- 14 Haziran 2019
- 165
- 577
- 53
- Konu Sahibi panic_attack
-
- #6.961
Zeynom havalardandır sen kafaya taktıkçada stres olup gelmiyor sıcak bi duş iyi gelir yada ilişkiye girin benim bi kaç defa ilişki sonra hoop adet olmuşluğum var belki tesadüf ama bi dene kafana da takma senede bi iki gecikme normal
sizi şansıma tukurmeye davet ediyorum hep beraber tüüuuuuukurun lutfen. kocaman bir tas sıkışmış idrar yolun da simdi evinde olan bir profu arayip cagirdilar zira bir doktor tas degil daha kotu bisey dedi bilmem neyse. iki farkli bakis acisi.beni simdi almaya gelicekler. vay arkadaş nedir benim bu sansimdan cektigim. asabim tepe taklak. neyim var bilmem ama yaniyor benim kiz. aglicam aglayamıyorum. yetti canima, iyki bir tupe gidicem dedim.cok uzgunum..
Tebrik umarım sağılıkla kucağına alırsınHcg sonuc
ee napacan kuzu yaş aldıkça azalıyor yapabildiklerimizTebrik umarım sağılıkla kucağına alırsın
can09e bir de bu değeri görmemişim bence hemen bugün göz doktoruna randevu alayım ben :)
Hani harf okutuyorlar ya bana gebelik testi okutmasını isteyeyim :)ee napacan kuzu yaş aldıkça azalıyor yapabildiklerimizsen doktora şey de kızlar gebelik testi atıyor göremiyorum çizgiyi
Ben koli hiç göndermedim o nedenle bilmiyorum. Ama gümrüğe takılması ne gönderdiğinle alakalı olmalı. Vergi ödedikten sonra serbest bırakıyorlar sanırımBir sorum varArmin Marjo @NorthCarolina ve yurtdisinda yasayan arkadaslar bi el atin bu derdime. Gonderdiginiz parcel postalar ( ki ben yasakli hicbirsey gondermiyorum) Turkiye`de gumruge takiliyor mu? Takiliyorsa nasil cozuyosunuz? Ne gonderdiysem ya kayboldu yada gumruge takildi yada para odedi karsi taraf.
Dusunun gonderdigim posta 2 kiloyu bile gecmiyor.
Ben koli hiç göndermedim o nedenle bilmiyorum. Ama gümrüğe takılması ne gönderdiğinle alakalı olmalı. Vergi ödedikten sonra serbest bırakıyorlar sanırım
Ben koli hiç göndermedim o nedenle bilmiyorum. Ama gümrüğe takılması ne gönderdiğinle alakalı olmalı. Vergi ödedikten sonra serbest bırakıyorlar sanırım
Günaydın kızlar iyi haftalar diliyorum
Yok Türkiye den buraya gelirken de ödeniyor.hatta ürünlerin faturası ya da beyan isteniyor ne kadar tutarlık hediyelik diye. Yazdığın rakam üzerinden bir vergi veriyorsun. Ama böyle şeylerde de bir kilo sınırı oluyor. Belli kilo üstüne ödeme yapıyorsun diye biliyorum. En azından Belçika’da bu şekilde. Türkiye bu kilo sınırına uymuyor olabilir. Bu ürünler Türkiye’ de kullanılacak hepsi vergiye tabi diyor belki de :)Evet kdv ve gumruk vergisini odedikten sonra birakiyolar. Dedimki DHL ozel firma kesin ondan aliyolardir. Taahutname doldurdum acip baktilar odeme istemeden teslim yaptilar bir keresinde sonra dedimki ugrasmiyayim birdaha PTT ile yollayayim hic taahutname bile yazdirmadilar geri gondeririz diye tehdit ettiler.Zaten 15-20 gunde ulasti posta bekleyemeyiz diye odedik. Yasakli birsey gondermiyorum yegenlerime aileme kiyafet ayakkabi kalem falan. Bakiyorum neler yasakli posta ile diye birde posta Avustralya`dan gittigi icin esim o kadar uzaktan gonderiyolar kesin oderler diye bilerek aliyolar diyo bende size bir danisayim dedim.
Canım benimki daha tescil edilmediIyiy haftalar cicim. Nasil hissediyosunuz kendinizi hamileler anlatin hele helepanic_attack cilekliturta_33 E Effective Madam Seyyan Marjo ZincirKirma selozy
Bat yaklasan veya gecmis olan kizlarrrr sizlerde anlatin gelen giden var mi? neler hissediyosunuz? test yaptiniz mi?
flx77 B Birumutbekleyen A almasy @Zeyneppp83 Senella suvesu
Yok Türkiye den buraya gelirken de ödeniyor.hatta ürünlerin faturası ya da beyan isteniyor ne kadar tutarlık hediyelik diye. Yazdığın rakam üzerinden bir vergi veriyorsun. Ama böyle şeylerde de bir kilo sınırı oluyor. Belli kilo üstüne ödeme yapıyorsun diye biliyorum. En azından Belçika’da bu şekilde. Türkiye bu kilo sınırına uymuyor olabilir. Bu ürünler Türkiye’ de kullanılacak hepsi vergiye tabi diyor belki de :)
Bu arada koli diil bildigin kargo posetiyle gonderiyorum.
Günaydın kızlar iyi haftalar diliyorum
kaçıncı gündü senin negatif test zuzu.. ?
şifa olsun olacak inşallahhh
Dualarınıza ihtiyacımız var kızlarBugün 6. Günümüz var gibi yok gibi bir çizgi umarım artar kimyasal bilmem ne olmaz çook korkuyorum çok ilk defa çift çizgiyi gördüm şaşkınım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?