Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben oldum pıtpıtlara rağmen sen olma inşallah:) hoş geldin çocuk var mı kaç yaşındasın tanıtmak ister misin? ☺
Hosbuldum canim. Emine ben.38 yaşındayım 21 ve 18 yaşlarında iki kizim var. . Daha önce bu pitpitlari hissetmemistim yaklaşık 4.. 5 gündür sağ kasıkta ara ara sancim oluyor. BAT 8 Mayıs. Yeni evli gibi istiyor ve heyecanliyim

canım mesela ben calıstıgım ıcın hep oglen daatıne denk getırıyordum 12,5-14,00 arası gıbı her gun bı kere yapıyodum, denk getırmıstım gecen ay testle.

Maşallah Allah bağışlasın... evet ilk gibi aynı heyecan.. inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla.. sen de epey ara vermişsin. Yeni mi geldi istek ☺

aynen takıp edıyorum onu canım, bence cocujların hatrı kalmasın dıye hepsıne kaza kursunu dıyorlar. bırı kaza kursunuysa sayet, otekının yanınd alınmasın dıye ıkısı de kaza kursunu deyıp gecıyorlar belkı de

Onumuzdeki ay siparis vermene gerek kalmayacak gibi dusun lutfen manyaga baglamama gerek yok cunku oyleyim

30 luk vardı galıba labo da oyle bısı alırım sanırım. ben sımdı ılk adetı gorecegım ıcın teste de tam guvenmem tekrar tekrar da yapabılırım kuzum bendekı manyaklık da baki :) ınsallah kullanmaya da gerek kalmaz sonrasında hamılelık nedenıyle de, hatıra kalırla yaa

yaanii. mesela ılk tutundugında yerıne mı tutundu dıs gebelıkse anneye cok zararlı, e alınması gerekıyorsa gec kalınca rahım daha da zorlanıyor canlı canlı dogum yaptırıyorlarmıs ılerleyen zamanlarda, ama cok rahat dusunuyor demek kı korkmuyor, ya da basına gelmedıgı ıcın daha once anlamıyor nasıl zorluklarla karsılasabılecegını canım .

Maşallah Allah bağışlasın... evet ilk gibi aynı heyecan.. inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla.. sen de epey ara vermişsin. Yeni mi geldi istek ☺
2004 den beri isdiom eşim isdemiodu. Hep bahane buluyordu. Zorla ikna ettim. Minyon bit yapim var bekar saniolar görüntü acısından sıkıntı yok. Kızım dio ki Anne ben evlenirsem 2 üç yıl sonra benim çocuğum olacak diyo

en fazla 20 alirim hic denemedigim icin regl bitince baslarim diye dusundum. Stoksuz olmak en guzeli, hiccc erken gebelik vb bi sey de yapmicam... sakin sakin beklemek en guzeli

içinde erken gebelık testı varsa, kendını tutamazsın kı tutamazsın kıı tutamazsın kıııı

hep aynı kafadaysak o zaman oleyyyyy haydı buyrun manyamışlar halayına

olsun sonradan pişman olmaktansa varsın kendinden küçüğe amca teyze desiin :)) yaşın da genç daha olur elbette. doktora gittin mi.. ne zamandır ikna oldu eşin? :)

o evlenırsem dıyo, hele bı evlensın sonra bakalım cocuk dusunsun karar versın onlar uzun zaman. ama senın herseyın hazır her an tekrar anne olabılırsın ve belkı de oldun kımbılır, benım komsum vardı hala , yegenınden 4 yas kucuktu hıc de sorun degıl. yeterkı sen esını hazır ıkna etmısken bebısıne kavus ve saglıkla kavus ınsallah.

selam canım.. ben de 4 5 ay kullandım sonrasında gerek görmedim tekrar sipariş vermedim.. akşam eve gelince yapıyordum ben, sıvı alımına dikkat ediliyor o kadar.. karmaşık bişiy değil.. çok koyu göremedim o da rezerv azlığıyla mı ilgili bilmiyorum.. ama en koyusuyla bat günüm uyumluydu.. inşallah senin işine yarasın:)

Dikkat ediyorum sıvı alımına. GEçen ay son tüp tedavisi yapılırken bakıldı. Hiç onlara geri dönüp bakmak dahi istemiyorum. 2 ay ara verdim. Şimdi bu ay benim de bat 17 mayıs görünüyor takvime göre ama her zaman tutmuyor. Neyse şimdi önümüzdeki kırmızılı günlerde tekrar tedaviye başlayacağım. O zaman bakılacak. ama fsh yüksek genelde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…