- 15 Temmuz 2015
- 945
- 3.644
- 113
- Konu Sahibi panic_attack
-
- #3.921
Bana tanıdık geliyor o huzur kendimin bir hafta önceki halinden. Hadi hayırlısı.Nedense bu sefer hiç bozmadım moralimi, ben de şaşkınım, tek yumurta görünce şaşırdım ama o kadar, inşallah bu sağlıklıdır. Bi huzur çöktü üstüme
Senella teşekkür ederim.
Ben de predictor early testin kötü ününü duyduğum için işkilliydim. Akşam normal laboquick test de yaptım silik de olsa çıktı şükür. Evet düşükten sonra bazı pıhtılaşma testlerini yaptırabilmiştim devlette, bir değerim düşük çıkmıştı. Doktorum diğer testler de yapılmadan bu birşey ifade etmiyor ilk düşük normal sayılıyor ama deneme sürecinde bebe aspirini alabilirsin içini rahatlatacaksa demişti, ben de öyle yaptım.
.
Slm kızlar şimdi çıktım hastaneden, maalesef sadece 1 yumurtam olgunmuş, bu saatten sonra, önümüzdeki 5 gün dualarım tek yumurtam için, diğerleri boşmuş maalesef, nedense bu sefer çok daha ılımlı karşıladım, önceki tedavilerde ağlama krizlerine girmiştim.
Sağol canım, aynen öyle elimden geleni hatta fazlasını yaptığımı düşünüyorum, bundan sonra kendimi kadere teslim edicem sanırımGeçmiş olsun canım inşallah bi yumurtan evlat olsun sana mübarek günler dualarımız kabul olsun biz elimizden geleni yaptıktan sonra teslim olmamız gerek sanırım
Çok teşekkürler canım
Amin canımMaşallah çok iyi. O zaman kan ver biran önce git doktora bekleme. Ben ilkinde 1 hafta bekledim şimdiki aklım olsaydı hemen giderdim. Hiç değilse progestan bişey verirlerdi.
Hayırlı olsun, altın yumurta olsun inşallah:)
Canım üzülme benim de 2 tane olgun çıkmıştı gerçi tutunamadılar ama sağlamdır o tek yumurtanSlm kızlar şimdi çıktım hastaneden, maalesef sadece 1 yumurtam olgunmuş, bu saatten sonra, önümüzdeki 5 gün dualarım tek yumurtam için, diğerleri boşmuş maalesef, nedense bu sefer çok daha ılımlı karşıladım, önceki tedavilerde ağlama krizlerine girmiştim.
dündü galiba kuzu yazmışlardı, doktoru birine daha polip gibi demiş ama sonradan hamile olduğu anlaşılmış ben de ordan umutlandım :))
Canım hiç üzülme çünkü gerekli olan bir kaliteli embriyo. Sayı fazla olunca ihtimal artıyor evet ama bu yumurta sağlıklı bir şekilde döllenir ve gelişirse aslında sayının çok önemi kalmayacak. Her ne kadar sonuç pozitif olmadıysa da ilk tedavide tek yumurtam döllenerek beşinci güne gitmişti. Senin de böyle olur umarım. Önce yarın güzelce döllendiği haberini alırız sonra da önümüzdeki günlerde senin embriyonun kahramanlıklarını izleriz umarımSlm kızlar şimdi çıktım hastaneden, maalesef sadece 1 yumurtam olgunmuş, bu saatten sonra, önümüzdeki 5 gün dualarım tek yumurtam için, diğerleri boşmuş maalesef, nedense bu sefer çok daha ılımlı karşıladım, önceki tedavilerde ağlama krizlerine girmiştim.
Rabbim gönlüne göre versin inşallahSlm kızlar şimdi çıktım hastaneden, maalesef sadece 1 yumurtam olgunmuş, bu saatten sonra, önümüzdeki 5 gün dualarım tek yumurtam için, diğerleri boşmuş maalesef, nedense bu sefer çok daha ılımlı karşıladım, önceki tedavilerde ağlama krizlerine girmiştim.
inşallah canım benim inşallah :)allahın ıznıyle tum sartların cok guzel, senden yakın zamanda hayırlı guzel haberler alırız gıbı hıssedıyorum canım.
Allah nasip ettikten sonra o bir yumurtada sana evlat olacak inşAllah canımSlm kızlar şimdi çıktım hastaneden, maalesef sadece 1 yumurtam olgunmuş, bu saatten sonra, önümüzdeki 5 gün dualarım tek yumurtam için, diğerleri boşmuş maalesef, nedense bu sefer çok daha ılımlı karşıladım, önceki tedavilerde ağlama krizlerine girmiştim.
Sağol canım, bu kez üzülmedim nedense, sağlam değilse de yapacak bişey yok ben elimden geleni yaptım gerisi Allah’a kalmışCanım üzülme benim de 2 tane olgun çıkmıştı gerçi tutunamadılar ama sağlamdır o tek yumurtan
Sağol canım, umarım dediğin gibi olur, gerçeği kabullenmeye başladım sanırım, bi olgunluk geldi banaCanım hiç üzülme çünkü gerekli olan bir kaliteli embriyo. Sayı fazla olunca ihtimal artıyor evet ama bu yumurta sağlıklı bir şekilde döllenir ve gelişirse aslında sayının çok önemi kalmayacak. Her ne kadar sonuç pozitif olmadıysa da ilk tedavide tek yumurtam döllenerek beşinci güne gitmişti. Senin de böyle olur umarım. Önce yarın güzelce döllendiği haberini alırız sonra da önümüzdeki günlerde senin embriyonun kahramanlıklarını izleriz umarım
Amşn canım hepimize inşallahRabbim gönlüne göre versin inşallah
Aynen öyle canım, nasibimde varsa olur inşallahAllah nasip ettikten sonra o bir yumurtada sana evlat olacak inşAllah canım
Sağol canım, umarım dediğin gibi olur, gerçeği kabullenmeye başladım sanırım, bi olgunluk geldi bana
benimki de yengeçBenimki de yengeç dediklerinin tam tersi
Yok tatlım Olgun olmayanların genelde tipi kayık oluyor yani toplanmadan kendini bozuyorlarBi tane olsun bizim olsun kuzum.
Benim de 5 toplanıp 2 olgun çıkmıştı.
Bu olgun olmama mevzusu neden oluyo acaba bak onu araştıracaktım ben. Ovitrelle ile ilgili bi durum değilmiş onu sormuştum. Zamanlama ile ilgili bi durum sanırım. Yani kimisi erken olgunlaşıyo kimisi geç herhalde. Senkronize olamıyorlar. Ve onlar olgunlaşmayınca bize bi olgunluk geliyor sanırsam :))
Yok tatlım Olgun olmayanların genelde tipi kayık oluyor yani toplanmadan kendini bozuyorlarbunun sebebi bizim olgunluğumuz zaten 1-0 dan iyidir diyorum bende
bitane olsun senin olsun gelişsin güzelce transfer olup sımsıkı tutunsun inşallah...:) aminnnn...Slm kızlar şimdi çıktım hastaneden, maalesef sadece 1 yumurtam olgunmuş, bu saatten sonra, önümüzdeki 5 gün dualarım tek yumurtam için, diğerleri boşmuş maalesef, nedense bu sefer çok daha ılımlı karşıladım, önceki tedavilerde ağlama krizlerine girmiştim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?