Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canımmmm benim ya😂😍 kızz zeynooo acabasi randevular nasil gecicek. uygunsun diyecekler mi adetimle baslayacaklar mi.guzel yumırtalar olacak mı, koca sperm de sorun yasayacakmi, icim icimi kemiriyor, evime bebegim karnim da gelecekmiyim. bu sorular beynimde çılgınca dans ediyor :confused:
Randevular çok güzel geçecek (inşallah)
hangi zaman hayırlısıysa o zamanda başlayacaklar ( adetinle yada sonra)
çok mu çok güzel yumyumların olacak hele ki bi tanesi ( benim yiğenim olur kendileri ) dört dörtlük olup önce transfer olacak sonrada tutunacak sonra sağlıkla büyüyüp doğacak çok güzelde bi ömrü olucak.. (inşallah)
koca spermde sorun yaşamayacak yaşasada çözümü olacak (inşallah)
ve son olarakta evet inşallah allahın izniyle evine bebeğin karnında geleceksin.
bu süreçte illaki aksaklıklar olacak ufak tefek ama hepsinin üstesinden gelinecek (inşallah.).
dualarım bu süreçteki herkes için.. amin .. :dua::dua::dua:
olmuşuda olacağıda Rabbim bilir bu kadar inşallah ondan...benimki dua..

enteresandır duydugum ılerı yas hamılelerı hep 38 de, hatta gecenlerde bı arkadasıma da doktor 38 yas en uugun zaman, hamıle kalamnda sakınca yok demıstı, kendısı de gec evlenmıs ve ılk cocuguna 38 de hamıle kalmıs, ben senın de hamıle kalacagına cok ınanıyorum , bılmıyorum ıcımden oyle gelıyo
oyle de oldu amin, der mühürümu basarim🙏🏼😅
annem de son kardesime 38 yasinda hamile kalmisti. bu mayista 38 ze girdigim de anam gelmisti aklima, ya allah bismillah insallah ugurlu gelir bana :rolleyes: hislerin bana umut oldu enerji oldu cok iyi geldi💐 tesekkur ederim 🥰😘

Randevular çok güzel geçecek (inşallah)
hangi zaman hayırlısıysa o zamanda başlayacaklar ( adetinle yada sonra)
çok mu çok güzel yumyumların olacak hele ki bi tanesi ( benim yiğenim olur kendileri ) dört dörtlük olup önce transfer olacak sonrada tutunacak sonra sağlıkla büyüyüp doğacak çok güzelde bi ömrü olucak.. (inşallah)
koca spermde sorun yaşamayacak yaşasada çözümü olacak (inşallah)
ve son olarakta evet inşallah allahın izniyle evine bebeğin karnında geleceksin.
bu süreçte illaki aksaklıklar olacak ufak tefek ama hepsinin üstesinden gelinecek (inşallah.).
dualarım bu süreçteki herkes için.. amin .. :dua::dua::dua:
olmuşuda olacağıda Rabbim bilir bu kadar inşallah ondan...benimki dua..
aaaaaaa gozlerim dolu dolu oldu sona gelene kadar agladim ya kiz ben. öyle de oldu amin diyorum. rabbim kolaylastirsin, sana bana hepimize nasip etsin tez vakit. cok sagol zeynommmmm🙏🏼💐😘☺️

oyle de oldu amin, der mühürümu basarim🙏🏼😅
annem de son kardesime 38 yasinda hamile kalmisti. bu mayista 38 ze girdigim de anam gelmisti aklima, ya allah bismillah insallah ugurlu gelir bana :rolleyes: hislerin bana umut oldu enerji oldu cok iyi geldi💐 tesekkur ederim 🥰😘

Madem 38'sin e mecbur hamile kalacan artık. Bu ara trend böyle. Müstecep doktorun uğurlu ellerinden kaçmaz o bebe. Adam bütün arkadaşlarımı karnı dolu gönderdi. Sıra sende. :rolleyes: ÖYLE DE OLDU AMİN.

