Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Abartmayalım çünkü çocuklar bizim kadar katı değil evet kolay bir süreç değil tabi ki ama onlar daha çabuk adapte olabiliyor değişimlere

O da giden öğretmenin ayrılma yazısı yeni gelenin başlama yazısı derken 1-2 günü bulur kuzum

Yook zaten öğretmenin gidişi sıkıntı değil bizim dert ettiğimiz boşa zaman geçmesin daha 1.yazılıları oldular bu çocuklar çok da donanımlı öğretmenimiz de olamadı. Kayıpları çok olmasın. Zaten bizim katkımızla öğreniyorlar kuzum. hayırlısı bakalım neyse.

Abartmayalım çünkü çocuklar bizim kadar katı değil evet kolay bir süreç değil tabi ki ama onlar daha çabuk adapte olabiliyor değişimlere
Valla benim ogretmenimin tayini bayburta çıkmıştı ve benim dünyam yıkılmıştı o kadar üzülüp aglamistim, ben ve bütün arkadaşlarım demek yeni nesil daha cabuk adapte oluyor, ben şahsen olmamıştım

senellaaa senella test yapmaya devam ediyomusun peki? nihayet calismaya basladin
benim de galibası catlatı bugun dün calıstım bide ondan 2 gun önce. iki senelik evlilik hayatim da iilk defa bu son 2 iliski de hic kalkmadim uyudum ablamı dinledim
gelince ahdim var gidicem , kosu yolu kalbe. dicem isvicre iyisin gerek yok dedi niye yapmis tr anlamadik bakiniz ve aranizda anlasin.

ben numarasini almistim arar aglardim

bi test daha mi yapsan ? hayir hamile degilsen de ki insallah vardir bisi ama, yoksa test yapiyoruz şak ogun ertesi gun adet oluyoruz (mesela ben)

Hamile olma ihtimalim yok canım. Yumurtlamadan tam emin değilim ama önemli günlerin çoğunda sahalar boştu :) zaten şikayetlerim de var adetle ilgili sadece başlamıyor.
olur ya tedavinin etksiyle erken harekete gecmislerdir yumutalar, bi kac komando birlikgine denk gelmistir, yum gunleri kaymiştır ileri geri. ya insallah öyle olur.

Tatlım bence geldiğin zaman tüp dene. Neden vakit kaybedesin ki.

Ben bekleme demiştim ilk mesajımda ama, sanki tatilde sadece tatil yapsan sana daha iyi gelecek gerçekten... Hem belki operasyon sonrası kendiliğinden olur, ona da fırsat tanımış olursun

bi test daha mi yapsan ? hayir hamile degilsen de ki insallah vardir bisi ama, yoksa test yapiyoruz şak ogun ertesi gun adet oluyoruz (mesela ben)
Ama benim hamilelik şüphem yok şu an.. ayı değerlendiremediğimi biliyorum. Dört gözle adet beklediğim hiç olmadı ama tatilde şu tedaviyi halledeceğimi sandığım için günler geçtikçe stres yapmaya başlamıştım ama dün akşam bıraktım. Rahatım artık bugün yarın başlar bence..

hiç mi olmadı

olur ya tedavinin etksiyle erken harekete gecmislerdir yumutalar, bi kac komando birlikgine denk gelmistir, yum gunleri kaymiştır ileri geri. ya insallah öyle olur.

Acaba arı sütü bal polen mi böyle yaptı? Tedavi etkisi ile yumurtalara birşeyler olabilir tabiki ama önemli günleri değerlendirmezsen o yumurta tek başına bebek olamaz değil mi :)

Oldu olmasına da ne zaman olduğunu hatırlamıyorum takvime de işaretlememişim. Ama kafamda hiç yumurtlama yakın bu çalışma iyi oldu gibi bir fikir yok. Alakasız zamanlarda oldu demek :) belki bir tanesi denk gelmiştir o da bebek olmuştur desek zorlama bir yorum olur :) zaten adet belirtilerimi tanıyorum aynen onlar oluyor sadece başlayacağı zamanki son belirti yok. Evde test var bir iki gün daha olmazsa yaparım. Ama ben şu an arı sütü bal polenden şüphelenmeye başladım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…