- 29 Eylül 2017
- 1.224
- 4.945
- 133
- Konu Sahibi panic_attack
- #1.881

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bi dahaki ay gelmez inş.![]()
manzara harika .. bencede olmalıymış ufak kaçamak hakediyor bu manzara...Günaydınlarr
Ben de polip ameliyatı sonrası değişiklik olacak mı acaba adet tarihimde ve yoğunluğunda diye merak ediyorum. Normalde 5 mayıs olmalı adet tarihim. cyclo progynova kullanıyorum, 2 tane kaldı, o bittikten sonra adet olunuyor sanırım. Yaa 23 nisan bizim evlilik yıl dönümümüzdü ve eşimin doğum günü. Dışarı çıkmıştık. Şarap içtik vs. cinsel perhizde olmamıza rağmen yasağı deldik o geceAdetimin 18. günü falan oluyor.Dün aklıma geldi, bir de o gün tek gecelik yasak ilişki ister misiniz tutsun :)
Ama bu manzaralarda da içilmez mi :))
bi dahaki ay gelmez inş.![]()
Hazirana kalmıyor inşallah mayısta öğreniyorum ben, bat 31 mayıs kızlar ☺inşallah .. Haziran olsun bizim olsun..:)
tamam o vakit topik adının hakkını vreririz inşallah..Hazirana kalmıyor inşallah mayısta öğreniyorum ben, bat 31 mayıs kızlar ☺
benimde bat 15 mayıs bakalım.. ama hiç umutlu değilim çift çizgiyi testte yakaladım ama değerlendirme pek iyi geçmedi...Hazirana kalmıyor inşallah mayısta öğreniyorum ben, bat 31 mayıs kızlar ☺
Hem doğum günüm hem yım.günlerimmbenimde bat 15 mayıs bakalım.. ama hiç umutlu değilim çift çizgiyi testte yakaladım ama değerlendirme pek iyi geçmedi...
İlle de Mayıs bebesi diyorsun yani :)Hazirana kalmıyor inşallah mayısta öğreniyorum ben, bat 31 mayıs kızlar ☺
Moralini bozmaca yok, ...daha cok gun varbenimde bat 15 mayıs bakalım.. ama hiç umutlu değilim çift çizgiyi testte yakaladım ama değerlendirme pek iyi geçmedi...
yoo şart değil de grubun adına yakışsın istedimdi.. siz de yakıştınız :)İlle de Mayıs bebesi diyorsun yani :)
ay ne güzel olur.. İşim biraz şansa kaldı çalışmalar çok verimli olmayınca.. senin pozitif şansınıda ekliyorum buna Cano.Hem doğum günüm hem yım.günlerimm
İnşallah senden de alalım güzel haber.❤
yok yok morelim garip bişekilde iyi.. olmasada bi dahakine artıkın.. AMA YİNEDE OLSA SÜPER OLUR TABİKÜNE..Moralini bozmaca yok, ...daha cok gun var![]()
biliyorsun tek ilişki bir yumurta bir sperm buluşması 'selam naber' demesi yeterliay ne güzel olur.. İşim biraz şansa kaldı çalışmalar çok verimli olmayınca.. senin pozitif şansınıda ekliyorum buna Cano.![]()
Her şekilde o grubun adına yakıştırırz bizyoo şart değil de grubun adına yakışsın istedimdi.. siz de yakıştınız :)
amiinnn.. zaten grubun adını değiştirecez hele kızlar bi gebe kalsın :))Her şekilde o grubun adına yakıştırırz bizolmadı grup adını bi ay ekler az uzun tutarız.. ama az uzun fazla beklemiyeceğiz inanıyorum inşallah.. Amin..
bulsunlar cano be birbirlerini zaten çıtı pıtı biriyim öyle salon salonaje değildir içerler çok dolanmalarına gerek yok yaniii :) işi yokuşa sürüp sudan sebepler üretmesinler bana yok karşiılaşamadık falan diye..ardı önü bi slm vercekler..biliyorsun tek ilişki bir yumurta bir sperm buluşması 'selam naber' demesi yeterli![]()
Burada tatli tatli haberler olucak, inaniyorum.yok yok morelim garip bişekilde iyi.. olmasada bi dahakine artıkın.. AMA YİNEDE OLSA SÜPER OLUR TABİKÜNE..![]()
selam naber habiliyorsun tek ilişki bir yumurta bir sperm buluşması 'selam naber' demesi yeterli![]()
milimlik şeylere uzun oluyor o alan iştee :)) inşallah karşılaşsınlar..bulsunlar cano be birbirlerini zaten çıtı pıtı biriyim öyle salon salonaje değildir içerler çok dolanmalarına gerek yok yaniii :) işi yokuşa sürüp sudan sebepler üretmesinler bana yok karşiılaşamadık falan diye..ardı önü bi slm vercekler..![]()
belki de bir aşk başlaaarr ! :)selam naber ha,akşam bişeyler içelim mi birlikte ,sonra yuvarlanır gideriz işte
![]()