- Konu Sahibi panic_attack
- #7.761

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen ya,Deldirmede zatenhayır kendimden biliyorum çok geç deldirdim ben kulağımı tutmadı gitti her duşta tekrar açmaya çalışıyorum resmen taki takmayı sevmiyorum bende kapaniveriyor. Yara zannediyor heralde vücudum kapatıp iyileştirme derdinde
![]()
Deldirmede zatenhayır kendimden biliyorum çok geç deldirdim ben kulağımı tutmadı gitti her duşta tekrar açmaya çalışıyorum resmen taki takmayı sevmiyorum bende kapaniveriyor. Yara zannediyor heralde vücudum kapatıp iyileştirme derdinde
![]()
Saol canım bakayım bulursam ben de alayım.. Sudan yana sıkıntı yok. Günde minimum 3 litre içiyorum bir de su içmesem nasıl bir cildim olurdu acaba :)Bende senin gibiyim, kuru,hassas cilt , birde cok usuyen biri oldugum icin surekli kat kat giyerim ve sicak dujj alirim oda double yapiyo tabi kasintiyi. Onceden bir bebek yagi yeterliydi benim icin hic krem kullanmazdim. Bir ara uyuz it gibi kasiniyodum, psikolojik oldugunu dusundum hayir diildi. yazlari azaliyor kislari ise dahada cogaliyodu. Krem kullanmaktan nefret ederim iyyy yapis yapis diye, denemedigim krem kalmadi hepsinde kizardim, kasintim devam etti. Ben en son burada bunu buldum(cleanser da var) bilmem senin ulkede satiliyomu. Tavsiye ederim cicim. Birde BOLLLL BOOLLL su ic
Kasinmak cok kotu
![]()
İşte düzen bozulduğu için 3gün önce 5 gün sonra bizi yanıltır gibi 28 gün sürmedi ki nasıl 14. Günü alcaz , olmaz gibi geliyo banaEn sagliklisi testle takip etmek olucak sanırım. Ben öyle yapcem. Bende şeyi merak ediyorum şimdi kist nedeniyle regl gecikti yani ben zamanımda yumurtladim regl den 14 önce değil mi?
Ne işe yarıyormuş ki?@Armin canım kayseriden bi adamdan sipariş vermiş face den bulmuş adamıda 4 sene oldu diyor numara kayıp tabi . Bulamazsa arkadaşın diyor buluverirmis başka birini ama faceden kendiside bulabilir rahatça dedi. Emin değil ama burasiydi sipariş verdiğim yer galiba dedi.
Aret kamar ile görüşme bakalım nasıl geçecek. Umarım olumlu olur ve oradan iyi bir ruh hali ile ayrılırsın.Hangi marka arı sütü kullanmış.
Bence de frenk üzümü çok lezzetli bir tadı vardır ama nerden bulcaz.
Hakkat niye gıcıksın? Ne istiyon şu adamdan. Benim bat geldi dün. Bu ay çok belirtim vardı ama neden olmadi anlamadım. Kist mi oluştu acaba, hala sağ kasigim 'daki yer ağrıyor, parçalı parçalı adet'te geliyor. Sogan suyu mu icsem.
Kızlar bal tarcın çörek otunu yapicam da önce hayir içeyim 1-2 gün diyorum hormonlar düşsün sonra bal tarcın çörek otu. Bir deflx77 nar suyunu ne kadar içtiniz, nerden aldınız. Nâr suyu kullanayim bu ay. Vitaminlere de tekrar başlıyim.
Aret kamar i aradim yurtdışında seminerleri varmış. 13 temmuza randevu aldım bakalım ne olacak. 7800 tüp bebek dedi yumurtası az olanda ilaçla tedavi yapıyor dedi. Bakalım ne diyecek.
Hiçte cazip değil 50 kg ve altı zati. Oturursun göz kararır kalkarsın göz kararır dogrulursun göz kararır çabuk yorulursun tansiyon hep dusuk. 12-8 yüksek gelir başın ağrır. Olmasin zati öyle hedefin. Annemin meşhur 2 lafı vardır. Bir dirhem et bin ayıp örteryemeğin salcalisi kadının kalçalısı
![]()
Hangi marka arı sütü kullanmış.
Hakkat niye gıcıksın? Ne istiyon şu adamdan. Benim bat geldi dün. Bu ay çok belirtim vardı ama neden olmadi anlamadım. Kist mi oluştu acaba, hala sağ kasigim 'daki yer ağrıyor, parçalı parçalı adet'te geliyor. Sogan suyu mu icsem.
Kızlar bal tarcın çörek otunu yapicam da önce hayir içeyim 1-2 gün diyorum hormonlar düşsün sonra bal tarcın çörek otu. Bir deflx77 nar suyunu ne kadar içtiniz, nerden aldınız. Nâr suyu kullanayim bu ay. Vitaminlere de tekrar başlıyim.
