Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Geçmiş olsun kuzum, doktora mi gittin sennnn? Hadi gözün aydın temiz cikmis😊
Sağol kuzum 14ünde gitmiştim evet.. polipler muhabbetimiz var.. adet olunca bakalım demişti.. eğer polipse histereskopi ile alıcaz demişti. Ama şimdi 31inde gelirse (ki bebikten gelmez inşallah) adetin 1.günü arayıp randevu almam lazımdı. Bayrama geliyor 😐 amann

Sağol kuzum 14ünde gitmiştim evet.. polipler muhabbetimiz var.. adet olunca bakalım demişti.. eğer polipse histereskopi ile alıcaz demişti. Ama şimdi 31inde gelirse (ki bebikten gelmez inşallah) adetin 1.günü arayıp randevu almam lazımdı. Bayrama geliyor 😐 amann

İnsallah gelmezzzz🤗 Bence ara sor, 2. ve 4. gün olabiliyor o muayene, ben bir kere 4. gün gitmiştim haftasonu girdiği icin.

İnsallah gelmezzzz🤗 Bence ara sor, 2. ve 4. gün olabiliyor o muayene, ben bir kere 4. gün gitmiştim haftasonu girdiği icin.
Of ya karıştı işlerr şehir dışı da zor olacak o vakit.. ben bi arıyım soruyum ama arife açıksa sorun kalmaz sanıyorum.

Bende geçen sene martta 51 günde adet oldum. Ve iki adet sürem geçmişti. Eğer adet olsaydın bugün adetin kaçıncı günü olacaktı. Yumurtlama haftansa çalışmaya başla. Adet zamanında ise eğer adet olmasın da testte de gebelik çıkmadıysa muhakkak git. Sonra 2 aydir adet olmadığın için kanama çok oluyor dikkat et.
En son 5 nisanda adet olmuştum kuzum, ona göre hesaplarsam yumurtlama günüm değil. Ama ilaç 5 mayısta bitti, 10 içinde olmalısın dediği zamanı dikkate alırsam 13. gün bugün. tam zamanı.
Yaaa evet onu düşündüm, bayrama denk getirmeye çalışıyorum, 9 gün tatiliz. civanperçemi içerim 2 gün. sonrasında olmazsam 5 gün tarlusal. 1 hafta içinde adet olunması gerekiyormuş.

En son 5 nisanda adet olmuştum kuzum, ona göre hesaplarsam yumurtlama günüm değil. Ama ilaç 5 mayısta bitti, 10 içinde olmalısın dediği zamanı dikkate alırsam 13. gün bugün. tam zamanı.
Yaaa evet onu düşündüm, bayrama denk getirmeye çalışıyorum, 9 gün tatiliz. civanperçemi içerim 2 gün. sonrasında olmazsam 5 gün tarlusal. 1 hafta içinde adet olunması gerekiyormuş.
Sende mi birleştirdinnn süppeerrr:)

Sende mi birleştirdinnn süppeerrr:)

pardon biraz ayıp olmuyor mu, birleştiremeyen var birleştirtilmeyen var allahhh allahhhh , ne o sen de mi birleştirdin, aman aman ben de birleştirdimler falan aaa ( özendiğim belli mi oldu yaa, yooo hiç özenmedim be ne alakası var) :halay::halay::halay:

pardon biraz ayıp olmuyor mu, birleştiremeyen var birleştirtilmeyen var allahhh allahhhh , ne o sen de mi birleştirdin, aman aman ben de birleştirdimler falan aaa ( özendiğim belli mi oldu yaa, yooo hiç özenmedim be ne alakası var) :halay::halay::halay:
Valla Rana hanımcığımın şirket daha iyi şu durumda ben yıllık iznimden aldımm.. sen de hallet hadiii kuzuu

bizimde hiç birleşmez,8 yıldır burdayım 1 kere 9 gün yaptı

Ayyy yok, ne birleştirmesi, yanlış söyledim, pazar mesaiye çağırdılar bayram tatili diyeo_O

Ayyy hanım doktorum aklıma geliyor, deme öyle cancan:))
Gerçi bıraktım artık onu, terkettim, doktorum değil artık:)
Boş ver nasıl istiyorsan hangisi iyi olacaksa onda karar verirsin inşallahh..
ama ilgiliydi yahu ☺
Bende iznimi aldım ama tatili adetli geçirmesem bari :)

Ayyy yok, ne birleştirmesi, yanlış söyledim, pazar mesaiye çağırdılar bayram tatili diyeo_O

ıgggg rana hanımcııım sızınkını de sevmedım yav, pazar ıhı olmadı. neyse benım halım cok guzel ya ozenmedım sımdı kımseye boyle bakınca :) :) :)

Back
X