- Konu Sahibi panic_attack
-
heee tamam o zaman umutlanabiliriz 'hiç olmadı biliyorum' deseydin taam bekle adeti o vakit diycektim ama sen olmuşuuun yaniiOldu olmasına da ne zaman olduğunu hatırlamıyorum takvime de işaretlememişim. Ama kafamda hiç yumurtlama yakın bu çalışma iyi oldu gibi bir fikir yok. Alakasız zamanlarda oldu demek :) belki bir tanesi denk gelmiştir o da bebek olmuştur desek zorlama bir yorum olur :) zaten adet belirtilerimi tanıyorum aynen onlar oluyor sadece başlayacağı zamanki son belirti yok. Evde test var bir iki gün daha olmazsa yaparım. Ama ben şu an arı sütü bal polenden şüphelenmeye başladım :)
valla bugün ben de biraz zorlandım erteledim 10 dk daha uyumuşumAyamıyorum bu sabah. Öylece yatıp yuvarlanıyorum yatakta :)
Ya geçen ay negatif olunca adetle başladım. Hala sabahları aç karna alıyorum. Bir ay olacak. Tedavi ile devam etsem mi diye düşünüyorum bir yandan da korkuyorum.benim yumurtalıklar ilaca manyak manyak tepkiler veriyor bunu kullanmak daha mı iyi daha mı kötü olur hiç bilemedimheee tamam o zaman umutlanabiliriz 'hiç olmadı biliyorum' deseydin taam bekle adeti o vakit diycektim ama sen olmuşuuun yanii
hadi inşallah.. arı sütü bal polen de yımırtaları büyüttü kaliteli yaptı ve bingoo inşallah :) ne kadardır kullanıyorsun?
deniiss inşallah kuzum haberini alalım
evet tedavi sırasında kullanmak sakıncalı olabilir canım.. hayırlısı inşallah bebiştendir..Ya geçen ay negatif olunca adetle başladım. Hala sabahları aç karna alıyorum. Bir ay olacak. Tedavi ile devam etsem mi diye düşünüyorum bir yandan da korkuyorum.benim yumurtalıklar ilaca manyak manyak tepkiler veriyor bunu kullanmak daha mı iyi daha mı kötü olur hiç bilemedim
Kuzum ben şikayetlerimi çok iyi tanıyorum o nedenle bence Regl olacağım ama yine de kırmızı gelene kadar bilemeyiz diyeyim topu taca atayım :)
Bazen kar soğuğu var bazen bahar havası.. manyak etti beni bu havalar :)valla bugün ben de biraz zorlandım erteledim 10 dk daha uyumuşumhavadan iştee bizimki de.. oralar nasıl?
ayy gene gaz alıcam yaa kış bitmeyecek yine sanırıımBazen kar soğuğu var bazen bahar havası.. manyak etti beni bu havalar :)
Benimde 6 tedavinin 2 sinde yumurta toplanmadı aynen senin gibi 1 yumurta hızlı büyüdü diğerleri küçük kaldı tedavi iptal oldu canım, sana son tedavide hangi ilaç kaç doz uygulandıCanın ben de ilk iki tedavide yumurta toplama aşamasına gelemedim. doktora giderken canım çok sıkıntı. bir sorun var ve tedavi aşamasında ortaya çıkıyor diye. Ama kullanılan ilaçlardan kaynaklandığını söyledi ve başka ilaçlarla tedaviye devam ettik. 3. Tedavide az yumurta toplandı hala kafamda soru işaretleri var ama 5. Gün embriyosu transfer edilince rafa kaldırdım. Ve sonuç negatif olunca yumurta toplanamayan tedavilerden bile daha az etkilendim. Ama bu sonucu sanırım kendim yarattım. Doktora durmadan ben negatife hazırım, tedavinin bir parçası, ama yumurta toplayamamaya hazır değilim bu bana bir sorun var hissi veriyor diyordum :) hayat da bana hazır olduğumu verdi :) ama şu hayatı da hiç anlamıyorum. Tedaviye başladığım zaman kendiliğinden hamile kalacağımı da sanıyordum, onu neden vermedi ki :)
Boşverdim zaten emeklilik güzel şeymiş çok çalıştım çok yoruldum, sigorta günüm doldu zaten, inşallah bi bebiş gelir iş hiç aklıma gelmez, dhea testi yaptırdım değerim normal çıktı o yüzden kullanmadım canım, fazlası da zararlı diye duymuştum ama şu an kullanmayı düşünüyorumDegerlendirdik bakalım :) ve ağrılarım ve akıntım geçti bakalım neymiş bunlar. Şayet bu yumurtlamaysa 14 gün sonra bat mi gelecek. Hiç bu kadar erkende olmamıştı hayatımda. Özgürün dediği gibi bu yalancı bir pozitif olabilir.
