Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
heee tamam o zaman umutlanabiliriz 'hiç olmadı biliyorum' deseydin taam bekle adeti o vakit diycektim ama sen olmuşuuun yanii
hadi inşallah.. arı sütü bal polen de yımırtaları büyüttü kaliteli yaptı ve bingoo inşallah :) ne kadardır kullanıyorsun?
deniiss inşallah kuzum haberini alalım

Ya geçen ay negatif olunca adetle başladım. Hala sabahları aç karna alıyorum. Bir ay olacak. Tedavi ile devam etsem mi diye düşünüyorum bir yandan da korkuyorum.benim yumurtalıklar ilaca manyak manyak tepkiler veriyor bunu kullanmak daha mı iyi daha mı kötü olur hiç bilemedim
Kuzum ben şikayetlerimi çok iyi tanıyorum o nedenle bence Regl olacağım ama yine de kırmızı gelene kadar bilemeyiz diyeyim topu taca atayım :)

evet tedavi sırasında kullanmak sakıncalı olabilir canım.. hayırlısı inşallah bebiştendir..

Benimde 6 tedavinin 2 sinde yumurta toplanmadı aynen senin gibi 1 yumurta hızlı büyüdü diğerleri küçük kaldı tedavi iptal oldu canım, sana son tedavide hangi ilaç kaç doz uygulandı

Boşverdim zaten emeklilik güzel şeymiş çok çalıştım çok yoruldum, sigorta günüm doldu zaten, inşallah bi bebiş gelir iş hiç aklıma gelmez, dhea testi yaptırdım değerim normal çıktı o yüzden kullanmadım canım, fazlası da zararlı diye duymuştum ama şu an kullanmayı düşünüyorum

Sabah yurtdışı tüp bebek uygulamalarını araştırdım özellikle bizim yaşlarda, yumurta sayısı düşük olanlarda mini tüp bebek uygulaması çok yaygın ve çok başarılı sonuçlar var, 45 yaşında 47 yaşında çocuk sahibi olan çok, sadece klomen kullanıyorlar o ayki 1 veya 2 yumurta toplanıyor ardışık 3-4 opu yapıp transfer yapıyorlar, ilaçların yumurta kalitesini de düşürebildiğini düşünüyorlar, hatta genç yaşta erkek faktörlü kısırlıklarda da bu yöntemi tercih ediyorlarmış,ilaç etkiler olmadığı için çok mantıklı geldi önümüzdeki ay gittiğimde yine 2 yumurta olursa doktorumla konuşucam, ilaç kullanmadan 3-4 ay bu şekilde yapalım diycem bakalım ne diycek

o zaman bu işte bir terslik yokmu dhea sayıyı etkiliyorsa senin normal sınırlardaysa dhea neden az yumurta görünüyor ki sende

bence çok mantıklı,zaten bu arada mola istiyordun,seni yormayan bu tedaviyle hem kafanı rahatlatırsın,hem yüksek doz ilaçlardan kurtulursun,hemde denemeye değer bi tedaviyi denersin,hemde daha az maliyetle

o zaman bu işte bir terslik yokmu dhea sayıyı etkiliyorsa senin normal sınırlardaysa dhea neden az yumurta görünüyor ki sende
İnan bilmiyorum canım dhea iyi fsh 9 u hiç geçmedi, e2 iyi amh 1,06 idi 2 yıl önce şimdi kaç oldu görücez, ama yumurta sayım düşük önümüzdeki ayda 2 yumurta olursa ilaçsız her ay gidip toplatıcam hormon kullanmadıktan sonra opu dan korkmuyorum son kararım şimdilik bu

yani dediğin testler gayet iyi,aslında az çıkması için neden yok ,bu tablodan anlaşılan verdiğin kararın doğru bir karar olduğu,bence kafanı rahatlatıp biraz oluruna bıraksan,olmayacak değil,hayırlısı olsun hakkında canım,hepimizin inşAllah

Tedavilerde aldığım hormon ilaçlarının etkilediğini düşünüyorum, yumurtalıklarım yoruldu sanırım, kafamı rahatlatmam şart, yumurta sayım artmazsada hormon ilaçlarını artık kullanmıyacam, onlar yüzünden memede bir sürü kistim oldu, ya ilaçsız tüp deniycem ya da akışına bırakıcam zaman ne gösterecek bakalım

Bence bu değerlerle normal yolla olur Allahın izniyle, maalesef yapamasakta bu düşüncelerden uzaklaşıp akışına bırakmak lazım

Kizlar ovuda pik olduğu günemi 14 ekleyecem adet günü için, siliklestiği güne mi ekleyecem
BAT tarihiniz ne ise ondan 14 çıkaracaksınız. O tahmini yumurtlama gününüzdür. O günden 4 gün öncesi ve 3 gün sonrası boyunca, yani 1 haftalık periyotta ilişkiye girmeniz tavsiye ediliyor. Eşinizin sperm değerlerinde bir problem yoksa her gün ilişki olmasında bir sakınca yok. Sevgiler.

benim dediğim aslında ovunun pik olduğu güne mi 14 ekleyeceğiz,yani bat günümü bulmaya çalışıyorum aslında

cevap vermiştik kuzu bulamadın mı daha özgürcan
yok cevabı buldum,verilen cevaba cevap verdim kuzu,onu sormak istememiştim diye,ben anladı konuyu silikleşince 14 ekleyecem ama benim günden güne silikleşiyor,ilk günümü sayacam silikleştiğinin orada aydınalanamadım,aydınlat be hacı el atıver şu garibe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…