Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sagol canim.

Evet, evet. 10 gun vardir ya da yoktur. Aksine polip oldugunu ogrenince rahatladim (polip alinirken aci hissetmiyorsun). Asil kahverengi lekelenme stres yapti, gece yarisina kadar acilde bekledik cunku dusuk yapiyorum sandim. Cocuklari birakacak kimse de yok, biri 6 yasinda digeri 3,5 yasinda onlar da bizimle beklediler. Ben agladikca onlar da agladilar. Oglan iyice kucuk, hic bir sey anlamiyor "anne sen yaslandin mi? olecek misin? ondan mi biz buraya geldik?", deyip durdu. Biri bir bacagima yatti, digeri diger bacagima, bacaklarimi opup durdular. Kiz bir de monitordeki rakamlar biraz oynayinca (misal benim kalp atisim 100'den 98'e indi diyelim) bebege birsey oldu sanip agladi. Aman ya, berbat yani. Iste insanin ailesi yakinda olsa birakirsin kardesine, ablana, abine, annene de buralarda olmuyor maalesef.
Ufff cocuklarinla olunca daha büyük bi stres atlamışsın. Onlar etkilenecek diye. Kıyamam geçmiş olsun canım. Zor bi durummus atlamışsın geçmiş bidaha yaşatmasın Rabbim 🙏

Aynen canım 6 gün sonra bebemizi alıp geleceğiz, 3 ve 6 Temmuz’da kan vereceğim. Bizimleyse ödül olarak onu tatile götüreceğim Türkiye’ye :)

Haftaya Salı sabahı transfer olacak canım.

İki kiloyu vermen arasındaki fark kesinlikle troid ile alakalı. ama ilaçlarla kontrol altına alınınca troid hastası olmanın bir önemli kalmıyor. Benim başka doktorlarda troid kaynaklı diye söylenen tüm hastalıklarıma endokrin doktoru evet troid bunu yapar ama seninki kontrol altında diye yanıt verdi bu zamana kadar :)

Transferin ortasında durun diye bağırtıyormuşum, ne oldu ? Tuvalete gitmem lazım :) ama seni mi kıracağım bir yarım litre de senin hatırına içerim :)
Bu ödül için bile tutunur bence. .😀

Ben normalde çok su içerim ama her transferde psikolojik sanırım yarım litre ile bile sıkışıyorum. bir de burada öyle bir önerileri yok biliyor musun. Şu saatte gel, progestanı yanında getir diyorlar.. bugün dinlen yarın normal hayata dön diye de gönderiyorlar :)

Yok canım transfer öncesi mesanenin dolu olması transferi kolaylaştıran bir şey. Uygulamadan önce içiyorsun. Günde yarım litre su içsem ölürüm susuzluktan ben yaz kış üç litre içerim :)

Ben de öğleden sonra olur sanıyordum ama sabah 8:30 da çağırdılar. sanırsın ki taze transfer :) Dediğin gibi belki bir gün önce çözecekler. Progestan fitil kullanacağım canım. Umarım bu kez pozitif olur.. yaşayıp göreceğiz bakalım.
3 litre çok iyi yaa ahh bide ben icebilsem

işte temas alerjisi deyip geçiyorlar,yani dokunduğum bir şey,bir meyve sebze bile olabilirmiş,teşhis yok,özelde test yaptırmak istediğim halde,parasını vererek adam bunu bulmamız imkansız dedi,tehlike hep var yani,ben anca,sabun,şampuan,yumuşatıcı konusunda önlem alabiliyorum,ileri ki zamanlarda olması daha da kahrederdi,vardır Rabbimin bir bildiği
Çok zor yaa neye alerjin var onuda bilmiyorsun yani. Allah kolaylık versin.

Hele antalyada nasıl duruyon içmeden kuzu ya
Yaa daha kızılası bi sebep vereyim kahve çok içerim ama gün içinde de çok meyvede yerim. Ondan sanırım ama cocukkende oyleymisim annem zorla şu icirirmis.

