Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet evet kuzu vatanını istiyor. Aaa çok sevindim birinin olmasına, gerçi ailen vardır dimi, ben de hepten gurbet kuşu yaptım seni 😂 Ben Antalya’da ivf diye bir merkez yanı hastane değil canim
ben gizli geliyorum belki bir kac gun ablam da kalirim evi ters hastaneye ve kucuk. gizlilige gelince oylesi benim icin daha uygun bizimkiler pskolojimle cok oynamis ve oynamaya devam edicek o kisilerin tam ortasinda oturdugundan, tedavi surecini gecirip sucecin devamini da istanbula yakin biyerde konaklayarak bekleme karari verdim. babam kizmasin kusmesin uzulmesin diye haberi olmucak. annem kardeslerimle kaldigim yerde gorusucez ☹️ yeterki huzurlu gecireyim tedaviyi.bana heryer gurbet

ben gizli geliyorum belki bir kac gun ablam da kalirim evi ters hastaneye ve kucuk. gizlilige gelince oylesi benim icin daha uygun bizimkiler pskolojimle cok oynamis ve oynamaya devam edicek o kisilerin tam ortasinda oturdugundan, tedavi surecini gecirip sucecin devamini da istanbula yakin biyerde konaklayarak bekleme karari verdim. babam kizmasin kusmesin uzulmesin diye haberi olmucak. annem kardeslerimle kaldigim yerde gorusucez ☹ yeterki huzurlu gecireyim tedaviyi.bana heryer gurbet

Oyyy kuzum ya kıyamam sana, masallah çok inçe düşüncelisin. Bu süreci yaşamış biri olarak en güzeli habersiz olması. Her muayene günüm telefonda herkese laf anlatmakla geçiyordu. En azından annen vs kardeşlerini görmek iyi gelir sana, tedavi öncesi çok da özlediğin için büyük moral olur🤗 Babana da sonunda güzel haberi verip gülersiniz hep beraber 😍

Oyyy kuzum ya kıyamam sana, masallah çok inçe düşüncelisin. Bu süreci yaşamış biri olarak en güzeli habersiz olması. Her muayene günüm telefonda herkese laf anlatmakla geçiyordu. En azından annen vs kardeşlerini görmek iyi gelir sana, tedavi öncesi çok da özlediğin için büyük moral olur🤗 Babana da sonunda güzel haberi verip gülersiniz hep beraber 😍
insallah öyle olsun güzellik rabbim duysun sesini. düşünmek zorundayim babam kanser hastası.senin çocuklarını gorebilicekmiyim demisti.hep hayal ettim gittigim de nolur hamile olsam allahim, gitsem tonbik bir göbekle supriz yapsam. olmadı iste. ama rabbim buyuk belki orda basaririm alirim elime bi konfeti 🎉 girer kapidan patlatirim😀 hep gozumde oyle canlandi herkezin odunu önce bir koparip hamileyim diye bagirdigim evin catlak kıziyim çünküm😂hala bir umudum var gittigim de insallah gecerklestiririm🙏🏼

Son düzenleme:
Herkese merhaba. Eski sayfaları okuyamadım henüz, umarım herşey yolundadır sizler için. Ben bugün negatif olduğunu öğrendim.
cilekliturta_33 cilekliturta_33 insallah güzel sonuç alırsın, başlamış transfer hazırlığı 😍
@Beste78 kuzum altın yumurtan olmuş, insallah 5 günü sağlıkla tamamlar ve gönlündeki güzel yavrun gelir kucagina😍
Armin Armin canim hayırlı olsun Tup bebek heyecanın başlamış ne güzel, sonuna kadar güzellikle ilerlesin ❤
panic_attack panic_attack senin de bir tatlı embriyon olmuş ne güzel, insallah karnında büyüyüp kucagina gelir 😊
can09e can09e kuzumm hadi bakalım kaldı 5 😘
dennisgo dennisgo canim sen ne yaptın, tam okuyamayınca göremedim umarım herşey yolundadır.
Hoşgeldin canım Hep merak ettik seni ,olmayan herşey de bi hayır varmış inşallah doğru zamanda nasip olacaktır.Çok sağol canım bakalım haftaya kısmetse transfer heyecanlıyım bebeleri Almaya gideceğiz 💕 sende aynen dinlen kafa dağıt sonra tekrar inşallah 🤲🏻

ucak biletleri bakmaktan beynim turşuya döndü🙄 3 bilet aldim. iki kocaya sperm testi icin, gelip gitmeye. 1 ri de benim icin 20 haziran ucup 21 de memoriale😅 biletleri aldim oturdum ağladım, bir hüzün mu keyif mi tedirginlik mi korkumu bir sürü duygu karmaşasına kapildim. insallah mutlu donerim yuvama☺
Böylelikle bir yola girmiş oldun. Sonunda bebeğini sana getirsin, çabaların karşılığını bulsun canım

