Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
benim dediğim aslında ovunun pik olduğu güne mi 14 ekleyeceğiz,yani bat günümü bulmaya çalışıyorum aslında
Aaa anladım. Şöyle ki, Ovülasyon testinde piki gördükten sonra genellikle 24-36 saat içinde çatlar diyor. Yani LH'ın pik yaptığı gün de, sonraki gün de olabiliyor yumurtanın çatlaması. Ortalama olarak BAT=Ovu pik+14 deseniz çok yanlış olmaz aslında, 1 gün sapar en fazla.

gariiiibiiiimm

tamam silikleşecek evet ilk silikleştiğinden itibaren sayınca bat olucak o kuzu hatta adete yakın tekrardan koyulmaya başlıyorsa gebesinn demek inşallah gelmezz adet.. bi birleştir de atsana şu fotoyu kuzu

kuzu attım gitti ben testleri çoktan :))) yani en son test kalıyor,yaptığım gün onla karşılaştırıp eskiyi atıyorum,dün yaptığım var evde sadece

kuzu attım gitti ben testleri çoktan :))) yani en son test kalıyor,yaptığım gün onla karşılaştırıp eskiyi atıyorum,dün yaptığım var evde sadece
atma bundan sonra kuzum ay geçince at çoklu karşılaştırma açısından tabi.. hangi gün pik hangi gün silindi daha rahat görürsün.. şimdi bat kaçı olucak hesabına göre ?

bu arada inşAllahhh,bütün bacılar geçen ay ki adetimiz hamilelik hesabında son adet tarihimiz olsun,9 ay sonra lohusa olarak ilk adetimizi görelim sağlıkla inşAllah

atma bundan sonra kuzum ay geçince at çoklu karşılaştırma açısından tabi.. hangi gün pik hangi gün silindi daha rahat görürsün.. şimdi bat kaçı olucak hesabına göre ?
Dün silikleşti sayılır +14 28 nisan oluyor ama benim beklediğim adete pek uymuyor bu tarih :)

Dün silikleşti sayılır +14 28 nisan oluyor ama benim beklediğim adete pek uymuyor bu tarih :)
İşte atmayaydın iyiydi neyse geçmiş artık da.. sen kaçında bekliyosun? Tam silikleştiği değil, pik gördün mü peki ilk açıldığı gün..
ama thinkin dediği de doğru 1 2 gün oynar gibi.

İşte atmayaydın iyiydi neyse geçmiş artık da.. sen kaçında bekliyosun? Tam silikleştiği değil, pik gördün mü peki ilk açıldığı gün..
ama thinkin dediği de doğru 1 2 gün oynar gibi.
atmıyordum eskiden,ama onlar bekleyince çizgiler incelip grileşiyor ya,ben toplu çekene kadar anormal bir görüntü oluyordu,bende ondan atayım gitsin dedim,Pik cuma gördüm,zaten pik e eklersem 12+14=26 nisan eder,ya benim demiştim ya,öyle günü gününe olmuyo,bişey diyemiyorum da ne beklediğimle ilgili,geçen ay son adet tarihim ne o bile belli değil 29-30- mart kahverengi leke,31 mart artan kahve leke 1 nisan da normale dönmeye başladı,acaba hangisi başlangıç

lekeyi başlangıçtan sayıyorlar.. tamam o zaman sen pike güven 14ü silindi desek 28i bat olur diye düşünüyorum.. hadi bakalım inşallah tutar.. sen sonraki günleri de değrlendirmeye devam et kuzu..

lekeyi başlangıçtan sayıyorlar.. tamam o zaman sen pike güven 14ü silindi desek 28i bat olur diye düşünüyorum.. hadi bakalım inşallah tutar.. sen sonraki günleri de değrlendirmeye devam et kuzu..
valla bugün için zorla kendini diyorum,1 gün daha değerlendir gün aşırıya dön diyorum,sonra yatıp uyumak istiyorum,hafta içi bu çalışmalar zor ya,biliyorsun eve varmam 1,5 saat,yemek yap ye topla,aganigi naganigi,aman hemen kalkma bekle,banyo,saç kurut,kalk işe git tamamen akşamımı özetledim sana

kıyamam hep aynı kuzu napıcan:) yaa o yatma falan fasa fiso gibi geliyor bana.. tamamen 'ol' denmesiyle alakalı.. o vakti bekliyoruz kuzu. çok kaderci gördüm kendimi

kıyamam hep aynı kuzu napıcan:) yaa o yatma falan fasa fiso gibi geliyor bana.. tamamen 'ol' denmesiyle alakalı.. o vakti bekliyoruz kuzu. çok kaderci gördüm kendimi
tabiki canım,Allahım "OL" desin yeter ki,şak diye hamile kalanlar yattı da mı kaldı,yada yanlışlıkla kalanlar,ama yine de insan bi beklemek istiyor,yazık boşa gitmesin diye

ben de dikkat ediyorum bazen hemen akıyor bazen kalıyor.. nedense?
bencede ya neden o,miktarla alakalı mı diyecemmm,bilemedim,bazen demek vakummm gibi çekiyoz içimize
ben akanların arkasından şarkı söylüyorum hep,bizim çocuklarımız onlar,bizim evlatlarımızzz diye küçük emrah modunda

Evet canım artık siliklesti testler. Hiç yatıp uyumadın mi? Herşeyi denedin bunu denemedin mi? Bacakları kaldırmak belin altına yastık almak bunlar tecrübe edindiklerim. Başarılı. Hemen kalkınca olmuyor.

Ayamıyorum bu sabah. Öylece yatıp yuvarlanıyorum yatakta :)
Ayamamak en önemli belirti :)

Ne kadar bu dhea testinin fiyatı benden istemeden dhea yazdı doktor. Gerçi istediği 1-2 test var.

Işte o doktoru bulsak hiç değilse ilaç parasını opu oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…