Aret kamar i aradim yurtdışında seminerleri varmış. 13 temmuza randevu aldım bakalım ne olacak. 7800 tüp bebek dedi yumurtası az olanda ilaçla tedavi yapıyor dedi. Bakalım ne diyecek.
Ayy ben hep geç deldirdim diye sanırdım. Demek öyle değilmiş. Bizim vücutlar ilginç yabenim ilkokuldan once deldırmıstık kulaklarımı, bunye ıle alakalı sanırım canım gec olmasıyla alakalı degıl. ben de kupe takmasam hemen kapanır, okulda kupe yasaktı ılkokul zamanı, eskıden de kurallara rıayet edılırdı bılırsın, ıp takardık kupe sayılmasın da delık de kapanmasın. arkadaslarımın hıc kapanmazdı benım ıpın ıncelıgıne gore yıne kuculurdu delıkler. bızım vucutta bı sıkıntı var demek gordugu her delıgı kapatma derdınde :)
kemal sunal geldi aklima sabah sabah güldürdün yine beni.Aynı bence canım.. ama çıkmayanda çıkabilirr çıkanda çıkmayabilir. O da kişiden kişiye değişir yine ☺
Kum taş dökme idrar yolu enfeksiyonu falanNe işe yarıyormuş ki?
Geçmiş olsun canımgulum nar suyunu burada okumustum, o yuzden deneyeyım dedım, daha bır sıse ıctım bugun de alıcam, dımesın nar suyu var cam sısede, ıcınde 4-6 arası nar var yanlıs ahtırlamıyorsam, gercekten nar suyu gıbı tadı, resmen narın beyaz yerlerı ıle sıkılmıs tadı besbellı, gercek gıbı, onu denedım. bılmıyorum faydası olacak mı yumurtaya, bı de aksam agrı kesıcı vrudular dıklaron acılde. ınsallah zarar vermez ama dayanamayacak durumdaydım basagrısına.
sen de beni güldürdün kuzuum:)kemal sunal geldi aklima sabah sabah güldürdün yine beni.
Şimdi ben buraya neden çıktım? Niçin çıktım? Nasıl çıktım? Bunu izaha gerek yok gördünüz, yürüdüm çıktım! Ama, çıkmamış da olabilirim. Çıkmışsam çıkmışımdır, çıkmamışsam çıkmamışımdır. Görünen köy... Uzakta değildir...
Mersin toros tan özel almış kullanmış. Özel üretici sanırımHangi marka arı sütü kullanmış.
Ya hamile kalinca yuzde sivilce cikmiyomu ?can09e sende yuzumde cikmadi diyodun ama hamilelik ve adet belirtileri ayni olmuyomu ? Gafam karisti
![]()
Aha aynı ben. İçime der
Geçen sene gamsızken 53 idim. En yüksek kilomdur kendisi. Sonra sanırım stresten 50ye düştüm o kadar takviye ürün kullanmama rağmen. Transferden sonra 51 olmuşum, bi gevşeme geldi zaar. İştahım açıldı.![]()
Kız bebek annesinin güzelliğini alır, erkek güzelleştirir derler, sen bu görüşü onayladın şimdiBenim kizimda yuzumde sivilce, leke, kizariklik vs ne varsa cikti. Burnum sisti, Quasimodo gibi oldum.
Oglumde cildim piril pirildi, normalde de hassaslik/ zaman zaman da kuruluk disinda bir sikayetim yoktur. Ogluma hamileyken bebek poposu gibiydi cildim.
Simdi yine hamileyim. Hamileligimin basindan beri yuzumde sivilce, kizariklik, yanma hissi+burunda siskinlik oldu. Kiz geliyor diye de tahmin ettim (baska belirtiler de vardi). Ve evet kiz geliyor.
Kız bebek annesinin güzelliğini alır, erkek güzelleştirir derler, sen bu görüşü onayladın şimdi![]()
Geçmiş olsun canım. Benim tansiyonumda hep düşük ve vertigo bende de var 4 yıldır. Bi sabah uyandım aşırı baş dönmesi yataktan kalkamadım o derece mide bulantısıda cabası KBB Nöroloji derken vertigo dedi doktor 3 ay kendime gelemedim. Halen ara ara yokluyor stres aşırı yorgunluk hiç gelmiyor.Çağın hastalığı oldu illet kime sorsam vertigo bende de var diyor. Allah iyilik versin cümlemize.dun sıddetlı basagrısı ıle acıle gıttım, tansıyon olcuyorlar 12-8 dedım neee 12-8 cok yuksek kadın dıyor cok normal nesı yuksek, e benım normalım 9-6 10 olsa kotu olurum ben, 12-8 ı bır tek hamılelıgım boyunca gordum onun dısında da 10 bıle gormedım ben ya, ben kılo degıl de saglık ıstıyorum ya, vertıgosu, mıgrenı yasam kalıtemı cok etkıledı. tansıyondan sorun yasamadım dusuk dıye debunlar da son 4-5 senede cıktı bende cok kotu.