Beşte bişey sorabilir miyim. Hiç bu tüp bebek tedavilerinde dhea kullandin mi? Yumurta sayısını artırıyormuş sanırım. Iki yumurta ile opu istememekle iyi yapmışsın. Boşa o kadar iğne ilaç opu, inşallah doğal olur.
Bu termali annemde çok diyor nedense. Acaba sıcak suların ne gibi faydası var. Yapışıklık vs bişey mi açıyor.
Caniko sakin ihmal etme bu anestezi narkoz meselesini. Hersey çocuk degil, annesi olmazsa çocuk daha perişan olur. Once kendi saglimiz sonra bebeklerimiz olsun.
Benim dünkü pikse senle aynıyiz batta. Yoksa bir hafta gerinden gelicem gene. Benim göğüs uçlarım hala duyarli sanki hamilelikteki gibi. Acaba östrojen mi yüksek olunca duyarlı oluyordu.
1.5 ay kalmış ben nasıl bakıcam mi diyor. Yarabbim burda çırpınan kullarını da gor. Olsun diye neler yaparken, olanın şükrünü bilmeyenler var.
Hiç dertsiz başını ağrıtma, stres fena bu işte.
Bak yeni gene paket açıklandı kimbilir muhasebeciler neler gelicek.
Allah korusun. Ben senin ordaki doktorlara pek güvenmiyorum. Sen geldiğinde bir kardiyolj8yr de gözük.
o zaman bu işte bir terslik yokmu dhea sayıyı etkiliyorsa senin normal sınırlardaysa dhea neden az yumurta görünüyor ki sendeBoşverdim zaten emeklilik güzel şeymiş çok çalıştım çok yoruldum, sigorta günüm doldu zaten, inşallah bi bebiş gelir iş hiç aklıma gelmez, dhea testi yaptırdım değerim normal çıktı o yüzden kullanmadım canım, fazlası da zararlı diye duymuştum ama şu an kullanmayı düşünüyorum
bence çok mantıklı,zaten bu arada mola istiyordun,seni yormayan bu tedaviyle hem kafanı rahatlatırsın,hem yüksek doz ilaçlardan kurtulursun,hemde denemeye değer bi tedaviyi denersin,hemde daha az maliyetleSabah yurtdışı tüp bebek uygulamalarını araştırdım özellikle bizim yaşlarda, yumurta sayısı düşük olanlarda mini tüp bebek uygulaması çok yaygın ve çok başarılı sonuçlar var, 45 yaşında 47 yaşında çocuk sahibi olan çok, sadece klomen kullanıyorlar o ayki 1 veya 2 yumurta toplanıyor ardışık 3-4 opu yapıp transfer yapıyorlar, ilaçların yumurta kalitesini de düşürebildiğini düşünüyorlar, hatta genç yaşta erkek faktörlü kısırlıklarda da bu yöntemi tercih ediyorlarmış,ilaç etkiler olmadığı için çok mantıklı geldi önümüzdeki ay gittiğimde yine 2 yumurta olursa doktorumla konuşucam, ilaç kullanmadan 3-4 ay bu şekilde yapalım diycem bakalım ne diycek
İnan bilmiyorum canım dhea iyi fsh 9 u hiç geçmedi, e2 iyi amh 1,06 idi 2 yıl önce şimdi kaç oldu görücez, ama yumurta sayım düşük önümüzdeki ayda 2 yumurta olursa ilaçsız her ay gidip toplatıcam hormon kullanmadıktan sonra opu dan korkmuyorum son kararım şimdilik buo zaman bu işte bir terslik yokmu dhea sayıyı etkiliyorsa senin normal sınırlardaysa dhea neden az yumurta görünüyor ki sende
