Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ufff cocuklarinla olunca daha büyük bi stres atlamışsın. Onlar etkilenecek diye. Kıyamam geçmiş olsun canım. Zor bi durummus atlamışsın geçmiş bidaha yaşatmasın Rabbim

Bu ödül için bile tutunur bence. .

3 litre çok iyi yaa ahh bide ben icebilsem

Çok zor yaa neye alerjin var onuda bilmiyorsun yani. Allah kolaylık versin.

Hele antalyada nasıl duruyon içmeden kuzu ya
Yaa daha kızılası bi sebep vereyim kahve çok içerim ama gün içinde de çok meyvede yerim. Ondan sanırım ama cocukkende oyleymisim annem zorla şu icirirmis.

@Zeyneppp83 gibi Antalya’da yaşasam sanırım günde 5 lt su içerim :)
Yaw neler denemiyorum icebilmek için karşıma şişe koyuyorum gördükçe hatırlayayim da içim diye şişe boloncuklaniyor düşün kaç gün dolu kalıyor karşımda saat kuruyorum yok üşengeç tenekeyim

Bu öyle yapmicak annesi görürsün bak kardeşini kandırdı bu verdi gazı tutunma bak bende öyle yapicam diye sırf kendisi gelmeyi çok istediği için ve kendisinin daha sağlıklı olduğunu bildiği için.

Yok bencede. Hele kışın 1 gün boyunca içmeyi unuttugumu bilirim yaa
Dedem hastaydı rahmetli hastanede yatıyordu ziyarete gittik bol su iç demişti doktorlar, içiyon mu dede suyunu dedim.. yok kızım nerde yiyecen yağlıları tavukları etleri tatlıları içecen suyu burda ne veriyolar bi kuru çorba dediydi. Nur içinde yatsınn.. velhasıl su önemli bebeğinden yaşlısına..

Evde Armin deki temizlik aşkından ben de istiyorum diye dolaşıyorum.yarın başlayacağım ama hiççççç canım istemiyor :)
asdffhg allahta seni guldursun denizz
evi 40 ladim ama, bugun dünya utu yaptim kocanin valizine gireckleri hazirladim dolaba.kendi valizimi yapicam diye de dağıtım . bir an once bitirsem de evi bir tur daha paklama derdindeyim.

dipnot:her yola cikinca ölurum kalırım diye evi iyice temizler giderdim amaaaaaaa, bu sefer hamile kalcam kesin, ( öyle de oldu amin) yapmazsam deliririm niyetiyle yaptim. cok zevkli geldi sende oyle basla

Umarım bir kurnazlık yapmıştır ve niyeti tutunmaktır. Haftaya Salı serin sulardan kızgın kumlara bırakılacak bakalım performansı ne olacak :)

Doğru demiş rahmetli ben yemekte az yerim tavuk et şerbetli tatlı 40 yılda bi canım ister aram yoktur ondan zaar içemiyorum suyu ben.

Kesmezse gitmeden gel bizim evi de bir tur dön :)

Umarım bir kurnazlık yapmıştır ve niyeti tutunmaktır. Haftaya Salı serin sulardan kızgın kumlara bırakılacak bakalım performansı ne olacak :)
Çok soğuktu orlar be bura iyiymiş şuraya bi kıvrılayım diyip dokuz ay yan gelip yatcak büyüyecek inşallah. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…