Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Nedense bu sefer hiç bozmadım moralimi, ben de şaşkınım, tek yumurta görünce şaşırdım ama o kadar, inşallah bu sağlıklıdır. Bi huzur çöktü üstüme
Bana tanıdık geliyor o huzur kendimin bir hafta önceki halinden. Hadi hayırlısı.

Maşallah çok iyi. O zaman kan ver biran önce git doktora bekleme. Ben ilkinde 1 hafta bekledim şimdiki aklım olsaydı hemen giderdim. Hiç değilse progestan bişey verirlerdi.

Hayırlı olsun, altın yumurta olsun inşallah:)

Geçmiş olsun canım inşallah bi yumurtan evlat olsun sana mübarek günler dualarımız kabul olsun biz elimizden geleni yaptıktan sonra teslim olmamız gerek sanırım
Sağol canım, aynen öyle elimden geleni hatta fazlasını yaptığımı düşünüyorum, bundan sonra kendimi kadere teslim edicem sanırım

Amin canım,Altınmı, bakır mı görücez bu 5 gün de.

Canım üzülme benim de 2 tane olgun çıkmıştı gerçi tutunamadılar ama sağlamdır o tek yumurtan

Canım hiç üzülme çünkü gerekli olan bir kaliteli embriyo. Sayı fazla olunca ihtimal artıyor evet ama bu yumurta sağlıklı bir şekilde döllenir ve gelişirse aslında sayının çok önemi kalmayacak. Her ne kadar sonuç pozitif olmadıysa da ilk tedavide tek yumurtam döllenerek beşinci güne gitmişti. Senin de böyle olur umarım. Önce yarın güzelce döllendiği haberini alırız sonra da önümüzdeki günlerde senin embriyonun kahramanlıklarını izleriz umarım

Rabbim gönlüne göre versin inşallah

Allah nasip ettikten sonra o bir yumurtada sana evlat olacak inşAllah canım

Canım üzülme benim de 2 tane olgun çıkmıştı gerçi tutunamadılar ama sağlamdır o tek yumurtan
Sağol canım, bu kez üzülmedim nedense, sağlam değilse de yapacak bişey yok ben elimden geleni yaptım gerisi Allah’a kalmış

Sağol canım, umarım dediğin gibi olur, gerçeği kabullenmeye başladım sanırım, bi olgunluk geldi bana

Sağol canım, umarım dediğin gibi olur, gerçeği kabullenmeye başladım sanırım, bi olgunluk geldi bana

Bi tane olsun bizim olsun kuzum.
Benim de 5 toplanıp 2 olgun çıkmıştı.
Bu olgun olmama mevzusu neden oluyo acaba bak onu araştıracaktım ben. Ovitrelle ile ilgili bi durum değilmiş onu sormuştum. Zamanlama ile ilgili bi durum sanırım. Yani kimisi erken olgunlaşıyo kimisi geç herhalde. Senkronize olamıyorlar. Ve onlar olgunlaşmayınca bize bi olgunluk geliyor sanırsam :))

Yok tatlım Olgun olmayanların genelde tipi kayık oluyor yani toplanmadan kendini bozuyorlar bunun sebebi bizim olgunluğumuz zaten 1-0 dan iyidir diyorum bende

Yok tatlım Olgun olmayanların genelde tipi kayık oluyor yani toplanmadan kendini bozuyorlar bunun sebebi bizim olgunluğumuz zaten 1-0 dan iyidir diyorum bende

Hee ben sorduğumda belli bi sebebi yok dediydi doktor. Çoğu zaman yarısı olgun olmazmış.
Napcaklar şimdi 3.günde mi olacak transfer? Taze mi olacak? Sen nerde tedavi görüyodun gız unuttum ben.

bitane olsun senin olsun gelişsin güzelce transfer olup sımsıkı tutunsun inşallah...:) aminnnn...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…