Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
asa yukari en fazla yarim saat 45 dakka. hic kalkmadan uyumamistim. bacaklari dikmisligim vardisonra kalkardim sigara yakrdim. bizimkinin uyku hafif ben de gec yatiyorum mecbur kalkiyordum ki, akiyordu da giden gitmistir diyordum.

Senella hatirliyomusun benim ovulasyon monitorünü ? yer yarıldı icine girdi gecen aydan bu yana kayıp. evi heryerin defalarcaaa altini üstüne getirdim bulamıyorum. aylardir yum takibi yapmiyorum keske devam etseydim. laproskopide korun deseler de korunmucam denemeye korkarsam sıringa ovu test yapim diyorum. mecbur yeniden almaliyim insallah ben aldiktan sonra biyerden cikmaz.

Enteresan. Bu bollukta yerine öğretmen bulamadılar zaar ücretli mücretli. Bikaç gün bekle bakalım sonra dersin "noluyo şş?" :)

Bitmiyo anam benim işler. Bu hafta da teftiş olacak gibi. Hoff..

Benim şu adet başlasa da tedaviye başlasak artık yav. Şafak 1 hafta.

kuzum bugün başladı bakalım.. dvtb nin dediği gibi yazışmaları onaylanması 1 2 gün işte demek... öğlen çıkışta ararım seni dedi kuzu bakalım anlaşabilecekler sevebilecekler mi birbirlerini :)

kolay gelsin bakalım da bu yoğunlukta o tedavi işleri nasıl olacak bilemedim. az kalmış valla her şey gönlünce olsun umarım kuzu iki gözümün çiçee..

Kızlaaar selaam.. haberler iyidir inşallahh.
benim yum gerçekleşti mi acaba adet sonrası hemenn hiç kasıklarda bi ağrı falan yok şimdi. yoksa daha olur mu ki?
Selam cancan,kaçıncı gün bugün ,enteresan ki benim pik olduğu gün bile ağrım yoktu hatta bu ay acaba yumurtlamadım mı diye düşünmeye başladım,

sanmam 26 sı erken gibi bana,pazar silikleşmeye başladıysa 14+14 28 den önce olmaz kii,ben hiç bilmem bugün adet olacam dediğimi,ortalama aynı günlerde bekliyor olacaz
Benim 3 mayıs gösteriyor prg. Lakin bu ay erkenden olup bittiyse evet 28-30u gibi ya da daha ağrıyacak benimki, dolgunluğu mevcut ama ağrı yok.

Ben özel laboratuvarda yaptırdım 70 tl verdim, değerinizi bilmeden kullanmayın diyor yurtdışı yayınlat neticede testesteron hormonunun bir türüymüş Kaş yapayım derken göz çıkarmayım dedim sonuç iyi gelince kullanmadım, ilaçsız tedaviyi önümüzdeki ay konuşucam doktorumla yine 2 yumurta görünürse hayır demez diye düşünüyorum. Ben öyle istedikten sonra onları etkileyen bir şey yok sonuçta onlar yine parasını aynı alıcak.

Kızlar amh sonucum geldi aynı laboratuvar da yaptırdım düzen lab. ilk 2016 haziranda yaptırmışım 1,04 müş, şimdi 0,73 çıkmış sonucum çok şaşırdım ben çok çok düşük bekliyordum 2 yumurtadan sonra, millete bakıyorum 0,50 amh ile 7-8 yumurta toplanıyor, benim niye böyle anlamadım hiç, 0,01-0,02 amh değerleri olanlar 1-2 yumurta üretiyor benim ki çok garip, bu değerden sonra şu yumurtalıklara prp işlemini ciddi ciddi düşünmeye başladım yumurtalıkları canlandırır belki.

o milletten biri de benim ama bu değerlere göre yaşa bakarak bana da direk tüp yapabiliriz denmişti. 0,50 amh ile 7 8 folekül.. senin stresten o baktığında göremedi bence... sen bi rahatla kendini serbest bırak beste bir de bu ay baksınlar folekülüne hadi inşallah gelsin hemenn sağlıkla

kızlar bahsetmiştim hani rahimden parça da almışlardı bir şey çıkmamıştı, şimdi aklıma geldi 2 3 ay bi bak bakalım değişmezse siddet yoğunluk şikayetlerin devam ederse hormon başlarız demişti ben gitmedim çünkü yıllardır zaten çok oluyorum boşu boşuna hormon almayım diye.. ama şimdi düşünüyorum kullansa mıydım ki, ne verceklerdi onu bilmiyorum lakin onla da gebe kalınabiliyor muydu.. keşke daha önceden kullansaydıım gitseydim.
hayatta keşkeler oluyor maalesef.. en az olması dileğiyle.

Milletim benim kızmadın di mi ben kendime laf ediyorum olması gereken zaten seninki gibi ben de var bi anormallik çözemedim fsh desen o da 9 u hiç geçmedi, sonucun çok düşük çıkacağından o kadar emindim ki şaşkınım şu an, amh 1 in altına düştüğünde direk tüp bebek diyorlar zaten.

yok kızmadım kuzu :))
sen sevin o zaman diye dedim ben.. ben yanlış anlattım belki :) değerlerin çok iyi şu durumda kocişte de problem yoksa gelsin bebişleeerr

Kaç çıktı canım senin dhea
bu testte dhea-so yazan demi bu test yanlış bilmiyorum

Büyük olasılıkla doğum kontrol hapı başlatacaklardır, uzun zamandır hep yoğunsa rahimden alınan parçada temizse boşu boşuna hormon kullanma bence, kanama çok diye sorun yaşayan hiç duymadım, az olması rahimin yeterince kalınlaşmamasından kaynaklandığını duymuştum. Ya da en mantıklısı tekrar doktorunun bir görüşünü al istersen. O keşkelerimiz hiç bitmeyecek sanırım, rahmetli babam hep derdi insana 1 ömür az 2 ömür olmalı ki keşkeleri yaşamasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…