• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
@Beste78 canısı ilac hakkin da verdigin degerli bilgiler icin cok teşekkür ediyorum. senin gibi bilgili birinin aramizda olmasi cok guzel🥰💐

can09e can09e canemmm deprem olmuş gecmis olsun.rabbim beterinden korusun ufak olduguna sevindim enerji birikmez ufaktan atılır🤣

@flx77 güzel kalbinden ettigin dularina cok tesekkur ediyorum, cok duygulandim💐🥰

Ozgur06 Ozgur06 canısı seni cok iyi anliyorum anliyoruz ve hepimiz zaman zaman umutsuzluğa kapılıp çöküyoruz dizlerimiz üstüne. hic olmayacak gibi gelip yerle bir ediyor bizi. ben kendi adıma cok düştüm kalktım cocuklar gibi hıçkıra hıçkıra cok agladıgım zamanlar oluyor. aglama seklim bile degisti gozumun yasi damla damla gelmiyor sel oluyor. en ufak bisey de öyle bir agliyorum ki ic ceke ceke saklayamıyorum icimin çaresizliğini.zırhımı kaybettim bu yolda. mutfak pencerem bahceye bakiyor. bahcede cocuk parki banklar cocuklariyla oynayan anneler camimin onun deki piknik masasin da bebegini emziren yurumeyi ogreten anneler. bahce bahce degil cocuk yuvası, benim panjurum genel de hep kapalı☹ bahceye aksamlari çıkıyorum.gunduz cikiyorum bazen goz kulak olayim diye birakiyorlar yanima diger goren kadinlar insallah senin de olur diyorlar kacip eve kosasim geliyor vsyre vsyre🤦🏻‍♀️ ahh diyorum nezaman bu bahce de ben de bebegime yurumeyi ogreticem. mutfak camindan bakmak bir iskence oluyor cogu zaman. ama düştüğünde cabuk toparlanmayı yeni bir umu da sarılmayı bilmemiz gerek. kalk ayaga sirkelen icinin acısini ta icim de hissettim ve gecicek oyle bir gun gelicek ki o hazir da bekleyen yaslar mutluluktan akıcak.hamile kalmamiz icin önce beynimizin bunu kabul etmesi gerekiyor lutfen bunu ezberle ve surekli tekrar et.

ben fiziksel olarakta, ruhsal olarakta sağlıklı bir kadınım ve gebe kalabilirim bu gebeligi de devam ettirebilirim öyle de oldu amin.

sabah uyandigin da aynaya bak ve alttaki gibi tekrar et. ve kendine gulumse sevdigini de söyle🥰

sen fiziksel olarakta, ruhsal olarakta, sağlıklı bir kadınsın ve gebe kalabilirsin bu gebeligi de devam ettirebilirsin öyle de oldu amin.
Ama sen beni yine aglattin ya, ben bunu cok kez söyledim, hepimiz insAllah evlatlarimizin gaz uyku problerini konusuyor olacağız, ben inaniyorum, ama iste dedigin gibi bazen küçücük cocuk gibi hickiriklara bogulabiliyoruz, bu arada aglama seklimiz cok benziyor,

@Beste78 canısı ilac hakkin da verdigin degerli bilgiler icin cok teşekkür ediyorum. senin gibi bilgili birinin aramizda olmasi cok guzel🥰💐

can09e can09e canemmm deprem olmuş gecmis olsun.rabbim beterinden korusun ufak olduguna sevindim enerji birikmez ufaktan atılır🤣

