- 10 Ocak 2019
- 1.589
- 7.296
- 108
- Konu Sahibi panic_attack
-
- #6.981
Ay Kızlar sabah kahvaltıya gittik, yeğenim ordaki zıp zıpta başını yayların demirine vurdu bi baktık başının arkasında kanlar, hemen acile koştuk, film çekildi şükür bişey yok, ama 2 dikiş atıldı ah kuzum nasıl bağırdı nasıl ağladı dikiş atılırken içim parçalandı, allahım bütün çocukları korusun, çok korktum ama
buraya vaktim olmadi bugun, temizlik günüm du ve hastayim biraz. idarar yollarim berbat.operasyon oldugum hastaenin acile geldik. hala vakit varken belki trden, önce iylesirim.idararda kan var ama, bakteri yok dediler orda.oyuzden simdi operasyon gecirdigim yere yolladılar bekliyorumkanlar tahliller ciksin diye. yaniyor sanki alev alev tüp üstü boyle olmasaydi iyiydi
@Effective bildirimlere senden haber varmi, yazdin mi diye baktim aklim sendeydi, veeeeee pozitif testini gördümgozun aydin canım benim icini ferah tut, guzel guzel artan gelisen bebeginin, haberlerini vericeksin bizeee inanıyorum masallahh
caneee, isyan ediyorum ama goruyosunuz, yine bisey çıktı önüme.doktorlar da birbirine düştü iki saat sidik yarisi izleyip dinledim, baktilar olmuyor baska birni daha cagirdilar o da yok bisey ikinizin dedigini goremedimkomediye bak. tas diyen pcden acmis buyutmus ultrason fotolarini gosteriyor. profa ulaşamamışlar.
sonuc tek kullanimlik antibiyotik icirilerek eve yolladim. pazartesi jinekoloji ve üroloji doktorlari bir araya gelip cekilen goruntulere bakip sidik yarislarina noktayi koyup arayacaklarmış ve randevu vericeklermis gerekirse tekrR bakmaya. evet biseyler varsa hakli cikan goruse gore ameliatsa ameliyT tassa lazerle cozmeye calisilsakmis. yadaaa hic birsey yokta enfeksiyonsa icirdikleri tek kullanimlik antibiyotik cozermis. ben nereye düştüm
duzelen pskolojimden saglam bir tokat yedim.
insallah sadece enfeksiyondur. yoksa gelmek yalan olucak.
bebegimi alip geleyim nolur ya bisey cikmasin☹
Canim ben hic gondermedim. Annemler Trden gondermislerdi banaBir sorum var @Armin @MarjoNorthCarolina ve yurtdisinda yasayan arkadaslar bi el atin bu derdime. Gonderdiginiz parcel postalar ( ki ben yasakli hicbirsey gondermiyorum) Turkiye`de gumruge takiliyor mu? Takiliyorsa nasil cozuyosunuz? Ne gonderdiysem ya kayboldu yada gumruge takildi yada para odedi karsi taraf.
Dusunun gonderdigim posta 2 kiloyu bile gecmiyor.
Nedir bu ya !!! Yeter gelsin artık.
ay iyi olur özelden bi atıversene.. gerçi aldım biyerden randevu ama iptalde ederim sıkıntı değil..Benim yeğen 2 gündür yakamdan düşmedi teyze şunu yapalım teyze bunu yapalım kıyamam kafasında kocaman bandaj onunla geçirdim bu 2 günü arada girdim okudum ama yazamadım, testin hala negatif olması bana 3 şeyi düşündürüyor ya geç döllenme, ya kist ya da sebepsiz bir gecikme, inşallah geç döllenmedir cınım, doktor olarak ben devlete hiç gitmedim özel sigortam var diye sigortamla anlaşması olan muayenehanesi olan bir doktor buldum 3 yıldır ona gidiyorum tavsiye ederim bugüne kadar bütün teşhisleri hep nokta atışı oldu istersen özelden ismini verebilirim, devlet dersen hiç bir fikrim yok inan
Hcg sonuc
onuda yapamadımm psikom bozuk olunca unuttum gitti ne yalan sölim..@Zeyneppp83 Canim cilekliturtaninda dedigi gibi iliskiye gir. Bende hep tutmustur ertesi gun reglim gelmistir pompis sonrasi
bat geçti 5 gün zaten.. amannn boverdim gelmezse gelmesin aldım çarşambaya randevu neyse öğrenirim .. ( çarşambaya aldım ki hani bugün falan gelirse 3. günüm olur bazı testler 3. gün bakılıyor diye biliyom :) )battan 2-3 gun onceydı kuzum
aa süper haberrr maşallah kuzuşaa.. bir foto ister bu teyzesi. teyzesi ne ya ablasıYine mesajlar birikmiş canlar hepsini okuyamadım. Size güzel bi haber vermeye geldim. Bugün bebeği ve kalp atışını gördümUmarım hepinize nasip olur herkes için bolca pozitif enerjiler gönderiyorum.
