Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar progesteron akıntı yapıyor muydu ?akıntı Normal mi yoksa enfeksiyon mu oldum yav?
Progestanın bir kısmı geri geldiği için rahatsız edici oluyor.akıntı da oluyor bence enfeksiyon değil normal bir durum.. Şu an herşey yolunda gidiyor bence :)

son 6 gun :rolleyes: kaldi heyecanlıyım. alışveriş cok yordu beni dicem ayip ederim😂 inatla herseyi koca tasidi. bakarken yoruldum diyim😀 cok gezdim. bitmedi, baktim adam perisan. dedim bu listeyi sen bir ara git al 😁 ben valiz kismini sevmiyorum🤣 tart geri cikar kısmi beni delirtiyor. hep kendi kiyafetlerimden ayakkabi cantalardan vazgecmek zorunda kaliyorum yada ek bagaj oduyorum giderken🙄 yukum bu sefer cok fazla. ablam ve yigenlere epeyce birseyler aldim. sanirim kendi ihtiyaçlarimdan baya fedakarlık etmem gericek. neyse dedim gidince alisveris yapicam zaten kendime.
gittigim gunun ertesi gun ve sonraki gun. hep doktor randevulariya. dusununce karnima agrilar giriyor😅
Evet valiz kısmı yorucu. Ben de kendi eşyalarımı çıkarıyorum genelde.bizde öncelik kardeşimin siparişleri..önce onları tartıyorum sonra alış veriş yapıyorum. Ben kez kardeşime sataşıyorum; sana patates soğan getireceğim bu kez diye :) Türkiye de herşey pahalı, kur farkını düşününce bile burası daha ucuz.. havaalanında bir sebze çetesi çökertilirse o benim :)

pastası ??? anlamadum ben onu...
pastacı demek istedim canım.
Bunların ne Fransız tereyağları bitiyor, ne İtalyan peynirleri, ne de Belçika çikolataları :) hepsi Türkiye’de var haliyle ama fiyatlar cidden çok farklı ben de buradan götürüyorum. Seneler önce burada 2 eur ya içtiğim birayı orada bir barda 25 liraya içmiştim, şimdi en az 50 olmuştur herhalde, burada hala 2 eur :)

.
Ablalar kardesler bisey sormak istiorm. Bu ay dikkt ettim de bende hic ole uzayan akinti olmadi 😑 bi kac gundur afedersjnz kokusuz beyaz akinti var sadece. Ama bel agriisi kasik agrisi yasadim . Sizce olmazsa olmaz mi bu saydam uzayan akinti. Yumurtlmadim mi acaba 🤔
Ben bazı aylar akıntıyı farkeder bazen etmezdim, hatta o aylar yumurtlamıyorum belki diye düşünürdüm ama hamile kaldığım ay da hiiç uzayan akıntı olmadı. Ağrıdan ve gaz sancısından anlamıştım

Hepsinin ilk denemesiydi. :)
yas 38lilerin sonuncusuyum kesin hamileyim. musteceptee sen ve arkadas grubunun son hastasiyim kesin ilk deneme de hamileyim öyle de oldu amin derim🙏🏼😂😍 yarin, bu gazla şarkılar söyleye söyleye eve kafa goz dalarım. cam,kapi,koltuk,mutfak,dolabi,dolap icleri ne varsa temizleyip yikayip utuleyip 😀bu sefer kendi bayramim icin bayram temziligi ilan ediyorum, çünküm geldigim de kesin hamileyim ya😅 bahcede yayila yayila keyif yapicam 🙏🏼 allahim öyle de olsun amin☺😅🙏🏼

