- 10 Ocak 2019
- 1.589
- 7.296
- 108
- Konu Sahibi panic_attack
-
- #3.901
CanimmmSubhanallah kardeş topiğimiz sürekli titreşiyor.
Sen de yemek düşkünü ve gurme misin? En sevdiğim yemek arkadaşlarım boğadır :)kuzumm günaydın benimki derken benim kocam demek istedimdi.. dengeli hayatı kolaylaştıran dedin ya.. kocam da yengeç hayatı zorlaştırmak için elinden geleni yapar dengesizin tekidiryooğsa benim kendimin burcu boğaa
inşallahh polip sandığı gebelikteeennndirrr Allahım çok amin :)
aynen öyleSen de yemek düşkünü ve gurme misin? En sevdiğim yemek arkadaşlarım boğadır :)
Madam Seyyan tebrik ederimmm, sağlıkla, keyifle ilerlesin sürecin. Çok sevindim. Hep mi rahat olunca, dikkat etmeyince gelir bu bebiş:)
Senella çok güzel haberlerini bekliyoruz
@Beste78 tedirgin olmuşsun ama neyseki doktorun da sorun olmadığını söylemiş, sevindim.
Gerçekten sayfamız coştu :)) Toprak ana bereketi :)
Ben de henüz adet olmadım. İdrar testi de çıkmadı. Nedense ne civanperçemi ne de tarlusal içmek istemiyorum.
Biraz daha bekleyeceğim
Doktoruma yazdım az önce, bhcg baktırın sonra tarlusal verelim dedi. İdrara güvenemeyiz, kan testi yaptırın dedi.
dündü galiba kuzu yazmışlardı, doktoru birine daha polip gibi demiş ama sonradan hamile olduğu anlaşılmış ben de ordan umutlandım :))Öyle bir ihtimal var mı süper olur ama ya umarım öyledir
kuzum aslında katılmıssın canım :) balık dengesız degıl zaten, ıstedıgını bılen karsısındakıne hep kolaylık sunmaya calısan.. bu kısımlarda kesınlıkle katılıyorum kadını da erkegı de oyle ama sanırım bana erkekte fazla duygusallık sıkıcı gelıyor. bana balıgın tek kotu gelen yanı erkekte bu ozellık, yoksa dıyorum ya balık burcu cok guzel bır burc bence, balıgım kendımden bılıyorum :)
Tebrik ederim bir yumurta bir yumurta kuzumm hadi ona güzel enerji yükleyelim..Slm kızlar şimdi çıktım hastaneden, maalesef sadece 1 yumurtam olgunmuş, bu saatten sonra, önümüzdeki 5 gün dualarım tek yumurtam için, diğerleri boşmuş maalesef, nedense bu sefer çok daha ılımlı karşıladım, önceki tedavilerde ağlama krizlerine girmiştim.
Kızkardeşim de poliple hamile kaldı, 1 cm altındaysa ameliyat yapmıyorlar. Kızkardeşim illa aldıralım dedi, doktoru bu ay da bekle dedi, o ay klomenle hamile kaldı, çatlatma iğnesiz.dündü galiba kuzu yazmışlardı, doktoru birine daha polip gibi demiş ama sonradan hamile olduğu anlaşılmış ben de ordan umutlandım :))
İstenilen, önerilen kaliteli tek yumurta zaten kuzum. Doğal siklusta da zaten tek yumurta büyüyor. Hiç moralini bozma, Güzel düşünelimSlm kızlar şimdi çıktım hastaneden, maalesef sadece 1 yumurtam olgunmuş, bu saatten sonra, önümüzdeki 5 gün dualarım tek yumurtam için, diğerleri boşmuş maalesef, nedense bu sefer çok daha ılımlı karşıladım, önceki tedavilerde ağlama krizlerine girmiştim.
Kesinlikle öyle, pozitif enerjimi bölmüycem en azındanTebrik ederim bir yumurta bir yumurta kuzumm hadi ona güzel enerji yükleyelim..
Slm kızlar şimdi çıktım hastaneden, maalesef sadece 1 yumurtam olgunmuş, bu saatten sonra, önümüzdeki 5 gün dualarım tek yumurtam için, diğerleri boşmuş maalesef, nedense bu sefer çok daha ılımlı karşıladım, önceki tedavilerde ağlama krizlerine girmiştim.
Nedense bu sefer hiç bozmadım moralimi, ben de şaşkınım, tek yumurta görünce şaşırdım ama o kadar, inşallah bu sağlıklıdır. Bi huzur çöktü üstümeİstenilen, önerilen kaliteli tek yumurta zaten kuzum. Doğal siklusta da zaten tek yumurta büyüyor. Hiç moralini bozma, Güzel düşünelim
Sağol canım, bu sefer sıfır endişe var, bakalım bu 5 gün de böyle rahat olabilecekmişim,anesteziye girene kadar çok heyecanlı ve tedirgindim,çıktıktan sonra çok rahat hissettim kendimi,artık alıştım ve kaderci olmaya başladım sanırımcanım zaten önemli olan SAĞLIKLI bir yumurta, seninki de sağlıklıysa bir tane olsun kuzum ne olur yeter ki kucağına aldığın sağlıklı yavrun bu olsun büyüsün de, bekleme sürecin endişeli olsun varsın ama sonucu çoooook güzel olsun inşallah, bu güzel günlerin yüzü suyu hürmetine
Geçmiş olsun canım inşallah bi yumurtan evlat olsun sana mübarek günler dualarımız kabul olsun biz elimizden geleni yaptıktan sonra teslim olmamız gerek sanırımSlm kızlar şimdi çıktım hastaneden, maalesef sadece 1 yumurtam olgunmuş, bu saatten sonra, önümüzdeki 5 gün dualarım tek yumurtam için, diğerleri boşmuş maalesef, nedense bu sefer çok daha ılımlı karşıladım, önceki tedavilerde ağlama krizlerine girmiştim.
Tek yumurta olsun sağlıklı olsun canım benim haydi inşallah, sana dua edeceğim bugün.Slm kızlar şimdi çıktım hastaneden, maalesef sadece 1 yumurtam olgunmuş, bu saatten sonra, önümüzdeki 5 gün dualarım tek yumurtam için, diğerleri boşmuş maalesef, nedense bu sefer çok daha ılımlı karşıladım, önceki tedavilerde ağlama krizlerine girmiştim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?