- 9 Mart 2017
- 1.315
- 6.162
- 158
- Konu Sahibi panic_attack
-
- #4.421
Umutsuz değilim kuzum ama olumsuza karşı daha metanetli davranmaya çalışıyorum, tek yumurta toplandığını duyduğumda bile inancım düşmedi,benim ayarları bozan eşim, bu kadar tedavide ağzını açmayan adam şu an hamileymişim gibi davranıyor, gıcık oluyorum günde 10 kez arıyor bir şey sormuyor ama ben biliyorum aradılarmı diye yokluyor@Beste78 kuzum su 5 gün çok yıpratıcı, ne kadar toplasan da bir tarafın dağıliyor. Ama sen neden umutsuzsun, hiç yakışmıyor valla benim besteme bunlar. Bak çalışmış kuzu iste daha ne yapsın annesi, sabaha bitirecek isini insallah. İnanıyoruz biz ona ❤
Umutsuz değilim kuzum ama olumsuza karşı daha metanetli davranmaya çalışıyorum, tek yumurta toplandığını duyduğumda bile inancım düşmedi,benim ayarları bozan eşim, bu kadar tedavide ağzını açmayan adam şu an hamileymişim gibi davranıyor, gıcık oluyorum günde 10 kez arıyor bir şey sormuyor ama ben biliyorum aradılarmı diye yokluyor
Gönlümden hep iki geçiyordu pek sevindim gormen lazım beniDoktor amca yine ikisini de diyip durdu benimde gönlüm ikiden yanaymış hımm peki ozaman siz nasıl derseniz falan dedim bide Allah korusun negatif olursa tekrar orda denemem diye düşündüm bebelerin hepsini alayım geleyim
Anlatınca biliyomusum onu anladım ama hamilelik için uygulandığını yeni duydum sağol canimGenelde cilt için yaptırıyorlar yüz ve saça şimdi yumurtalık ve Rahime yapıyorlar kanımızı santrifüj den geçirip kandaki faydalı hücreli ayırıp enjekte ediyorlar, yumurtalığı gençleştirdiği ve uyuyan yumurtaları uyandırdığı düşünülüyor ama uygulama daha çok yeni 7 aydır uygulanıyor sonuçları daha net değil yaptırmaya başlayıp iyi sonuç alanda var olumsuz olanda zamanla etkisi pozitif mi netleşecektir.
Bu progesteron işini ben çözemedim bir türlü hem progesteron ilaç kullanıp hem düşük değer istenmesi çok tezat o aşamalara gelemediğim için derinine inemedim, bu konuya oturup çalışayım ben en güzeli
Oda heyecanlı tabi..kıyamam size Rabbim inşallah tez zamanda gönlünüze göre versin yüzünüzü güldürsün. AminUmutsuz değilim kuzum ama olumsuza karşı daha metanetli davranmaya çalışıyorum, tek yumurta toplandığını duyduğumda bile inancım düşmedi,benim ayarları bozan eşim, bu kadar tedavide ağzını açmayan adam şu an hamileymişim gibi davranıyor, gıcık oluyorum günde 10 kez arıyor bir şey sormuyor ama ben biliyorum aradılarmı diye yokluyor
Bi sor bakalım doktoruna aydınlatsın bizi, kk lı kadınlar sizden cvp bekliyor dersinCıks. Şu an östrojen içeren hap veriliyor. Yani bu e2'nin yüksek çıkması gerek demek galiba.
Transfere bikaç gün kala da progesterona başlanacak sanırım. Sağlı sollu başlanacak hem de. Pıhtılaşma testleri temiz bile olsa progesteron kanı yoğunlaştırıp emboli riski yarattığı için de kan sulandırıcı iğne vereceklerdir diye düşünüyorum. Bazı doktorlar sadece coraspin'e güvenmiyormuş.
Yarın öğreniriz bakalım. Anlatır benim doktor şu şundan bu bundan dolayı diye. :)
Aaa ben senin denemen olduğunu bilmiyordum canim, araştırma yapıyorsun sanıyordum. Benim doktor hiçbir takviyenin kaliteyi etkilemediğini söyledi. Prp yi sormuştum para tuzağınızdır demişti. Bir de transfer olduğu gün bile iliski serbestti. Başarısı yüksek aslında, laboratuvar en iyisi diye biliniyor vs. İşte bu tarz takviyeleri duyunca bir acaba diyor insan.
En son 5 nisanda adet olmuştum kuzum, ona göre hesaplarsam yumurtlama günüm değil. Ama ilaç 5 mayısta bitti, 10 içinde olmalısın dediği zamanı dikkate alırsam 13. gün bugün. tam zamanı.
