Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
istanbuldan merhabalarrrr😀🙋🏻‍♀️ fırsat olmadi girmeye dun. dun cok guldum cok agldim kavusmak ne guzel ne guzelllll. memorialde ki randevuma gitmedim. yarin fulya bahçeci ye gidecegim.opuyorum sizi okuyamadim msjlari💋🙋🏻‍♀️
selaaam hoşgeldinn kuzuu.. inşallah hangisi hayırlısıysa o olsuunn. arada haberlerini yazz merak ederim.

Görmedim 😔 Merkez haftaya cuma çağırdı diye eşim bekle diyor meraktan ölecem gizli giderim dedim 😉
Boşver o zaman böylesi daha iyi belki, hepsini bir arada göreceksin şimdi keseyi görücen sonra tekrar bekle kalp atışı için zaten önemli olan kalp atışını duymak, ben de bugün hamile kalsam kalp atışına kadar beklerim, daha önce kese gördüm kalp atışına gittim yoktu, sonrakinde beklemiştim gittiğimde kalp atışını duymuştum gerçi onunla da bitmiyormuş, için ferah olsun her şey güzel olucak inşallah 🙏🙏

Benim kizimda yuzumde sivilce, leke, kizariklik vs ne varsa cikti. Burnum sisti, Quasimodo gibi oldum.

Oglumde cildim piril pirildi, normalde de hassaslik/ zaman zaman da kuruluk disinda bir sikayetim yoktur. Ogluma hamileyken bebek poposu gibiydi cildim.

Simdi yine hamileyim. Hamileligimin basindan beri yuzumde sivilce, kizariklik, yanma hissi+burunda siskinlik oldu. Kiz geliyor diye de tahmin ettim (baska belirtiler de vardi). Ve evet kiz geliyor.

hanı derler ya kız annenın guzellıgını alırmıs o yuzden anneyı cırkınlestırırmıs, oglan guzellestırırmıs dıye

istanbuldan merhabalarrrr😀🙋🏻‍♀️ fırsat olmadi girmeye dun. dun cok guldum cok agldim kavusmak ne guzel ne guzelllll. memorialde ki randevuma gitmedim. yarin fulya bahçeci ye gidecegim.opuyorum sizi okuyamadim msjlari💋🙋🏻‍♀️
Hışgeldin canım, iyi yapmışsın kafa karıştırmaya gerek yok, orayla bir sıkıntı yaşadınız bundan sonra en ufak bir şey bile gözüne batacaktır, ben de belki Temmuz sonunda öngörülmeye bahçeci Fulya’ya gidicem, yarınki görüşmeni ayrıntılı yazarsan sevinirim, gerçi ben doktora henüz karar vermedim ama kurumun işleyişi aynıdır sanırım

Cinsiyet tahminine tüm lafı geçen şeyleri eze eze geldim. Şu an ortadayım. Çirkinleştim, cildim lekelendi, şiş her yerim, ama beslenme konusu falan karışık, etten tiksinmedim ama aramıyorum. Süt ürünleri zaten çok tüketirim. Cinsel istek yok ya da bazen orta seviyede. Bilemedim valla.

nasıl biliyordur cinsiyetlerini kuzu?
Ngs yapıldı ya embriyolara cinsiyet kromozomlarını da bakılıyor gelen sonuçta yazıyordur ama tr de yasak diye söylenmiyor ama şu an hamile o yüzden söyleyebilir, ben ısrar ederek öğrenirdim kesin 🤗

Cinsiyet tahminine tüm lafı geçen şeyleri eze eze geldim. Şu an ortadayım. Çirkinleştim, cildim lekelendi, şiş her yerim, ama beslenme konusu falan karışık, etten tiksinmedim ama aramıyorum. Süt ürünleri zaten çok tüketirim. Cinsel istek yok ya da bazen orta seviyede. Bilemedim valla.
İsteksizlik gibi hissettiğimiz şey endişe de olabilir. Sonuçta çok yeni, 5.ve 6.hafta koltuğa hızlı otursam bile kramplar girdi karnıma. Her an bişey oldu korkusyla ağrılarla geçti. Bugünlerde azalsa da devam ediyo. Şuan yine var ve uzanıyorum. İnsan korumaya geçiyor ve eskisi gibi cinsellik düşünmüyor.
Lekelenmelere dikkat et ilk haftalar güneşli günlere denk geldi, koruyucu kullanmalısın

Aç yapılacak yazdım ya sana gece. Okumadın mı sen onları? :sinirli:
Örtmenim kızma banaya hastaydım ben elektrinklerde yoktu okudum ama tekrar edemedim unutmuşum 🤒😳😶 zaten ufacık bi ekmek yedim kahvaltı edemedim 4 e kadar ölürdüm açlığımdan 🤗sarıldım barıştık mı?

Örtmenim kızma banaya hastaydım ben elektrinklerde yoktu okudum ama tekrar edemedim unutmuşum 🤒😳😶 zaten ufacık bi ekmek yedim kahvaltı edemedim 4 e kadar ölürdüm açlığımdan 🤗sarıldım barıştık mı?

Bakıcez.. Yaptırman gereken diğer tahlilleri de not aldın mı? :işsiz:

beni bak bi kızı neyi bunaltıyon sen. de hele bi baken. kocası karışıyomuş işte üzme daaa :)
Kocası normal seviyelerde seyreden hormonlarıyla ne bilecekmiş canım çilekli turtanın ultrasona ne zaman giriceğini :/ hıh
Kız merak ediyo gidicek tabisi. Kızı da darladık ha :)

İsteksizlik gibi hissettiğimiz şey endişe de olabilir. Sonuçta çok yeni, 5.ve 6.hafta koltuğa hızlı otursam bile kramplar girdi karnıma. Her an bişey oldu korkusyla ağrılarla geçti. Bugünlerde azalsa da devam ediyo. Şuan yine var ve uzanıyorum. İnsan korumaya geçiyor ve eskisi gibi cinsellik düşünmüyor.
Lekelenmelere dikkat et ilk haftalar güneşli günlere denk geldi, koruyucu kullanmalısın
Evet duba gibi şişim zaten işten gelir gelmez kanepeyle aşk yaşıyorum. Yüzüme güneş kremi falan sürüyorum ama bildiğin çirkinleştim ya. Görenler kıvranıyor 'biraz şey görünüyorsun' 'halsiz gibisin' 'hasta falan mısın' diye. Kibar insanlar. Tipin kaymış demiyor kimse :KK70: Allahım kız mı acaba? daha 8. haftada anasını çirkinleştirir mi? 6. ayda falan değil mi o konu :mad:

Back
X