Ablalar kardesler bisey sormak istiorm. Bu ay dikkt ettim de bende hic ole uzayan akinti olmadi 😑 bi kac gundur afedersjnz kokusuz beyaz akinti var sadece. Ama bel agriisi kasik agrisi yasadim . Sizce olmazsa olmaz mi bu saydam uzayan akinti. Yumurtlmadim mi acaba 🤔
KEndi adıma akıntı benim için belirleyici olmuyor her zaman. Akıntı yumurtlama yaklaştığını gösteriyor ama şu an yumurtladım diyemiyorum. Ama ona eşlik eden kasık ağrısı olarak başlayan, yumurtlayacağım zaman da biraz değişen bir ağrı ile anlıyorum.
Benimde günler şaştı kuzum, agrim aşırı olmazdı, yani olurdu ama seninki gibi olmazdi, gecen ay ağrıdan hastanelik olacaktım, bu ay normal ağrıdı, geçen ay kanama normaldi, bu ay azdı miktar,sapitti yani iyice
bu adetler, yumurtlamalar bizimle kafa buluyor ya.. başka açıklaması yok :)

Yapamıyorum zAten sorun yok.zaten vücudu strese sokacak diyet de spor da önermiyorlar bu dönemde. Benimki dengeli beslenmeye çalışmak. Akşama kadar sorun yok gece içimdeki canavar uyanıyor. Aslında eşime ayak uyduruyorum gece yemesi onda var :) Sporla dengelemeye çalışıyorum şimdilik, bakalım..
Bende de aksam çıkıyor o canavar, gündüz sağlıklı beslenme akşam ne bulursam, : (

pastacı demek istedim canım.
Bunların ne Fransız tereyağları bitiyor, ne İtalyan peynirleri, ne de Belçika çikolataları :) hepsi Türkiye’de var haliyle ama fiyatlar cidden çok farklı ben de buradan götürüyorum. Seneler önce burada 2 eur ya içtiğim birayı orada bir barda 25 liraya içmiştim, şimdi en az 50 olmuştur herhalde, burada hala 2 eur :)
Ne yazikki canım haklısın marketten tane bile alsan 2 EÜ yu geçer. . Kardeşin pastaci demek çok güzel bir meslek ama müthiş bi yetenek gerektiriyor... kardeşin senden yana şanslı desene 😀

Tabikisi benimki de kahraman embriyo olsun :) yalnız benim yumurtalıklar da bir kahramanlık peşinde bu ay,sinir ediyorlar beni. Testlere göre henüz sorun yok ama akıntı da akarsulara özen neredeyse :)
Olacak bu iş onun sinyali bu inşallah

Ya bu dönem bizim ailenin çocukları bir dalgacı.. 6 yaşında yeğenim, okul kapandığı için oh 3 ay tatil diyor. Anaokulundasın evladım, bütün gün oyun oynuyorsun daha neyin tatilini istiyorsun.. annesi dersten sonra eksiklerine göre telafiye kalacağı bir okula başlatacak birinci sınıfa çok üzgün :)
Fena bunlar ya yeni nesil diyecek bişey bulamıyorum 😀

Benimde günler şaştı kuzum, agrim aşırı olmazdı, yani olurdu ama seninki gibi olmazdi, gecen ay ağrıdan hastanelik olacaktım, bu ay normal ağrıdı, geçen ay kanama normaldi, bu ay azdı miktar,sapitti yani iyice
Valla zihnimizle metibolizmayi mi bozuyoz acep 😀

Kızlar çenenize sağlık yetişemiyorum valla. Çok da sayfa sayfa okuyamıyorum, kaçıyor. Ben de henüz hamile olmayanlara ve olup da bulantısı başlamayanlara gelecekten bildireyim bari : Hamileliğinizin ilk trimester bulantılarında yayla çorbası denen şeyi kutsayın, onu baş tacı edin. Niye günlerdir aklıma gelmedi ki :63:15 gündür fena bulantım var peynir-ekmek döngüsünden beni kurtarabilen yegane şeyler çorba dışında ayran, muz, beyaz peynir, domates, kavun.

Armin Armin listeyi görünce 38 yaş istatistiği bana da dikkat çekici gelmişti, hadi hayırlısı gülüm.
dennisgo dennisgo senin bebe yazı burnundan getirmek istediği için şu zamanı beklemiş olabilir :KK9: yok öyle 2 euroya miss gibi biraları hüpletmek :KK70: sen de çorba içiceeeeen sendeeee :lülülü:

E Effective herşey iyi olacak. Bak Panic de bebesine meeehh orta kalite deyip yüz vermiyordu. Hayırlısı.

Back
X