Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sadece negatif dediler bana röntgen çektircektim çektirmeden test yaptılar adetime 6 gün vardı. Negatif denildi bu kdar. Şu an 3 gün kaldı umutlanmalımıyım bilmiyorum
Hastanenin ismini yazarak laboratuvar sonucları yazsan tc birde dogum tarihî soruyo gerçi hastaneden hastaneyede degişebiliyor elinde barkot varsa giriş yap mutlaka kan değerini görürsün😊

Ben birde 11 senelik evliyim ilk 1.5 yıl olmadı sonra kendiliginden kafaya takmadıgım ay hamile olduğumu ögrendim bu sürede her ay kan tahlili yaptırıyodum 0.1 çıkıyodu ilk defa böylebir sonuç aldım oda vitamin degerlerine bakarken yanina ekledi bukadar erken yapmıyodum beklemek çok zor inşallah rabbim herkeze taddırsın annelik duygusunu🤲🏻

Ben birde 11 senelik evliyim ilk 1.5 yıl olmadı sonra kendiliginden kafaya takmadıgım ay hamile olduğumu ögrendim bu sürede her ay kan tahlili yaptırıyodum 0.1 çıkıyodu ilk defa böylebir sonuç aldım oda vitamin degerlerine bakarken yanina ekledi bukadar erken yapmıyodum beklemek çok zor inşallah rabbim herkeze taddırsın annelik duygusunu🤲🏻
Amin inşallah insan endişeleniyo elinde olmadan rabbim herkesin gönlüne göre versin🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Size hemen yazıcm ztn mrk etmeyn 😇

Benim yaptığım testler erken gebelik testleriydi ve çizgiyi hep görüyordum. 5'in altında bile çift çizgi çıkıyordu 15. Günde.

Senin gebelik testi standart test sanırım. O testle bu netlikte çıktığına göre hamile olduğunu düşünüyorum. Ay hadi inşallah yaa! :KK36:

Benim yaptığım testler erken gebelik testleriydi ve çizgiyi hep görüyordum. 5'in altında bile çift çizgi çıkıyordu 15. Günde.

Senin gebelik testi standart test sanırım. O testle bu netlikte çıktığına göre hamile olduğunu düşünüyorum. Ay hadi inşallah yaa! :KK36:
Heh konusu gelmişken.. bir dahaki aya toplu gebelik testi alımında erken gebelik testi mi alayım acaba, yine 6 gün evvelden yapmak için değil de bari 3 gün kala sonucu kaale alabileyim diye.. e ama yanıltıcı mı oluyor demek bu, 5'in altında çıktığında pozitif göstermesi?

Back
X