- 11 Nisan 2019
- 973
- 4.274
- 63
- 42
- Konu Sahibi panic_attack
- #3.261
süüüper haberrr.. hati doğru kan vermeye oyanlanma artık ver şu kesin tescilli güzel haberleri bize...Kan ver dedi bide etkisi gecmişmidr dedm evet dedi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
süüüper haberrr.. hati doğru kan vermeye oyanlanma artık ver şu kesin tescilli güzel haberleri bize...Kan ver dedi bide etkisi gecmişmidr dedm evet dedi
Çizik var içinden öyle çıktı sanki test bozuk giiO çizginin orada bi sıkıntı var sanki dokundun mu? Bi çizgi var ama ezilmiş gibi bir görüntü de var. Başka varsa onla da dener misin? Ya da yarın sabahtan yaparsın.
Hadi gözün aydın Hayırlı olsun Allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin kan testi ile teyit edin biz de sevinelimKan ver dedi bide etkisi gecmişmidr dedm evet dedi
yok sanırım hala kırmızılar sende hadi yeni bi test alda yap sende belkide bozuk bu test...Çizik var içinden öyle çıktı sanki test bozuk gii
Size hemen yazıcm ztn mrk etmeynsüüüper haberrr.. hati doğru kan vermeye oyanlanma artık ver şu kesin tescilli güzel haberleri bize...
güzel bi hafta sonu süprizi hadi bakalım..Size hemen yazıcm ztn mrk etmeyn![]()
ilaçlardan cok iyi anlıyrsn cok tecrbn vargüzel bi hafta sonu süprizi hadi bakalım..
yok o ben değilim :) ben hiç anlamayanım.. :) anlayan @Beste78 hatlar karıştı...ilaçlardan cok iyi anlıyrsn cok tecrbn var
Ramazanın ilk günunden beri tutuyorum canım yoksa kan degeriyle alakası mı varOructuttunuz mu getigimiz gunler deacaba
Bu sorunun cevabını ben de heyecanla bekliyorum oruçluyken test yaptrdmRamazanın ilk günunden beri tutuyorum canım yoksa kan degeriyle alakası mı var![]()
Ben de şuan çok şaşırdım senin kaç çıktı değerin?Bu sorunun cevabını ben de heyecanla bekliyorum oruçluyken test yaptrdm![]()
Sadece negatif dediler bana röntgen çektircektim çektirmeden test yaptılar adetime 6 gün vardı. Negatif denildi bu kdar. Şu an 3 gün kaldı umutlanmalımıyım bilmiyorumBen de şuan çok şaşırdım senin kaç çıktı değerin?
Hastanenin ismini yazarak laboratuvar sonucları yazsan tc birde dogum tarihî soruyo gerçi hastaneden hastaneyede degişebiliyor elinde barkot varsa giriş yap mutlaka kan değerini görürsünSadece negatif dediler bana röntgen çektircektim çektirmeden test yaptılar adetime 6 gün vardı. Negatif denildi bu kdar. Şu an 3 gün kaldı umutlanmalımıyım bilmiyorum
Büyük bir il de yaşamıyorum ama hemen deneyeceğim teşekkürlerHastanenin ismini yazarak laboratuvar sonucları yazsan tc birde dogum tarihî soruyo gerçi hastaneden hastaneyede degişebiliyor elinde barkot varsa giriş yap mutlaka kan değerini görürsün![]()
Amin inşallah insan endişeleniyo elinde olmadan rabbim herkesin gönlüne göre versinBen birde 11 senelik evliyim ilk 1.5 yıl olmadı sonra kendiliginden kafaya takmadıgım ay hamile olduğumu ögrendim bu sürede her ay kan tahlili yaptırıyodum 0.1 çıkıyodu ilk defa böylebir sonuç aldım oda vitamin degerlerine bakarken yanina ekledi bukadar erken yapmıyodum beklemek çok zor inşallah rabbim herkeze taddırsın annelik duygusunu![]()
Size hemen yazıcm ztn mrk etmeyn![]()
Baktım şimdi diğer sonuçlar görünüyor bhcg yok onunbir teste eklemişlerdi sonradan ondan herhaldeBüyük bir il de yaşamıyorum ama hemen deneyeceğim teşekkürler![]()
Heh konusu gelmişken.. bir dahaki aya toplu gebelik testi alımında erken gebelik testi mi alayım acaba, yine 6 gün evvelden yapmak için değil de bari 3 gün kala sonucu kaale alabileyim diye.. e ama yanıltıcı mı oluyor demek bu, 5'in altında çıktığında pozitif göstermesi?Benim yaptığım testler erken gebelik testleriydi ve çizgiyi hep görüyordum. 5'in altında bile çift çizgi çıkıyordu 15. Günde.
Senin gebelik testi standart test sanırım. O testle bu netlikte çıktığına göre hamile olduğunu düşünüyorum. Ay hadi inşallah yaa!![]()