Ablalar kardesler bisey sormak istiorm. Bu ay dikkt ettim de bende hic ole uzayan akinti olmadi 😑 bi kac gundur afedersjnz kokusuz beyaz akinti var sadece. Ama bel agriisi kasik agrisi yasadim . Sizce olmazsa olmaz mi bu saydam uzayan akinti. Yumurtlmadim mi acaba 🤔

aaaaaaa gozlerim dolu dolu oldu sona gelene kadar agladim ya kiz ben. öyle de oldu amin diyorum. rabbim kolaylastirsin, sana bana hepimize nasip etsin tez vakit. cok sagol zeynommmmm🙏🏼💐😘
sende sağol canım.. amin...
2278866
:KK200:

Ablalar kardesler bisey sormak istiorm. Bu ay dikkt ettim de bende hic ole uzayan akinti olmadi 😑 bi kac gundur afedersjnz kokusuz beyaz akinti var sadece. Ama bel agriisi kasik agrisi yasadim . Sizce olmazsa olmaz mi bu saydam uzayan akinti. Yumurtlmadim mi acaba 🤔

Bazı bünyelerde akıntı bile olmuyomuş yumurtlama döneminde. Olmazsa olmaz diye bişi yok. Ağrın da olmuş zaten. Yumurtlamışsındır.

şu akıntı mevzusunu ben takip etmeyi beceremedim hiç.. :110:

Bazı bünyelerde akıntı bile olmuyomuş yumurtlama döneminde. Olmazsa olmaz diye bişi yok. Ağrın da olmuş zaten. Yumurtlamışsındır.
Ay insllh yaa evet oldu bariz hissettim agrilarimi da korktm bi an herkes ole soleyince. Tsk ederm

iyi bari güzel haber maşallah benim oluyor akıntı olmasınada biraz karışık o durum hep var benim.. bi regl dönemi arkası 5-7 gün olmaz o kadar.

evettttt tupculer den iki kisi kaldi tedavi de yalnis hatirlamiyorum degil mi? @Effective dun transfer oldu 5 günlük bebesiyle. dennisgo dennisgo transfer hazirligina basladi😍 effective test sonucundan pozitif haber alıcaz, ardindan denisgonun tes gunlerini sayicaz, bir pozitifte denizden gelicek anamm burasi hamilelerle dolucak.

organik bebe yapanlardan da supriz ataklar bekliyorum🙏🏼
Senin de tedavinin başlamasına az kaldı kendini de listeye yaz canım :) umarım tüp bebek ya da doğal yoldan deneyen hepimiz için güzel bir ay olur yine arka arkaya pozitif haberler alırız..

Bugün 5 . Gün dün test yaptım tırt çıktı moralim bozulmuştu çok erkenmiş tabii bişey de hissetmiyorum yani embriyomuz da kalmadı 🙏🏻🙏🏻🙏🏻Dua dua
Beşinci gün embriyosu bile olsa 4. Gün test için çok erken canım. Hiç canını sıkma. En erken 8. Gün yap bence. Test günün de ona yakınsa istersen kan testini bekle sen bilirsin. Kendini nasıl rahat hissedersen.. umarım sonuç pozitif olur.

Benim ki daha kibar, ne zaman yapalım istersin anne diyor, en azından ne zaman yapabileceğimi seçebiliyorum :) :) :)
Yok bizimki direk ödevi bırakıyor. Anne de okuldan karne alacak :) seninki son derece kibarmış.. ödev zor diye yardım istiyor gibi hatta, bizimki ödev hiç onun değilmiş gibi davranıyor. Kendisi okul ile Veli arasında postacı sanırsın :)

Senin de tedavinin başlamasına az kaldı kendini de listeye yaz canım :) umarım tüp bebek ya da doğal yoldan deneyen hepimiz için güzel bir ay olur yine arka arkaya pozitif haberler alırız..