Senin ki bu sefer gelecek kuzum 😘
Yeni hayat felsefem, işte hayat işte biz.. katılmak isteyen bebeye kapımız sonuna kadar açık :)
ben gizli geliyorum belki bir kac gun ablam da kalirim evi ters hastaneye ve kucuk. gizlilige gelince oylesi benim icin daha uygun bizimkiler pskolojimle cok oynamis ve oynamaya devam edicek o kisilerin tam ortasinda oturdugundan, tedavi surecini gecirip sucecin devamini da istanbula yakin biyerde konaklayarak bekleme karari verdim. babam kizmasin kusmesin uzulmesin diye haberi olmucak. annem kardeslerimle kaldigim yerde gorusucez ☹ yeterki huzurlu gecireyim tedaviyi.bana heryer gurbet
Haberli gelmek pek şenlikli oluyor. Bir de gizlisini dene bakalım bu süreçte. Aslında bunların pek de önemi yok, sonuçta senin geliş nedenin belli ve tedavi sürecinde sakin sessiz yaşayacak olman da çok güzel..

insallah öyle olsun güzellik rabbim duysun sesini. düşünmek zorundayim babam kanser hastası.senin çocuklarını gorebilicekmiyim demisti.hep hayal ettim gittigim de nolur hamile olsam allahim, gitsem tonbik bir göbekle supriz yapsam. olmadı iste. ama rabbim buyuk belki orda basaririm alirim elime bi konfeti 🎉 girer kapidan patlatirim😀 hep gozumde oyle canlandi herkezin odunu önce bir koparip hamileyim diye bagirdigim evin catlak kıziyim çünküm😂hala bir umudum var gittigim de insallah gecerklestiririm🙏🏼
Umarım bu hayalini ve çok daha fazlasını yaşayacak güzel zamanlarınız olur önünüzde.

Hoşgeldin canım Hep merak ettik seni ,olmayan herşey de bi hayır varmış inşallah doğru zamanda nasip olacaktır.Çok sağol canım bakalım haftaya kısmetse transfer heyecanlıyım bebeleri Almaya gideceğiz 💕 sende aynen dinlen kafa dağıt sonra tekrar inşallah 🤲🏻
Canım günaydın
Sana bir şey soracağım. dondurulmuş tedavisinde bu ayki kendiliğinden gerçekleşecek ovulasyon nasıl planlandı? Çatlatma iğnesi mi yoksa doğalında kendisi mi çatlayacak?

Canım günaydın
Sana bir şey soracağım. dondurulmuş tedavisinde bu ayki kendiliğinden gerçekleşecek ovulasyon nasıl planlandı? Çatlatma iğnesi mi yoksa doğalında kendisi mi çatlayacak?
Günaydın iyi Pazar’lar canım bi önceki adetimin 21.günü lucrin diye bi iğne vuruldum yumurtaları baskıladı çatlama büyüklüğüne ulaşmıyor yani Dr kontrolde baktı 10 mm geçmiyor yumurtalar dedi

Canım inşallah herşey çok güzel olsun, tedavin su gibi akıp mutlu sonlansın, babanda senin anne olduğunu görecek torunlarını sevecek bu güzel hayalin gerçekleşek, ne mutlu ailene bu kadar düşünceli güzel bir evlatları var 🙏

İnsallah güzel sağlıklı bir embriyo olur. Doğru bana da sormuşlardı da 500 dolar demişti tek embriyo icin. Aslında yaptırmak doğru olan. Hadi bakalım uç gün enerji gönderelim senin kuzuya 😍
Çok sağol canım, evet bizim klinikte ngs çok pahallı, daha önceki düşüklerimden dolayı aynı süreci yaşamak istemiyorum

Günaydın iyi Pazar’lar canım bi önceki adetimin 21.günü lucrin diye bi iğne vuruldum yumurtaları baskıladı çatlama büyüklüğüne ulaşmıyor yani Dr kontrolde baktı 10 mm geçmiyor yumurtalar dedi
Anladım. Bende baskılayıcı olmayacak, çatlatma iğnesi de yok kendi kendine çatlayacak herhalde. 14. Güne çatlamayı yazmışlar, çatlama olduktan sonra da progestan başlanacak. 19. Güne de 5. Gün embriyosu için transfer ama sanırım günler kontrollerde değişebilir.

Anladım. Bende baskılayıcı olmayacak, çatlatma iğnesi de yok kendi kendine çatlayacak herhalde. 14. Güne çatlamayı yazmışlar, çatlama olduktan sonra da progestan başlanacak. 19. Güne de 5. Gün embriyosu için transfer ama sanırım günler kontrollerde değişebilir.
Ozaman estrofem falan yok sanırım doğal siklusda yapılacak aynen dediğin gibi gün rahim kalınlığının gidişatına göre karar verir doktorun

Tatlım bugün haber var mı gerçi sen netten takipçi edebiliyorsun dinin embriyo gelişimi hakkında
Şimdi aradılar canım dün 2 hücreliydi bugün 6 hücreli olmuş çok parlak bir gelişim göstermiyor ama bu işler belli olmuyor biliyorsun önemli olan 5. Gün blast olması

Ozaman estrofem falan yok sanırım doğal siklusda yapılacak aynen dediğin gibi gün rahim kalınlığının gidişatına göre karar verir doktorun
Estrofem yok ama estrodiol içeren 1mg lık progynova diye bir ilaç var. Sabah, akşam 3 er tane kullanacağım. Sadece bu ilaç var zaten. İşte çatlamadan sonra da progestan eklenecek.

Back
X