Yaaa evet onu düşündüm, bayrama denk getirmeye çalışıyorum, 9 gün tatiliz. civanperçemi içerim 2 gün. sonrasında olmazsam 5 gün tarlusal. 1 hafta içinde adet olunması gerekiyormuş.
Onlara daha zor bu süreç, aranan anne adayları olunca, üzüldüm eşineaslında arasalar hemen ulaşırsın ama onu da düşünemiyorlar stresten. İyi olmana çok sevindim, ben yanlış anlamışım kusura bakma bu sana değil, bebeğine
Bi sor bakalım doktoruna aydınlatsın bizi, kk lı kadınlar sizden cvp bekliyor dersinben progesteronu senin için söylemedim canım,çilekli kullanıyor mesela yada taze transfer yapacaklarsa opudan hemen sonra başlıyorlar o yüzden çözemedim bir türlü, inşallah her şey yolunda gitsin, o bebişin kalbi atmaya başlasın da kullan bacım, alıştık kendimize iğne yapmaya
Hee taze transferden heç anlamıyom valla.
İkimizin de yolunda gitsin gız. Sonra beşik kertmesi yaparız 6.gün bebeleri diyerek. :)))
Bence sadece taze transferde olmuyor.. hatta taze transferde çatlatma iğnesinden bir güm sonra kan verince progesteron yükseliyor.Sanırım o dediğin taze transferde oluyor ozaman bakılmıştı benim
Transferden sonra kendimiz için yapacağımız en iyi şey pozitif olmak canım. En güzelini yapıyorsun olumlu düşünerek. İki embriyo transfer edileceği için de şansın yükselecektirAllah’ın dediği olur Canlar elimden geleni yaptığımı düşünüyorum 12 günlük süreçte de dikkat ederim olumsuz düşünmüyorum bi faydası yok bana inşallah olur rabbim nasip etmiştir inşallah
Ben de tam anlamadım bu konuyu. Ama oradan buradan okuduklarımdan kendimce bir çıkarım yaptım.Bu progesteron işini ben çözemedim bir türlü hem progesteron ilaç kullanıp hem düşük değer istenmesi çok tezat o aşamalara gelemediğim için derinine inemedim, bu konuya oturup çalışayım ben en güzeli
Bi kere transfere bile gidemeyen denemem oldu. Bi daha denicem o yüzden de inceliyorum. Transfer olduğu gün ilişki niye serbest ilginçmiş. Bahceci gider gitmez balık yağı q10 Ve multivitamin veriyor.
Bir arkadaşım da bülent baysal gitmiş, vitaminlere 2 bin lira mı verecen bi de demiş, bi faydası yok demiş. Kimin ne dediği belli değil. Kaderimizde o sağlam yumurtayi bulmak kalıyor, ya evde ya tupcude artık. Inşallah evde buluruz en kısa sürede.
Bence eğer yumurtlaman varsa bu zamanı degerlendir. Çünkü rahmin şu an kalın, tutunma olasılığı yüksek. Bak herkes estrofem kullanıyor kalinlistirmak için.
Bir yerde okuduğum bir yazı vardı progesteron yükseldiğinde rahim artık kendini kapatırmış yani embriyo tutunmasına kapatırmış, çünkü hamilelik oluşmuş gibi davranıp yeni bir şey kabul etmezmiş, progesteron hamilelik oluşmuş gibi hareket edip yükselmeye devam edermiş,o yüzden yumurtlama sonrası yaşadığımız sendromlar bundan kaynaklanırmış, memitoların büyümesi hassaslaşması gibi, yumurtlamadan sonraki 13 gün böyle devam edermiş 14.gün embriyo olmadığı anlayıp progesteronu salınımı kesermiş ve rahim dokusu dökülmeye başlayıp kanamamız başlarmışBen de tam anlamadım bu konuyu. Ama oradan buradan okuduklarımdan kendimce bir çıkarım yaptım.
Opu’ dan bir gün sonra başlıyorlar ya progestana.. bence tahlil çatlatma iğnesinden önce yapılıyor ve 1,5 altı isteniyor. Yani arada 3 -4 gün falan var.. Çatlatma iğnesinden sonra da yükselmeye başlıyor muhtemelen. İkimizde de öyle oldu. Bana hemşire progestan için bebeğin yuvasını hazırlamak için kullanacaksın demişti :) çatlama öncesi yüksek çıkmasının istenmeme nedeni bence; erken hazırlanan rahim duvarının erken dökülmesi nedeni ile hamilelik gelişememesi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?