- Konu Sahibi panic_attack
-
Aaa anladım. Şöyle ki, Ovülasyon testinde piki gördükten sonra genellikle 24-36 saat içinde çatlar diyor. Yani LH'ın pik yaptığı gün de, sonraki gün de olabiliyor yumurtanın çatlaması. Ortalama olarak BAT=Ovu pik+14 deseniz çok yanlış olmaz aslında, 1 gün sapar en fazla.benim dediğim aslında ovunun pik olduğu güne mi 14 ekleyeceğiz,yani bat günümü bulmaya çalışıyorum aslında
gariiiibiiiimmyok cevabı buldum,verilen cevaba cevap verdim kuzu,onu sormak istememiştim diye,ben anladı konuyu silikleşince 14 ekleyecemama benim günden güne silikleşiyor,ilk günümü sayacam silikleştiğinin orada aydınalanamadım,aydınlat be hacı el atıver şu garibi
kuzu attım gitti ben testleri çoktan :))) yani en son test kalıyor,yaptığım gün onla karşılaştırıp eskiyi atıyorum,dün yaptığım var evde sadecegariiiibiiiimm
tamam silikleşecek evet ilk silikleştiğinden itibaren sayınca bat olucak o kuzu hatta adete yakın tekrardan koyulmaya başlıyorsa gebesinn demek inşallah gelmezz adet.. bi birleştir de atsana şu fotoyu kuzu
atma bundan sonra kuzum ay geçince at çoklu karşılaştırma açısından tabi.. hangi gün pik hangi gün silindi daha rahat görürsün.. şimdi bat kaçı olucak hesabına göre ?kuzu attım gitti ben testleri çoktan :))) yani en son test kalıyor,yaptığım gün onla karşılaştırıp eskiyi atıyorum,dün yaptığım var evde sadece
bu arada inşAllahhh,bütün bacılar geçen ay ki adetimiz hamilelik hesabında son adet tarihimiz olsun,9 ay sonra lohusa olarak ilk adetimizi görelim sağlıkla inşAllahgariiiibiiiimm
tamam silikleşecek evet ilk silikleştiğinden itibaren sayınca bat olucak o kuzu hatta adete yakın tekrardan koyulmaya başlıyorsa gebesinn demek inşallah gelmezz adet.. bi birleştir de atsana şu fotoyu kuzu
Dün silikleşti sayılır +14 28 nisan oluyor ama benim beklediğim adete pek uymuyor bu tarih :)atma bundan sonra kuzum ay geçince at çoklu karşılaştırma açısından tabi.. hangi gün pik hangi gün silindi daha rahat görürsün.. şimdi bat kaçı olucak hesabına göre ?
İşte atmayaydın iyiydi neyse geçmiş artık da.. sen kaçında bekliyosun? Tam silikleştiği değil, pik gördün mü peki ilk açıldığı gün..Dün silikleşti sayılır +14 28 nisan oluyor ama benim beklediğim adete pek uymuyor bu tarih :)
atmıyordum eskiden,ama onlar bekleyince çizgiler incelip grileşiyor ya,ben toplu çekene kadar anormal bir görüntü oluyordu,bende ondan atayım gitsin dedim,Pik cuma gördüm,zaten pik e eklersem 12+14=26 nisan eder,ya benim demiştim ya,öyle günü gününe olmuyo,bişey diyemiyorum da ne beklediğimle ilgili,geçen ay son adet tarihim ne o bile belli değil 29-30- mart kahverengi leke,31 mart artan kahve leke 1 nisan da normale dönmeye başladı,acaba hangisi başlangıçİşte atmayaydın iyiydi neyse geçmiş artık da.. sen kaçında bekliyosun? Tam silikleştiği değil, pik gördün mü peki ilk açıldığı gün..
ama thinkin dediği de doğru 1 2 gün oynar gibi.
lekeyi başlangıçtan sayıyorlar.. tamam o zaman sen pike güven 14ü silindi desek 28i bat olur diye düşünüyorum.. hadi bakalım inşallah tutar.. sen sonraki günleri de değrlendirmeye devam et kuzu..atmıyordum eskiden,ama onlar bekleyince çizgiler incelip grileşiyor ya,ben toplu çekene kadar anormal bir görüntü oluyordu,bende ondan atayım gitsin dedim,Pik cuma gördüm,zaten pik e eklersem 12+14=26 nisan eder,ya benim demiştim ya,öyle günü gününe olmuyo,bişey diyemiyorum da ne beklediğimle ilgili,geçen ay son adet tarihim ne o bile belli değil 29-30- mart kahverengi leke,31 mart artan kahve leke 1 nisan da normale dönmeye başladı,acaba hangisi başlangıç
valla bugün için zorla kendini diyorum,1 gün daha değerlendir gün aşırıya dön diyorum,sonra yatıp uyumak istiyorum,hafta içi bu çalışmalar zor ya,biliyorsun eve varmam 1,5 saat,yemek yap ye topla,aganigi naganigi,aman hemen kalkma bekle,banyo,saç kurut,kalk işe gitlekeyi başlangıçtan sayıyorlar.. tamam o zaman sen pike güven 14ü silindi desek 28i bat olur diye düşünüyorum.. hadi bakalım inşallah tutar.. sen sonraki günleri de değrlendirmeye devam et kuzu..
