- 25 Mayıs 2019
- 7.981
- 13.740
- 163
- 31
- Konu Sahibi panic_attack
-
- #8.121
Evet bugun ama gelen giden yok valla.dun test yapmistm negatfti.regl sancim da yok bugun.hayrolsnsenin BAT bugündü demi,yaptın mı test,var mı gelen giden
hayırlısı olsun bakalımEvet bugun ama gelen giden yok valla.dun test yapmistm negatfti.regl sancim da yok bugun.hayrolsn
Amin insllhhayırlısı olsun bakalım
Bebeğimizi aldık ve eve geldik.. kahvaltı vs derken şimdi uzandım keyif yapıyorum. Doktor kalitesi için yine çok iyi dedi, dondurma çözülme süreçleri de sorunsuz geçmiş. Şimdi dışarıdaki kahramanlıkları içeride sürdürmesini bekliyoruz kendisinden. 6 Temmuz test tarihim :)
Hiiiaaappşiiuuuu!
Burnum yoldan çıkmaya başlayınca doktorumu aradım. Dedim bana bişi oldu korkuyom. Burnum akıyo, yatınca tıkanıyo bi de paso hapşırıyorum, başka da bi şikayetim yok. Bi şey olur mu dedim.
Klima çarpması olsa halsizlik ve ateş de olur, hamile nezlesi olmuşsundur, hormonlar burun dokusunu uyarıyor dedi. 2. Ayda ve son aylarda oluyomuş genellikle.
Yüksek ateş ve yoğun balgam olmadığı sürece bu tarz hastalıklardan korkmayın bi şey olmaz bebeğe dedi.
"Her şey çok güzel olacak" dedi.
Geçmiş olsun kuzum ilerlemez inşallah yatarken iki yastık koy başının altına tıkanıklıkta nefes alamıyo gibi oluyor ya rahat edersin evet herşey çok güzel olacak bende rüyamda kese muayenemi oldum iki taneydi
Başım geçti çok şükür direndim ilaç içmedim bugün Bi bulantı oldu filmlerdeki gibi öğürerek banyoya koştum ama bişi yok leblebi yedim biraz bastırdı bi arada uyuyakalmışım bayağı hamileyiz he bugün transferin 23.günü
O burun tikanikligi ve hapsirma meselesinden ben butun gebeliklerimde muzdariptim. Hormonlarin ile alakali. Vajinal akintiyi artiran ostrojen diger akintilari da artiriyor vucutta. Ben gece uykumdan uyanip hapsiriyorum. Burnun kanarsa da sasma. Kan, akinti, sumuk, tikaniklik, kasinti hepsi olacak.
Ben de sürekli hapşırıyorum. Burnum hep kaşınıyo. Bazen hamilelikle alakalı şikayetler oldukça insan iyiye işaret deyip rahatlıyomuş
Bulantı durumu hala rahatsız edici boyutta değil,buna çok seviniyorum. Ama bazı anlarda alakasız şeylerden bi anda iğrenme durumu olabiliyor. Akşam yemeğinde ekmekten iğrendim. Zaten yiyemiyorum da görünce rahatsız olmak da neyin nesidir? Sanki tadı ağzıma geliyo.
Hormonlar çok acayip şeyler yapabiliyomuş.
Sürekli bacaklarımı kaldırıp yatma isteği oluyo. Meğerse kan hacmi arttığı için oluyomuş,varis oluşumu da bu dönemde başlarmış. Boş oldukça bacakları dikecekmişiz. Vücudun uyarı sistemi çok güzel çalışıyo
Teşekkür ederim :))Canim tebrikler şimdi fark ettim hamilesin Allah tamamına erdirsin inşallah sayfada 4 hamile olmuş maşallah hızla sayiniz artsın inşallah
6 HAMİLEMİZ var kuzu amiiin artsın inşallahhCanim tebrikler şimdi fark ettim hamilesin Allah tamamına erdirsin inşallah sayfada 4 hamile olmuş maşallah hızla sayiniz artsın inşallah
İnşallah 6 temmuzda pozitif sonuçla geleceksin canımBebeğimizi aldık ve eve geldik.. kahvaltı vs derken şimdi uzandım keyif yapıyorum. Doktor kalitesi için yine çok iyi dedi, dondurma çözülme süreçleri de sorunsuz geçmiş. Şimdi dışarıdaki kahramanlıkları içeride sürdürmesini bekliyoruz kendisinden. 6 Temmuz test tarihim :)
Cann senin kaç gün kaldı?6 HAMİLEMİZ var kuzu amiiin artsın inşallahh
3 gün kaldı canımCann senin kaç gün kaldı?
O zaman yarın test yaparsın bence3 gün kaldı canım
Sen ne zaman yapmıştın?:)O zaman yarın test yaparsın bence
Ben bi gün kala ovulasyon testi yapmıştım. T simsiyah çıkınca ertesi gün bhcg yapmıştım. 2 gün kala çıkar kiSen ne zaman yapmıştın?:)
Olmadiiim olmadiiimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?