@flx77 güzel kalbinden ettigin dularina cok tesekkur ediyorum, cok duygulandim💐🥰

Ozgur06 Ozgur06 canısı seni cok iyi anliyorum anliyoruz ve hepimiz zaman zaman umutsuzluğa kapılıp çöküyoruz dizlerimiz üstüne. hic olmayacak gibi gelip yerle bir ediyor bizi. ben kendi adıma cok düştüm kalktım cocuklar gibi hıçkıra hıçkıra cok agladıgım zamanlar oluyor. aglama seklim bile degisti gozumun yasi damla damla gelmiyor sel oluyor. en ufak bisey de öyle bir agliyorum ki ic ceke ceke saklayamıyorum icimin çaresizliğini.zırhımı kaybettim bu yolda. mutfak pencerem bahceye bakiyor. bahcede cocuk parki banklar cocuklariyla oynayan anneler camimin onun deki piknik masasin da bebegini emziren yurumeyi ogreten anneler. bahce bahce degil cocuk yuvası, benim panjurum genel de hep kapalı☹ bahceye aksamlari çıkıyorum.gunduz cikiyorum bazen goz kulak olayim diye birakiyorlar yanima diger goren kadinlar insallah senin de olur diyorlar kacip eve kosasim geliyor vsyre vsyre🤦🏻‍♀️ ahh diyorum nezaman bu bahce de ben de bebegime yurumeyi ogreticem. mutfak camindan bakmak bir iskence oluyor cogu zaman. ama düştüğünde cabuk toparlanmayı yeni bir umu da sarılmayı bilmemiz gerek. kalk ayaga sirkelen icinin acısini ta icim de hissettim ve gecicek oyle bir gun gelicek ki o hazir da bekleyen yaslar mutluluktan akıcak.hamile kalmamiz icin önce beynimizin bunu kabul etmesi gerekiyor lutfen bunu ezberle ve surekli tekrar et.

ben fiziksel olarakta, ruhsal olarakta sağlıklı bir kadınım ve gebe kalabilirim bu gebeligi de devam ettirebilirim öyle de oldu amin.

sabah uyandigin da aynaya bak ve alttaki gibi tekrar et. ve kendine gulumse sevdigini de söyle🥰

sen fiziksel olarakta, ruhsal olarakta, sağlıklı bir kadınsın ve gebe kalabilirsin bu gebeligi de devam ettirebilirsin öyle de oldu amin.
Ağlattın kız bu kadar mı benzer şeyler yaşarız 😢

Bugün gebelik de yaptım, pozitif çıktı. Baştan okuyosun sanırım bugünki mesajlara gelince görürsün :) normal ucuz bebe time yaptım baya da koyu çıktı. Yarın kan vericem. Hayırlısı olsun isteyen herkese nasip olsun.amin

Aha bir gebemiz daha oldu! 😇
Sağlıkla kucağına al selozy selozy 😻 Darısı başımıza kııız! 😊

Ama sen beni yine aglattin ya, ben bunu cok kez söyledim, hepimiz insAllah evlatlarimizin gaz uyku problerini konusuyor olacağız, ben inaniyorum, ama iste dedigin gibi bazen küçücük cocuk gibi hickiriklara bogulabiliyoruz, bu arada aglama seklimiz cok benziyor,
hepimiz benzer seyler yasiyoruz derdimiz ayni çünküm.yorgunuz ve kendimizi cok yoruyup yipratiyoruz aglama artik canısı. cok sukur dermansiz degiliz ve sen de cilekliturta_33 cilekliturta_33 :KK19::KK19:bizim de sıramız gelicek.💐

komsumun bir yasinda bebegi var annesi camasir asmaya gidiyor getiriyor bana ya, annnesi gelene kadr bir agliyor ki icini ceke ceke cigliklar koparmiyo da , sankim anasi terketmis ben de yurt gorevlisiyim 🙄oyle caresizce aglamak bebeksin sen çıngar cikar beni kahretme diyorum 😀🤣😂 bazen bizimki ev de oluyo diyor ayni senin gibi agliyor ben gidim parkta oturayim gidince beni ara diyo dayanmiyor zavallim😂

hepimiz benzer seyler yasiyoruz derdimiz ayni çünküm.yorgunuz ve kendimizi cok yoruyup yipratiyoruz aglama artik canısı. cok sukur dermansiz degiliz ve sen de cilekliturta_33 cilekliturta_33 :KK19::KK19:bizim de sıramız gelicek.💐

komsumun bir yasinda bebegi var annesi camasir asmaya gidiyor getiriyor bana ya, annnesi gelene kadr bir agliyor ki icini ceke ceke cigliklar koparmiyo da , sankim anasi terketmis ben de yurt gorevlisiyim 🙄oyle caresizce aglamak bebeksin sen çıngar cikar beni kahretme diyorum 😀🤣😂 bazen bizimki ev de oluyo diyor ayni senin gibi agliyor ben gidim parkta oturayim gidince beni ara diyo dayanmiyor zavallim😂
Bizden daha olgunmuş :))