kıyamam hep aynı kuzu napıcan:) yaa o yatma falan fasa fiso gibi geliyor bana.. tamamen 'ol' denmesiyle alakalı.. o vakti bekliyoruz kuzu. çok kaderci gördüm kendimivalla bugün için zorla kendini diyorum,1 gün daha değerlendir gün aşırıya dön diyorum,sonra yatıp uyumak istiyorum,hafta içi bu çalışmalar zor ya,biliyorsun eve varmam 1,5 saat,yemek yap ye topla,aganigi naganigi,aman hemen kalkma bekle,banyo,saç kurut,kalk işe gittamamen akşamımı özetledim sana
tabiki canım,Allahım "OL" desin yeter ki,şak diye hamile kalanlar yattı da mı kaldı,yada yanlışlıkla kalanlar,ama yine de insan bi beklemek istiyor,yazık boşa gitmesin diyekıyamam hep aynı kuzu napıcan:) yaa o yatma falan fasa fiso gibi geliyor bana.. tamamen 'ol' denmesiyle alakalı.. o vakti bekliyoruz kuzu. çok kaderci gördüm kendimi
ben de dikkat ediyorum bazen hemen akıyor bazen kalıyor.. nedense?tabiki canım,Allahım "OL" desin yeter ki,şak diye hamile kalanlar yattı da mı kaldı,yada yanlışlıkla kalanlar,ama yine de insan bi beklemek istiyor,yazık boşa gitmesin diye
sanki hafif bir gölge mi varKızlar adetime 2 gün var bugün test yaptım sizce gebelik var mı? Eki Görüntüle 2258801
Bana da öyle geldi 2 gün var adete sağ tarafımdan ağrı vuruyor.sanki hafif bir gölge mi var
bencede ya neden o,miktarla alakalı mı diyecemmm,bilemedim,bazen demek vakummm gibi çekiyoz içimizeben de dikkat ediyorum bazen hemen akıyor bazen kalıyor.. nedense?
hayırlısı bakalım hakkında,sonuna kadar sağlıkla olsunBana da öyle geldi 2 gün var adete sağ tarafımdan ağrı vuruyor.
Amin inşallah çok teşekkür ederim.hayırlısı bakalım hakkında,sonuna kadar sağlıkla olsun
Evet canım artık siliklesti testler. Hiç yatıp uyumadın mi? Herşeyi denedin bunu denemedin mi? Bacakları kaldırmak belin altına yastık almak bunlar tecrübe edindiklerim. Başarılı. Hemen kalkınca olmuyor.senellaaa senella test yapmaya devam ediyomusun peki? nihayet calismaya basladin
benim de galibası catlatı bugundün calıstım bide ondan 2 gun önce. iki senelik evlilik hayatim da iilk defa bu son 2 iliski de hic kalkmadim uyudum ablamı dinledim
gelince ahdim var gidicem , kosu yolu kalbe. dicem isvicre iyisin gerek yok dedi niye yapmis tr anlamadik bakiniz ve aranizda anlasin.
Ayamamak en önemli belirti :)Ayamıyorum bu sabah. Öylece yatıp yuvarlanıyorum yatakta :)
Boşverdim zaten emeklilik güzel şeymiş çok çalıştım çok yoruldum, sigorta günüm doldu zaten, inşallah bi bebiş gelir iş hiç aklıma gelmez, dhea testi yaptırdım değerim normal çıktı o yüzden kullanmadım canım, fazlası da zararlı diye duymuştum ama şu an kullanmayı düşünüyorum
Sabah yurtdışı tüp bebek uygulamalarını araştırdım özellikle bizim yaşlarda, yumurta sayısı düşük olanlarda mini tüp bebek uygulaması çok yaygın ve çok başarılı sonuçlar var, 45 yaşında 47 yaşında çocuk sahibi olan çok, sadece klomen kullanıyorlar o ayki 1 veya 2 yumurta toplanıyor ardışık 3-4 opu yapıp transfer yapıyorlar, ilaçların yumurta kalitesini de düşürebildiğini düşünüyorlar, hatta genç yaşta erkek faktörlü kısırlıklarda da bu yöntemi tercih ediyorlarmış,ilaç etkiler olmadığı için çok mantıklı geldi önümüzdeki ay gittiğimde yine 2 yumurta olursa doktorumla konuşucam, ilaç kullanmadan 3-4 ay bu şekilde yapalım diycem bakalım ne diycek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?