@Zeyneppp83 gibi Antalya’da yaşasam sanırım günde 5 lt su içerim :)
Yaw neler denemiyorum icebilmek için karşıma şişe koyuyorum gördükçe hatırlayayim da içim diye şişe boloncuklaniyor düşün 😀kaç gün dolu kalıyor karşımda saat kuruyorum yok üşengeç tenekeyim 😀

Ben olsam tutunurum bu cazip teklif nedeniyle ama zamane embriyoları çok fena kuzum ne yapacakları tamamen keyiflerine kalmış :)
Bunun ikizi bize kırmızı kart gösterdi. Huyu benzemesin de bu yüzümüzü güldürsün :)
Bu öyle yapmicak annesi görürsün bak 😉 kardeşini kandırdı bu verdi gazı tutunma bak bende öyle yapicam diye sırf kendisi gelmeyi çok istediği için ve kendisinin daha sağlıklı olduğunu bildiği için. 😉

Yok bencede. Hele kışın 1 gün boyunca içmeyi unuttugumu bilirim yaa🤔😔😮
Dedem hastaydı rahmetli hastanede yatıyordu ziyarete gittik bol su iç demişti doktorlar, içiyon mu dede suyunu dedim.. yok kızım nerde yiyecen yağlıları tavukları etleri tatlıları içecen suyu burda ne veriyolar bi kuru çorba dediydi. Nur içinde yatsınn.. velhasıl su önemli bebeğinden yaşlısına..

Evde Armin Armin deki temizlik aşkından ben de istiyorum diye dolaşıyorum.yarın başlayacağım ama hiççççç canım istemiyor :)
:confused: :KK70:asdffhg allahta seni guldursun denizz😂
evi 40 ladim ama, bugun dünya utu yaptim kocanin valizine gireckleri hazirladim dolaba.kendi valizimi yapicam diye de dağıtım . bir an once bitirsem de evi bir tur daha paklama derdindeyim.

dipnot:her yola cikinca ölurum kalırım diye evi iyice temizler giderdim amaaaaaaa, bu sefer hamile kalcam kesin, ( öyle de oldu amin🙏🏼) yapmazsam deliririm niyetiyle yaptim. cok zevkli geldi😂 sende oyle basla💋😘💐

Bu öyle yapmicak annesi görürsün bak 😉 kardeşini kandırdı bu verdi gazı tutunma bak bende öyle yapicam diye sırf kendisi gelmeyi çok istediği için ve kendisinin daha sağlıklı olduğunu bildiği için. 😉
Umarım bir kurnazlık yapmıştır ve niyeti tutunmaktır. Haftaya Salı serin sulardan kızgın kumlara bırakılacak bakalım performansı ne olacak :)

Dedem hastaydı rahmetli hastanede yatıyordu ziyarete gittik bol su iç demişti doktorlar, içiyon mu dede suyunu dedim.. yok kızım nerde yiyecen yağlıları tavukları etleri tatlıları içecen suyu burda ne veriyolar bi kuru çorba dediydi. Nur içinde yatsınn.. velhasıl su önemli bebeğinden yaşlısına..
Doğru demiş rahmetli ben yemekte az yerim tavuk et şerbetli tatlı 40 yılda bi canım ister aram yoktur ondan zaar içemiyorum suyu ben.

:confused: :KK70:asdffhg allahta seni guldursun denizz😂
evi 40 ladim ama, bugun dünya utu yaptim kocanin valizine gireckleri hazirladim dolaba.kendi valizimi yapicam diye de dağıtım . bir an once bitirsem de evi bir tur daha paklama derdindeyim.

dipnot:her yola cikinca ölurum kalırım diye evi iyice temizler giderdim amaaaaaaa, bu sefer hamile kalcam kesin, ( öyle de oldu amin🙏🏼) yapmazsam deliririm niyetiyle yaptim. cok zevkli geldi😂 sende oyle basla💋😘💐

Kesmezse gitmeden gel bizim evi de bir tur dön :)

Umarım bir kurnazlık yapmıştır ve niyeti tutunmaktır. Haftaya Salı serin sulardan kızgın kumlara bırakılacak bakalım performansı ne olacak :)
Çok soğuktu orlar be bura iyiymiş şuraya bi kıvrılayım diyip dokuz ay yan gelip yatcak büyüyecek inşallah. .😀

Back
X