Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

@Zeyneppp83 Canim cilekliturtaninda dedigi gibi iliskiye gir. Bende hep tutmustur ertesi gun reglim gelmistir pompis sonrasi

Gecmis olsun canim. Umarin en kisa zamanda duzelir. Iyi yonden bakmaya calis ya baslamis olsaydin ve son asamasinda olsaydin daha zor olurdu inan hem senin hem bebegin icin.

Tebrik umarım sağılıkla kucağına alırsın
can09e bir de bu değeri görmemişim bence hemen bugün göz doktoruna randevu alayım ben :)
ee napacan kuzu yaş aldıkça azalıyor yapabildiklerimiz sen doktora şey de kızlar gebelik testi atıyor göremiyorum çizgiyi

Ben koli hiç göndermedim o nedenle bilmiyorum. Ama gümrüğe takılması ne gönderdiğinle alakalı olmalı. Vergi ödedikten sonra serbest bırakıyorlar sanırım

Ben koli hiç göndermedim o nedenle bilmiyorum. Ama gümrüğe takılması ne gönderdiğinle alakalı olmalı. Vergi ödedikten sonra serbest bırakıyorlar sanırım

Evet kdv ve gumruk vergisini odedikten sonra birakiyolar. Dedimki DHL ozel firma kesin ondan aliyolardir. Taahutname doldurdum acip baktilar odeme istemeden teslim yaptilar bir keresinde sonra dedimki ugrasmiyayim birdaha PTT ile yollayayim hic taahutname bile yazdirmadilar geri gondeririz diye tehdit ettiler. Zaten 15-20 gunde ulasti posta bekleyemeyiz diye odedik. Yasakli birsey gondermiyorum yegenlerime aileme kiyafet ayakkabi kalem falan. Bakiyorum neler yasakli posta ile diye birde posta Avustralya`dan gittigi icin esim o kadar uzaktan gonderiyolar kesin oderler diye bilerek aliyolar diyo bende size bir danisayim dedim.

Yok Türkiye den buraya gelirken de ödeniyor.hatta ürünlerin faturası ya da beyan isteniyor ne kadar tutarlık hediyelik diye. Yazdığın rakam üzerinden bir vergi veriyorsun. Ama böyle şeylerde de bir kilo sınırı oluyor. Belli kilo üstüne ödeme yapıyorsun diye biliyorum. En azından Belçika’da bu şekilde. Türkiye bu kilo sınırına uymuyor olabilir. Bu ürünler Türkiye’ de kullanılacak hepsi vergiye tabi diyor belki de :)

Kilo siniri zaten posta posetlerinde yaziyo ve Istanbul`da gumrukte calisan arkadasim bana kilo ile alakali birsey demedi sadece kozmetik ve teknoloji urunleri gonderme birde toplam usd$30 uzeri fiyat yazma dedi hic kilo sorunu duymadim zaten beyanini posetin uzerinde belgede dolduruyorum. Sastim kaldim uzak oldugu icin her zaman gidip gelemiyoruzda dogal olarak posta ile gonderiyoruz. Turkiye`den ailem bana altin kolye su bu bile gonderiyo hic problem yasamadim.

panic_attack çok güzel değerin, bugün öğleden sonra keseyi göreceksin, çok heyecanlı, sonra kese içinde bebişi görmeye gideceksin, sonra kalp atışı :))
Armin çok geçmiş olsun, bugün sen de göreceksin, önemli bir şey çıkmayacak, verdikleri tek kullanımlık hap işi çözmüş olacak. Ayrıca dedikleri gibi bir şey olsa bile tedaviye başlamadan ortaya çıkması daha iyi olmuş olur bence
@Beste78 çokk geçmiş olsun yeğenine, çok üzüldüm. Ben üniversitedeyken kız kardeşimi okulda iytmişler, kafasına sıranın çivisi batmış, dikiş atmışlar, bana söylemediler, eve gidince bana yazdığı mektubu verdi, orda anlatmış, sonuna ama iyiyim üzülme abla demiş, şimdi 24 yaşında ama hala içim acıyor düşününce. Kimsenin ayağına taş değmesinn
cilekliturta_33 turtalar büyüyorrr, değer harikaaa.
sağlıkla, keyifle bitirin bu süreci, tüm hamile arkadaşlar. Bebeklerle dolup taşacak burasıı yahu :)) buluştururuz ileride hepsini:)
E Effective çift çizgi, tescillenir bence de hamileliğin. Tebrikler şimdiden

Dualarınıza ihtiyacımız var kızlar Bugün 6. Günümüz var gibi yok gibi bir çizgi umarım artar kimyasal bilmem ne olmaz çook korkuyorum çok ilk defa çift çizgiyi gördüm şaşkınım

Allahım inşallah sağlıkla tutunmasını ve büyümesini sağlasın canım dualarım sen ve senin gibi bekleyen tüm canlarla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…