- 14 Ağustos 2017
- 1.995
- 6.552
- 158
- Konu Sahibi panic_attack
senellaa senella senin yumurta iş başında!!! degerlendirrrrrrr yaw hem dans gribe iyi geliyormus kiÖnce bir sakin oluyorsun. Laparoskopi yi olucan hayirlisiyla belki dinlenme verecek doktor. Bu süreçte tatilini yap. Milletle yazlık tatil mi olur. Sen onlardan bağımsız karı koca git bence. Ayrıca yazlık sizinse ne başkaları doluyor. Eşin şöyle desin, benim iznim kırk yılda bir önce ben gidecem kafayı dinliycem, ben yokken istediğiniz kadar gidin kalın bişey demem ama ben varken kimse olmasın desin. Ablası bitti şimdi abileri mi çıktı. Taviz verince yapışıyor üstüne. Baktı olmuyor seneye de verdim sezonluk kiraya desin gitsin otellere para döksünler de akılları başlarına gelsin.
Yani caniko bence güzelce tatilini yap yaz dediğin zaten 2 ay. Ondan sonra da bakarsın hal çaresine.
Ben bile bu ay gribim diye hiç yanaşmadım. Önümüzdeki ay ramazan ıgneler kontroller hepten olmuycak. Durup durup bile ramazana getirmek olmaz. Allah'tan istiyoruz ama Ramazana getiriyoruz. Uygun değil. Ee sonra bayram olan ay doktorlar izne çıkar takip olmaz. Böyle böyle aylar geçiyor.
Dans yapmadıdaha enerji yok çünkü.
Stres işte senelerce çektim carpintidan. Diderali nerdeyse 1 yıla yakın kullandım. Çeyrek al kullan, çokta kalbini zorlama bence. Sonuç hep psikoloji aslında sakin olmaya çalışıp derin nefes egzersizi yap. Ya da diderali hiç kullanma, atarax kullan o da çok iyi geliyor. Ben carpintiyla acillik çok oldum. Bir keresinde bana bir kutu atarax verip yolladılar. 1 tane içtim sonra sızmışım. Sonra dedim demekki dedim acilin yapacağı atarax iyisi mi gitmem bi daha. Hem fazla etkisi olmayan iyi bir ilaç.
Bu ara benimde Çarpıntım var. Ben gripten halsizim ya da trioidim yükseldi diye düşündüm. Belki de bahardandir kızlar.
Neyse kızlar bugün adetin 6.günü ve benim ovu testim sizlerle.

benim kaderim heral de aynen biri bitti digerleri başladıi . rabbim gunah yazmasin neyseki peder valide hayatta degiller