- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi panic_attack
-
- #9.141
umarım yarın güzel haberler alırım ve paylaşırım. Ben de sonucu heyecanla bekliyorum bakalım.aynen dedigin gibiymis bir sonraki dongudedenisgo yarin etiket yap demicem kesin eve geldigim de seni tebrik eden bacılarımın msjlarindan bulurum hemencik
Ne zmn kuzumm ona göre burda oluyum inşallahhhumarım yarın güzel haberler alırım ve paylaşırım. Ben de sonucu heyecanla bekliyorum bakalım.
Gözün aydın canım güzel haber sağlıcakla büyüsün bebişKızlaaar gördük kesemiziii inşallahh sağlıkla devam ediyoorrr..❤ yol için de 2 saat mola dedi molalarda 10 15 dk yürü wc dedi:)
Amiin canım senin de haberini alalım inşallahhGözün aydın canım güzel haber sağlıcakla büyüsün bebiş
Bir saat geriden geldiğimiz için, yarın 15:30 dan sonra öğreneceğiz bakalım, zaten öğrenince hemen yazarım :)Ne zmn kuzumm ona göre burda oluyum inşallahhh
dennisgo ben de mi şimdiden coraspin kullanmaya başlasam ??
Yahu hala antin kuntin diyor titreşimlere ya. Kadın transfer tarihi mi söyleseymiş, embriyonun kalitesini mi göreymiş te Allaaam yaTransfer öncesi Faladdin'e baktırmıştım ben de arkadaşın zoruyla. Aileniz büyüyecek, bebek müjdesi var diyodu. Tabii fal programı diye önemsemedim ben onu, kimbilir hangi msjlara ulaşıyolar programla diye.
Sonra bi komşumuz bakmıştı falıma. Fincanın tam tabanında, göbeğinde cenin gibi bişi gösterdi. "Şu an hamile değilsin ama senin çocuk hazır, bekliyo sanki bi yerde" dedi şok olmuştum. Teyzenin yazık ne çocuk planımızdan ne de tüp bebek teknolojisinden haberi var yani o kadar uzak mevzuya. Annemle göz göze gelmiştik. Senin çocuk hazırda bekliyo nedir yaa? Nerden tutturdun bebemin o sırada donmuş halde beklediğini? :)) Evleneceğim tarihi de bilmişti o benim.
Antin kuntin kehanetler titreşimler. Bizim süreç benziyo senle valla. Sonu da benzeyecek kız.
Önden gidenin feda edilmesine takılma. Diğerleri yeter
Bendeki son gelişmeler şu şekilde:
Aile hekimliğinin yaptığı tam 4 sayfalık test sonuçlarına göre üstün başarı belgesi almayı hak etmişim. D vitamini damlası kullandın mı hiç dedi doktor, evet dedim 1,5 ay kadar kullandım. Normalde pek görmeyiz bu değeri dedi. Ama yine de d vitamini damla vermek zorundayız kullanma evde bulunsun dedi. Demirim de yüksekmiş yine de demir hapı da verdiler. Ecza deposu gibi zaten bizim ev. 9 ay biriktirsem sonra satarım ben bunları ahshsh
Bir saat geriden geldiğimiz için, yarın 15:30 dan sonra öğreneceğiz bakalım, zaten öğrenince hemen yazarım :)
Canom gözün aydın, şimdi rahat bir tatil yap bebişini büyüt, tatilde de çok yorma kendiniKızlaaar gördük kesemiziii inşallahh sağlıkla devam ediyoorrr..❤ yol için de 2 saat mola dedi molalarda 10 15 dk yürü wc dedi:)
Yahu hala antin kuntin diyor titreşimlere ya. Kadın transfer tarihi mi söyleseymiş, embriyonun kalitesini mi göreymiş te Allaaam yafal iyidir. Hele o kaşı gözü ayrı oynayan biraz eserekli teyzeler candır
Canımm çoook teşekkür ederim.. hayır millet kilo alarak dönüyormuş ben vererek dönerdim.. bakalım bu defa ne olacak..Canom gözün aydın, şimdi rahat bir tatil yap bebişini büyüt, tatilde de çok yorma kendini
Kızlaaar gördük kesemiziii inşallahh sağlıkla devam ediyoorrr..❤ yol için de 2 saat mola dedi molalarda 10 15 dk yürü wc dedi:)
Gözün aydın çok yorma kendini haaCanımm çoook teşekkür ederim.. hayır millet kilo alarak dönüyormuş ben vererek dönerdim.. bakalım bu defa ne olacak..
Roll on sormuştum daha önce. Siveno aldım.. güneş kremi hangisini alsam acaba marka vermedi 50 faktör dedi.. zaten güneşlenmem ben de güneşlenme dedi gölgede kal dedi o neden ki.
Sağoll gııı..❤ başlarım kuzenlerine ben sana 1 ay önceden söyledim. Alla allaa..Gözün aydın gııı..
Benim kuzenler memleketlerine döndüğünde siz hala tatilde olursanız bi Didim turuna çıkalım diyecem beyime. Göbeklerimizi tokuştururuz ahsjsja
Vücut güneşte çok susuz kalmasın diye demiştir, bol su iç elini ayağını güneşlendir doğal d vitamini, abartmadan güneşlenmekte ne sakınca olacak bilemedim, sen yine de dikkat et, ben solante kullanıyorum yaz kış beyaz tenliyim diye hemen leke basar bunu kullandığımdan beri hiç sorunum olmadı ama hamilelerde kullanılır mı bilmiyorum, hamile arkadaşlar bi el atsın bu durumaCanımm çoook teşekkür ederim.. hayır millet kilo alarak dönüyormuş ben vererek dönerdim.. bakalım bu defa ne olacak..
Roll on sormuştum daha önce. Siveno aldım.. güneş kremi hangisini alsam acaba marka vermedi 50 faktör dedi.. zaten güneşlenmem ben de güneşlenme dedi gölgede kal dedi o neden ki.
Sağol. Yok yeaa ne yorucamm malak bi de benGözün aydın çok yorma kendini haa
Sen bilirsin diye düşündümdü kuzu. Yani tamam normalde de belli saatlerde çıkılmasın denir de. Neyse bakalımm.. o değil içemicimm artık soda moda idare edecemVücut güneşte çok susuz kalmasın diye demiştir, bol su iç elini ayağını güneşlendir doğal d vitamini, abartmadan güneşlenmekte ne sakınca olacak bilemedim, sen yine de dikkat et, ben solante kullanıyorum yaz kış beyaz tenliyim diye hemen leke basar bunu kullandığımdan beri hiç sorunum olmadı ama hamilelerde kullanılır mı bilmiyorum, hamile arkadaşlar bi el atsın bu duruma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?