Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Saç boyasıda yapabiliyormuş, yakınlarda boyattıysan ondan olmuş olabilir canım
Yok kuzu hatta dibim geldi 😁 gene aynı terane boyatsam mı boyatmasam mı.. bitkisel yapalım bidakine dedi lakin bitkisel ne kadar bitkisel. Saçlarım gri olsa hepsi, boyatmıcam da işte. Bu stresten bence.

Kızlar,Eşime sabah bu sene 41 kere maşallah diycez tamam, sonra yaş mevzusu olmuycak Doğum günlerinde dedim, bana aldığı çiçeğe bakın😂🤣

Eklentiler

• 1AD77487-BFFE-4947-B4CE-3BC23F08F8FB.webp
    1AD77487-BFFE-4947-B4CE-3BC23F08F8FB.webp
    34,6 KB · Görüntüleme: 47
Yok kuzu hatta dibim geldi 😁 gene aynı terane boyatsam mı boyatmasam mı.. bitkisel yapalım bidakine dedi lakin bitkisel ne kadar bitkisel. Saçlarım gri olsa hepsi, boyatmıcam da işte. Bu stresten bence.
Senin tatilin gelmiş bence ondandır o 😉

Kızlar,Eşime sabah bu sene 41 kere maşallah diycez tamam, sonra yaş mevzusu olmuycak Doğum günlerinde dedim, bana aldığı çiçeğe bakın😂🤣
Çook güzelll maşallahh.. rengi de harika.. bana da orkide göndermiş kardeşim ve eşi.. bahsederim ya çiçek ve bitkilerim bol lakin hiç orkideye heveslenmedim bakımı zor diye. nasıl bakılıyor öğrenirsen bana da anlat kuzuu ☺

Ayyy ne güzel bir dilek aminnnnn🙏 Çok teşekkür canım benim seneye kucaklarımızda bebelerimizle kutlayalım inşallah 😘😘
Canım nice güzel yaşların olsun.. biraz gecikecek de olsa en güzel Doğum günü hediyesini tedaviden sonra sana sıkıca tutunan bebeğin verir umarım.

Bende evlenene kadar aynen öyleydim, annem evin prensesi gibi büyüttü, sana bunun boyutunu anlatamam yani o derece,annem misafire çay mi kahvemi diye sorduğunda ben üzerime bile alinmazdim,
neyse sonra arkadasim ben evlendim.... saat 12 olmus geceee ve ben balkabağı olmuşum, o gunden sonra arkamda bir motor gezip duruyorum, temizligi ve temiz evi severim ama temizliği ben yapmayacam şartım o:rolleyes:, biraz simetri takintim var, bu yüzden kimse yapmayinca is bana düşüyor, yemek konusunda da Allaha Şükür 6 senedir aç kalmadik:confused:
AA ben de düzenli temiz ev isterim ama senin gibi yapan ben olmayacağım :) ayrıca aldığımı yerime koyma huyum da hiç yoktur. Hep arkamı birisi toplayacak :) tabiki evlenince, iş başa düşünce değişmeye başladım ister istemez.

Çook güzelll maşallahh.. rengi de harika.. bana da orkide göndermiş kardeşim ve eşi.. bahsederim ya çiçek ve bitkilerim bol lakin hiç orkideye heveslenmedim bakımı zor diye. nasıl bakılıyor öğrenirsen bana da anlat kuzuu ☺
Sünnet çocuklarına takılan maşallahlardan alsaydın 1 hafta öyle gezerdim dedim, çiçekçiye de Doğum tebriği demiş😂😂 İnan ben hiç bakamıyorum çiçeklere, bir arkadaşım var 10 tane orkidesi var nasıl güzel 3 yıllıkmış onun söylediği haftada 2 yarım fincan köküne, haftada 1 yapraklarına fısfısla su diyor, yapıyorum ama sonu hep hüsran benimkilerin, bakalım buna daha bi özenli olucam

Canım sıra bende benimle ilgili ne düşünüyorsun @Beste78
Kız yok ben espri yapmıştım 🙈🙈 ama senin testleri gördüm aha valla hamile dedim, bugün çıkmamış olmasına üzüldüm acaba kimyasal gebelik mi diye düşündüm ama yazamadım İnan, yaptın mı tekrar test

Kız yok ben espri yapmıştım 🙈🙈 ama senin testleri gördüm aha valla hamile dedim, bugün çıkmamış olmasına üzüldüm acaba kimyasal gebelik mi diye düşündüm ama yazamadım İnan, yaptın mı tekrar test
Yaptım canım şimdi annemdeyim eve gidince bakarım fotoğraf atarım

Back
X