• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydınlarr
Ben de polip ameliyatı sonrası değişiklik olacak mı acaba adet tarihimde ve yoğunluğunda diye merak ediyorum. Normalde 5 mayıs olmalı adet tarihim. cyclo progynova kullanıyorum, 2 tane kaldı, o bittikten sonra adet olunuyor sanırım. Yaa 23 nisan bizim evlilik yıl dönümümüzdü ve eşimin doğum günü. Dışarı çıkmıştık. Şarap içtik vs. cinsel perhizde olmamıza rağmen yasağı deldik o gece:eek:Adetimin 18. günü falan oluyor.Dün aklıma geldi, bir de o gün tek gecelik yasak ilişki ister misiniz tutsun :)

Ama bu manzaralarda da içilmez mi :))
manzara harika .. bencede olmalıymış ufak kaçamak hakediyor bu manzara... :confused:

Hazirana kalmıyor inşallah mayısta öğreniyorum ben, bat 31 mayıs kızlar ☺
benimde bat 15 mayıs bakalım.. ama hiç umutlu değilim çift çizgiyi testte yakaladım ama değerlendirme pek iyi geçmedi...

Hem doğum günüm hem yım.günlerimm 😁
İnşallah senden de alalım güzel haber.❤
ay ne güzel olur.. İşim biraz şansa kaldı çalışmalar çok verimli olmayınca.. senin pozitif şansınıda ekliyorum buna Cano. :KK66:

yoo şart değil de grubun adına yakışsın istedimdi.. siz de yakıştınız :)
Her şekilde o grubun adına yakıştırırz biz :KK66: olmadı grup adını bi ay ekler az uzun tutarız.. ama az uzun fazla beklemiyeceğiz inanıyorum inşallah.. Amin..

biliyorsun tek ilişki bir yumurta bir sperm buluşması 'selam naber' demesi yeterli :p
bulsunlar cano be birbirlerini zaten çıtı pıtı biriyim öyle salon salonaje değildir içerler çok dolanmalarına gerek yok yaniii :) işi yokuşa sürüp sudan sebepler üretmesinler bana yok karşiılaşamadık falan diye..ardı önü bi slm vercekler..:dua::KK68::KK74:

bulsunlar cano be birbirlerini zaten çıtı pıtı biriyim öyle salon salonaje değildir içerler çok dolanmalarına gerek yok yaniii :) işi yokuşa sürüp sudan sebepler üretmesinler bana yok karşiılaşamadık falan diye..ardı önü bi slm vercekler..:dua::KK68::KK74:
milimlik şeylere uzun oluyor o alan iştee :)) inşallah karşılaşsınlar..

Back
X