Beşinci gün embriyosu bile olsa 4. Gün test için çok erken canım. Hiç canını sıkma. En erken 8. Gün yap bence. Test günün de ona yakınsa istersen kan testini bekle sen bilirsin. Kendini nasıl rahat hissedersen.. umarım sonuç pozitif olur.

Yok bizimki direk ödevi bırakıyor. Anne de okuldan karne alacak :) seninki son derece kibarmış.. ödev zor diye yardım istiyor gibi hatta, bizimki ödev hiç onun değilmiş gibi davranıyor. Kendisi okul ile Veli arasında postacı sanırsın :)
Çocuk işi çözmüş 😀

Çocuk işi çözmüş 😀
Ya bu dönem bizim ailenin çocukları bir dalgacı.. 6 yaşında yeğenim, okul kapandığı için oh 3 ay tatil diyor. Anaokulundasın evladım, bütün gün oyun oynuyorsun daha neyin tatilini istiyorsun.. annesi dersten sonra eksiklerine göre telafiye kalacağı bir okula başlatacak birinci sınıfa çok üzgün :)

Kızlar herkese merhaba,
ben kırmızı kartı gördüm sahadan ayrılıyorum ama kafamda bi sorun var yardımcı olun bana nolur, ben kendimi bildim bileli adetim karın ağtısı ve sancı ile olur, hatta istifra ederim o derece, evlenince geçer dediler geçmedi, ilk doüumda geçer dediler geçmedi, hep böyle sancılıydı, sonra aralık/2018 den sonra hamilelik istediğim için miyositol kullandım 3 kutu ve bu dönemde de yumurtanın büyümesinden, çatlamasına hatta tutunmaya çalışmasına kadar olan dönemlerde yine sancılı fakat bu arada tırmalama batma gibi acılı dönemleri de hissettim, önce kimyasal, ardından 8+2 kürtajla sonuçlanan bi hamilelik yaşadım. kürtajdan sonra miyositol yerine progeny m kullanmaya başladım, kürtaj sonrası ilk adetimden önce hiçbir belirti, ağrı gerginlik hissetmeden bir anda adet oldum, yumurtlama ağsırıs vesaire hiç hissetmedim, bu ay kürtaj sonrası 2. adetim ve yine hiçbir sancı hissetmeden adetim geldi, bence burada bir sorun var, ama ne ??? kürtaj sonrasında bende bişeyler mi ters gitti, kanallara tüplere ne bileyim bir yere zarar mı geldi ki bir anda böylesine değişti ağrı ve yumurtlama sancısı olayı, korkuyorum ben. doktorum sorun yok kürtaj çok başarılı demişti. tekrar hamile kalamayacağımı hissediyorum şu an, bu ay çok üstüne düşmedim tamam rahattım ama, ağrı olmadan bu şekilde gelmesi garip. ovu testi tam 31/5 te pik yapmıştı, 14 haziranda regl oldum sanki sürelerde sorun yok gibi ama, yumurtlamıyor olabilir miyim artık yaa vücut beni kandırıyor olabilir mi , saçma sapan şeyler geliyo aklıma, kürtajı geçiren güzellikler sizin böyle sorunlarınız oldu mu bi el atın bacınıza
Benimde günler şaştı kuzum, agrim aşırı olmazdı, yani olurdu ama seninki gibi olmazdi, gecen ay ağrıdan hastanelik olacaktım, bu ay normal ağrıdı, geçen ay kanama normaldi, bu ay azdı miktar,sapitti yani iyice

Madem 38'sin e mecbur hamile kalacan artık. Bu ara trend böyle. Müstecep doktorun uğurlu ellerinden kaçmaz o bebe. Adam bütün arkadaşlarımı karnı dolu gönderdi. Sıra sende. :rolleyes: ÖYLE DE OLDU AMİN.
panictooom kız merak ettim ki ben simdi, arkadaslarin kaçıncı denemede başardı ? insallah bana da uğurlu geldi amin🙏🏼😀 💐

Back
X