yani dediğin testler gayet iyi,aslında az çıkması için neden yok ,bu tablodan anlaşılan verdiğin kararın doğru bir karar olduğu,bence kafanı rahatlatıp biraz oluruna bıraksan,olmayacak değil,hayırlısı olsun hakkında canım,hepimizin inşAllahİnan bilmiyorum canım dhea iyi fsh 9 u hiç geçmedi, e2 iyi amh 1,06 idi 2 yıl önce şimdi kaç oldu görücez, ama yumurta sayım düşük önümüzdeki ayda 2 yumurta olursa ilaçsız her ay gidip toplatıcam hormon kullanmadıktan sonra opu dan korkmuyorum son kararım şimdilik bu
Tedavilerde aldığım hormon ilaçlarının etkilediğini düşünüyorum, yumurtalıklarım yoruldu sanırım, kafamı rahatlatmam şart, yumurta sayım artmazsada hormon ilaçlarını artık kullanmıyacam, onlar yüzünden memede bir sürü kistim oldu, ya ilaçsız tüp deniycem ya da akışına bırakıcam zaman ne gösterecek bakalımyani dediğin testler gayet iyi,aslında az çıkması için neden yok ,bu tablodan anlaşılan verdiğin kararın doğru bir karar olduğu,bence kafanı rahatlatıp biraz oluruna bıraksan,olmayacak değil,hayırlısı olsun hakkında canım,hepimizin inşAllah
Bence bu değerlerle normal yolla olur Allahın izniyle, maalesef yapamasakta bu düşüncelerden uzaklaşıp akışına bırakmak lazımTedavilerde aldığım hormon ilaçlarının etkilediğini düşünüyorum, yumurtalıklarım yoruldu sanırım, kafamı rahatlatmam şart, yumurta sayım artmazsada hormon ilaçlarını artık kullanmıyacam, onlar yüzünden memede bir sürü kistim oldu, ya ilaçsız tüp deniycem ya da akışına bırakıcam zaman ne gösterecek bakalım
BAT tarihiniz ne ise ondan 14 çıkaracaksınız. O tahmini yumurtlama gününüzdür. O günden 4 gün öncesi ve 3 gün sonrası boyunca, yani 1 haftalık periyotta ilişkiye girmeniz tavsiye ediliyor. Eşinizin sperm değerlerinde bir problem yoksa her gün ilişki olmasında bir sakınca yok. Sevgiler.Kizlar ovuda pik olduğu günemi 14 ekleyecem adet günü için, siliklestiği güne mi ekleyecem
benim dediğim aslında ovunun pik olduğu güne mi 14 ekleyeceğiz,yani bat günümü bulmaya çalışıyorum aslındaBAT tarihiniz ne ise ondan 14 çıkaracaksınız. O tahmini yumurtlama gününüzdür. O günden 4 gün öncesi ve 3 gün sonrası boyunca, yani 1 haftalık periyotta ilişkiye girmeniz tavsiye ediliyor. Eşinizin sperm değerlerinde bir problem yoksa her gün ilişki olmasında bir sakınca yok. Sevgiler.
yok cevabı buldum,verilen cevaba cevap verdim kuzu,onu sormak istememiştim diye,ben anladı konuyu silikleşince 14 ekleyecemcevap vermiştik kuzu bulamadın mı daha özgürcan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?