bune yaaa bence bu kız kesin fake ya kafa buluyo milletle.. yada gerçekten garibimin psikolojik problemleri var.. :)Gizli gebelik
Yardımlarınıza ihtiyacım var bundan yaklaşık 6 ay önce surtunmeli bir ilişki yaşadım erkek arkadaşımda da bende sadece üç çamaşırı vardı ondan bosalma olmadı ama bende oldu o ilişkiden sonra ben normal zamanında adetimi oldum ama o sıra psikolojik ilaçlar da kullanıyordum Ocak ayında 12 günlük...www.kadinlarkulubu.com
flx77 bir tek bunu bulabildim. Konuyu acip silebiliyomusun bilmiyorum. diger manyagi bulamadim hehehehe
benim alerjim çıksa çok üzülürdüm çok severim kendilerini. tühh yaaaAvokado cok saglikli ve dogal doymus yag bacilar. En guzelide dilim ekmeyi tost yap sur uzerine at ustune iki parca kalip peynir biraz limon domates ve yumurta mikemmel oluyor fakat benim alerjim cikti bu avakadoya cok sevdigim halde yiyemiyorum
: D : D doktorun yüz ifadesini hayal edebiliyorum..ee napacan kuzu yaş aldıkça azalıyor yapabildiklerimizsen doktora şey de kızlar gebelik testi atıyor göremiyorum çizgiyi
günaydın canım sanada iyi haftalar nasılsın herşey yolunda mı .. ?Günaydın kızlar iyi haftalar diliyorum
bugün kontrol vardı dimi ?Günaydın kızlar iyi haftalar diliyorum
iyi haftalar cnmm.. bende durum hep aynıIyiy haftalar cicim. Nasil hissediyosunuz kendinizi hamileler anlatin hele helepanic_attack @cilekliturta_33 @Effective @Meryem Seyyan @Marjo @kayipdunya selozy
Bat yaklasan veya gecmis olan kizlarrrr sizlerde anlatin gelen giden var mi? neler hissediyosunuz? test yaptiniz mi?
flx77 @Birumutbekleyen @almasy @Zeyneppp83 Senella @suvesu
canomm napim beya aldım bi randevu çarşambaya olmayacak böyle.. o zamana gelirse test mest yapartırım bari..@Zeyneppp83 naptıınn kuzuuu?
canım teste azıcık bi çizgi görsem gelmemesi güzelde 4 gün olmuş çizgi yok. emin değilim yumyum günümden ama herzaman günümde yumyumlarım ve günümde yumyum ağrım olduydu.. inşallah dediğin gibidir canım..
Ben ramazanda iftarda bir tesiste kuzu tandır mi neydi yanına yeşil koymuşlardı o kadar lezzetliydi ki, ama böyle beğendi gibi pişmişti. Onun tarifini bulsam çok güzeldi bayılmıştım.Olgunlaştırmak için ben de muzla birlikte bir kesekağıdında bekletiyorum. Sarkısaklı limonlu hiç denemedim. Ben daha çok smoothie gibi tükettim. Zaten bir şeyi yiyemiyorsam direk öyle deniyorum :)
Bir ara sarmısaklı deneyeyim ama et yemeğinin yanında arar mıyım bilemedim :) et benim için önemli bir konu :)
Ahahsgd sesli güldüm. Hakket gız şimdi onlara bakıyodum ben de. Yüksel bel donlar varmış rahata benziyo dedim kendi kendimeNormalleri göbeği altından sıkacak gibi çünkü. Yüksek bel mi rahat olur acaba. Şişince nerden şişiyo ki tam olarak bu göbek bilmiyom?
can09e bişi söyle hangisi rahat olur göbek kesmez. Daha zeytin çekirdeği kıvamındaki bebeyle donumun lastiğini çekiştirip duruyom ben sıkıyo diye tam göbek altına denk geliyo. Daha 2 kilo farkla seksi fücudum yoldan çıktı anasını satam.
Evet hem hijyen yüksek sıcaklıkta yıkamak için, hem pamuklu sağlıklı, en önemlisi de lekelenme olursa fark etmek için. Çünküm benim donlar hep siyah, bordo, mor. Bunu da ifşa ettim çok şükür.
Öncelikle şunu soylemek istiyorum yaşım çok değil daha 25 yaşındayım 1.5 senelik evliyim evlendim sadece ilk 3 ay doğal yolla korunduk.. daha sonra cocuk istedik bir türlü olmadı tam 1 sene filan oldu elimden kuranı dilimden duayı namazımı zatwn kılıyorum cok şükürdoktora sürekli gidiyordum 3 ay takip etti
Yumurtam gayet sağlıklı idi bnde sorun yoktu eşimin hareketli spermi sınırdaydı sadece onun için vitamin verdi. Yine hiç umudum yoktu ama ramazan boyunca namaz dua doktor en son hsg çek dedi geçen ay çekmedim içimden bir ses yapma dedi bekle dedi bekledim Perşembe günü adet günümdü olmadım 4 gün sürüyor 28 günde bir oluyorum adet. Bu sabah kalkıp o testi attım cok silikti az daha koyulaştı sonra var dedim akşam 9 gibi eşime süpriz yaptım az once de kan verdik geldik oyle öğrendim neredeyse 5 haftalık hamileyim her zaman dua ettim çok şükür evüm barkım maddi durumum Herşeyim var bir tek evladımız yoktu herşey allahtan umudu kesmeyin dua ile sabır ile oluyor Rabnim isteyen herkese versin çok saolın
Iyiy haftalar cicim. Nasil hissediyosunuz kendinizi hamileler anlatin hele helepanic_attack @cilekliturta_33 @Effective @Meryem Seyyan @Marjo @kayipdunya selozy
Bat yaklasan veya gecmis olan kizlarrrr sizlerde anlatin gelen giden var mi? neler hissediyosunuz? test yaptiniz mi?
Iyiy haftalar cicim. Nasil hissediyosunuz kendinizi hamileler anlatin hele helepanic_attack @cilekliturta_33 @Effective @Meryem Seyyan @Marjo @kayipdunya selozy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?