- 14 Ağustos 2017
- 1.995
- 6.552
- 158
- Konu Sahibi panic_attack
-
asa yukari en fazla yarim saat 45 dakka. hic kalkmadan uyumamistim. bacaklari dikmisligim vardiEvet canım artık siliklesti testler. Hiç yatıp uyumadın mi? Herşeyi denedin bunu denemedin mi? Bacakları kaldırmak belin altına yastık almak bunlar tecrübe edindiklerim. Başarılı. Hemen kalkınca olmuyor.
Ayamamak en önemli belirti :)
Ne kadar bu dhea testinin fiyatı benden istemeden dhea yazdı doktor. Gerçi istediği 1-2 test var.
Işte o doktoru bulsak hiç değilse ilaç parasını opu oluruz
Neden peki
panic_attack kuzuu iki gözümün çiçeee duydum ki sıkılmışsın bizle takılmıyoon ondan ayy 23 nisan çalışman bitmedi mi daha..
Bizim kuzunun da öğretmeni izne ayrıldı yarın okul yokmuş yeni öğretmenin durumu belli olmamış işe bak sen bu kadının ayrılacağı aylar önceden belli idi hadi pazartesi gitmesin ee salı napıcaz.. bi akıl verin gideyim yönetimi mi haşlayım ne 'diyim ben
kuzum bugün başladı bakalım..Enteresan. Bu bollukta yerine öğretmen bulamadılar zaar ücretli mücretli. Bikaç gün bekle bakalım sonra dersin "noluyo şş?" :)
Bitmiyo anam benim işler. Bu hafta da teftiş olacak gibi. Hoff..
Benim şu adet başlasa da tedaviye başlasak artık yav. Şafak 1 hafta.
Selam cancan,kaçıncı gün bugün ,enteresan ki benim pik olduğu gün bile ağrım yoktu hatta bu ay acaba yumurtlamadım mı diye düşünmeye başladım,Kızlaaar selaam.. haberler iyidir inşallahh.
benim yum gerçekleşti mi acaba adet sonrası hemenn hiç kasıklarda bi ağrı falan yok şimdi. yoksa daha olur mu ki?
Kuzum 12.gün bugün. Sen pik gördün ama normalde de çok anlamam demiyor muydun?Selam cancan,kaçıncı gün bugün ,enteresan ki benim pik olduğu gün bile ağrım yoktu hatta bu ay acaba yumurtlamadım mı diye düşünmeye başladım,
Yani yerlerde yatırmaz beni ama,ufak kıpraşmalar da oluyordu,sessiizz sedasız geçti,piki görmesem yum olmadı diyecem,acaba pik görmek yetmiyor mu diye düşünmedim değilKuzum 12.gün bugün. Sen pik gördün ama normalde de çok anlamam demiyor muydun?
hayırlısı bakalım 26sı gibi senin bekleyelim görelim..Yani yerlerde yatırmaz beni ama,ufak kıpraşmalar da oluyordu,sessiizz sedasız geçti,piki görmesem yum olmadı diyecem,acaba pik görmek yetmiyor mu diye düşünmedim değil
sanmam 26 sı erken gibi bana,pazar silikleşmeye başladıysa 14+14 28 den önce olmaz kii,ben hiç bilmem bugün adet olacam dediğimi,ortalama aynı günlerde bekliyor olacazhayırlısı bakalım 26sı gibi senin bekleyelim görelim..
Benim 3 mayıs gösteriyor prg. Lakin bu ay erkenden olup bittiyse evet 28-30u gibi ya da daha ağrıyacak benimki, dolgunluğu mevcut ama ağrı yok.sanmam 26 sı erken gibi bana,pazar silikleşmeye başladıysa 14+14 28 den önce olmaz kii,ben hiç bilmem bugün adet olacam dediğimi,ortalama aynı günlerde bekliyor olacaz
Ben özel laboratuvarda yaptırdım 70 tl verdim, değerinizi bilmeden kullanmayın diyor yurtdışı yayınlat neticede testesteron hormonunun bir türüymüş Kaş yapayım derken göz çıkarmayım dedim sonuç iyi gelince kullanmadım, ilaçsız tedaviyi önümüzdeki ay konuşucam doktorumla yine 2 yumurta görünürse hayır demez diye düşünüyorum. Ben öyle istedikten sonra onları etkileyen bir şey yok sonuçta onlar yine parasını aynı alıcak.Evet canım artık siliklesti testler. Hiç yatıp uyumadın mi? Herşeyi denedin bunu denemedin mi? Bacakları kaldırmak belin altına yastık almak bunlar tecrübe edindiklerim. Başarılı. Hemen kalkınca olmuyor.
