraya baslamadan önce rahim flimi vs. İstemedi doktorum kafamı kurcalayan acaba tıkanıklıkmı var bu yüzdenmi ilk ay olmadı bu ayda olmazsa die çok stresliyim

bi ara kursa gidiyordum ki, kurs bitse de eve gitsem is dusunuyordum, hic bir degisiklik olmadi. gecte gelsem yaptim.trye geldigim de bir doktora gitmeli net. ama duvar silme huyumdan vazgectim zor oldu halilari silme isinden baktim kurtulamiyorum oturdum agladim kocama dedim ben disari cikiyorum sen bunlarin hepsini kaldir evde hali yok

ilacla aklim basima gelicekse gideyim ben☹ okb ne kiz aklini koltuklarla bozmus bayanin kısaltılması mi

Ahaha deli gız.
Git git, çok faydasını görürsün. Benim arkadaşımda da düzen ve temizlik takıntısı vardı. Örtüleri düzeltmeden duramıyodu, sürekli toz kontrolü yapıyodu elinde bezle. Kırlent koltuktan halıya düşünce deliriyodu, bağırıyodu çocuğuna, hemen yıkıyodu her şeyi. Hergün lavaboları ovuyodu. Saçma olduğunun farkındaydı, gece aklına bi şey gelince kalkıp yapmaktan yorgun düşüyodu ama yapmayınca da huzursuz oluyodu falan filan. Antidepresanın 3.ayında artık keyifle kendiyle dalga geçerek çoraplarını salona fırlatmaya başladı. :)) 1 yıldır gayet normal, rahat. Ailece huzura erdiler. Meğersem özünde dağınıkmış. Bu durumun normal olmadığının farkındaysan daha çabuk düzelirsin. Kendine boşuna eziyet etme, tedavisi var. :)

bestecim canim benim, insallah o tek yumurtan kucagina alacagin bebegine dönüşür. dönüşmese de son deme yorgunsun her anlamda ama, pes etmek yok. biraz mola vermek sana iyi gelir o molada dogalda olabilir yada ruhen bedenen iyi hissedip yeniden baslarsin ama,bunlari soylmek icin de erken o tek yumurtan kahramin olabilir dilerim rabbimden öyle de olsun amin

Çok sağol canım benim, 5 opu lu tedavi, 1 tane toplanmadan çatlayan yumurta tedavisi, yumurtalar cvp vermedi diye iptal olan 2 tedavi, sonuç olarak vücudum çok fazla hormon aldı artık korkmaya başladım, ki bunlardan dolayı memitolarda kistler oluştu, tedaviyi uzun bir süre belki de hiç düşünmüyorum, ama doğal yoldan olması için çabalamaya elbette devam edicem, hamileliklerim doğal olmuştu belki tekrar olabilir, şu an öyle düşünüyorum zaman ne gösterir bilmiyorum tabi, hakkımda hayırlısını diliyorum sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…