Ayamamak en önemli belirti :)
Ne kadar bu dhea testinin fiyatı benden istemeden dhea yazdı doktor. Gerçi istediği 1-2 test var.
Işte o doktoru bulsak hiç değilse ilaç parasını opu oluruz
o milletten biri de benim ama bu değerlere göre yaşa bakarak bana da direk tüp yapabiliriz denmişti. 0,50 amh ile 7 8 folekül.. senin stresten o baktığında göremedi bence... sen bi rahatla kendini serbest bırak beste bir de bu ay baksınlar folekülüne hadi inşallah gelsin hemenn sağlıklaKızlar amh sonucum geldi aynı laboratuvar da yaptırdım düzen lab. ilk 2016 haziranda yaptırmışım 1,04 müş, şimdi 0,73 çıkmış sonucum çok şaşırdım ben çok çok düşük bekliyordum 2 yumurtadan sonra, millete bakıyorum 0,50 amh ile 7-8 yumurta toplanıyor, benim niye böyle anlamadım hiç, 0,01-0,02 amh değerleri olanlar 1-2 yumurta üretiyor benim ki çok garip, bu değerden sonra şu yumurtalıklara prp işlemini ciddi ciddi düşünmeye başladım yumurtalıkları canlandırır belki.
Milletim benim kızmadın di mi ben kendime laf ediyorum olması gereken zaten seninki gibi ben de var bi anormallik çözemedim fsh desen o da 9 u hiç geçmedi, sonucun çok düşük çıkacağından o kadar emindim ki şaşkınım şu an, amh 1 in altına düştüğünde direk tüp bebek diyorlar zaten.o milletten biri de benim ama bu değerlere göre yaşa bakarak bana da direk tüp yapabiliriz denmişti. 0,50 amh ile 7 8 folekül.. senin stresten o baktığında göremedi bence... sen bi rahatla kendini serbest bırak beste bir de bu ay baksınlar folekülüne hadi inşallah gelsin hemenn sağlıkla
yok kızmadım kuzu :))Milletim benim kızmadın di mi ben kendime laf ediyorum olması gereken zaten seninki gibi ben de var bi anormallik çözemedim fsh desen o da 9 u hiç geçmedi, sonucun çok düşük çıkacağından o kadar emindim ki şaşkınım şu an, amh 1 in altına düştüğünde direk tüp bebek diyorlar zaten.
Kaç çıktı canım senin dheaBen özel laboratuvarda yaptırdım 70 tl verdim, değerinizi bilmeden kullanmayın diyor yurtdışı yayınlat neticede testesteron hormonunun bir türüymüş Kaş yapayım derken göz çıkarmayım dedim sonuç iyi gelince kullanmadım, ilaçsız tedaviyi önümüzdeki ay konuşucam doktorumla yine 2 yumurta görünürse hayır demez diye düşünüyorum. Ben öyle istedikten sonra onları etkileyen bir şey yok sonuçta onlar yine parasını aynı alıcak.
Büyük olasılıkla doğum kontrol hapı başlatacaklardır, uzun zamandır hep yoğunsa rahimden alınan parçada temizse boşu boşuna hormon kullanma bence, kanama çok diye sorun yaşayan hiç duymadım, az olması rahimin yeterince kalınlaşmamasından kaynaklandığını duymuştum. Ya da en mantıklısı tekrar doktorunun bir görüşünü al istersen. O keşkelerimiz hiç bitmeyecek sanırım, rahmetli babam hep derdi insana 1 ömür az 2 ömür olmalı ki keşkeleri yaşamasın.kızlar bahsetmiştim hani rahimden parça da almışlardı bir şey çıkmamıştı, şimdi aklıma geldi 2 3 ay bi bak bakalım değişmezse siddet yoğunluk şikayetlerin devam ederse hormon başlarız demişti ben gitmedim çünkü yıllardır zaten çok oluyorum boşu boşuna hormon almayım diye.. ama şimdi düşünüyorum kullansa mıydım ki, ne verceklerdi onu bilmiyorum lakin onla da gebe kalınabiliyor muydu.. keşke daha önceden kullansaydıım gitseydim.
hayatta keşkeler oluyor maalesef.. en az olması dileğiyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?