@Beste78 canım bugün aramadılar dimi merkezden
Aradılar canım kompaktlaşma başlamamış takip ediyoruz dediler, ümit yok yani, haberden sonra attım kendimi sokaklara yürüdüm ağladım sonra bir arkadaşıma gittim hiç bir şey olmamış gibi sohpet ettim sonra eşim aldı yemeğe gittik daha yeni eve girdim, napalım artık doğal yoldan çalışmalara devam edip dua edicez 🙏🙏

@Zeyneppp83 zeyno nerelerdesin herşey yolunda mu
Yolunda canım sorma çok yoğundum hastaydım misafir telasim vardı bi yandan iş güç e ramazan oruç bide yum yum dönemi basladi bittim anliyacagin..şimdi okuyorum neler olmuş neler. Özet geç bari seninkileri atliyim okumadan çok birikmis😀sende durumar nasıl?

Aradılar canım kompaktlaşma başlamamış takip ediyoruz dediler, ümit yok yani, haberden sonra attım kendimi sokaklara yürüdüm ağladım sonra bir arkadaşıma gittim hiç bir şey olmamış gibi sohpet ettim sonra eşim aldı yemeğe gittik daha yeni eve girdim, napalım artık doğal yoldan çalışmalara devam edip dua edicez 🙏🙏
Slm canım en çok merak ettiklerimdensin hemen umudu kesme be zuzu bak daha takip ediyolarmis. Gerçi bilmiyorum pek bu konuları ama .. bu olmazsa doğal olarak gelir seni bulur bebisin yürekten inanıyorum. .

Maşallah kızlar ne yazmışsın hepsini okumaya çalıştım. Ama kaçanlar olmuştur mutlaka. .neler olmuş neler güzel haberler almışız 😀 selozy selozy tebrikler çok sevindim. .. sağlıklı bi gelişim süreci diliyorum ki öyle olcak inş amin.
can09e can09e geçmiş olsun debrem olmuş yaa. Valla dünyadan haberim yok. . Bu aralar senin bat vardı dimi durumlar nasıl?

Kuzum benim de başlamamıştı, ertesi günü arayıp dondurduk dediler, umudunu kaybetme sakın. Eşim de çok dua ediyor senin sipana. O bize çok moral vermişti altın yumurta diye o süreçte diye. Dualarımız seninle 😘

Maşallah kızlar ne yazmışsın hepsini okumaya çalıştım. Ama kaçanlar olmuştur mutlaka. .neler olmuş neler güzel haberler almışız 😀 selozy selozy tebrikler çok sevindim. .. sağlıklı bi gelişim süreci diliyorum ki öyle olcak inş amin.
can09e can09e geçmiş olsun debrem olmuş yaa. Valla dünyadan haberim yok. . Bu aralar senin bat vardı dimi durumlar nasıl?
günaydınn canım evet yoktun fark edildi yokluğun.. 3 gün kalmışş ne gelmek bilmez günmüş :))
sağol kuzu yaa.. Allah şiddetlisinden zarar vereninden korusun...

sizin evvde depremler yaşandığından zaar :KK48:

Ah canım benim bugün bi mucize olsun inşallah herşeyin hayırlısı sen elinden geleni yapıyorsun gerisi takdiri ilahi pes etmek yok prp düşündün mü hiç

Son ana kadar umudumuzu kesmek yok, ayrıca tüp bebekten sonra doğal yolla hamile kalan da çok fazla, ilaç-iğne etkisi devam ediyormuş 120 gün. Tabiki üzülürsün, bu çok normal. Sadece yılmadan yola devam

Yolunda canım sorma çok yoğundum hastaydım misafir telasim vardı bi yandan iş güç e ramazan oruç bide yum yum dönemi basladi bittim anliyacagin..şimdi okuyorum neler olmuş neler. Özet geç bari seninkileri atliyim okumadan çok birikmis😀sende durumar nasıl?
aman iyi ol da sen hadi bakalım yum dönemin verimli geçmiştir umarım 👫
Tatlım cuma günü transfer heyecan dorukta

ya bu dhea yi tupculerin sayfasinda cok denk geldim ekran cekmemisim🙄 önermiyorlar pek sanirim. bir arat arastir. kulak ver bana ayran ic bol bol yine tupculerden okumustum yumurta sayisini arttiriyormus.

Yan etkilerinden sanırım. Bende zaten 3 aydır almadım. Alayim mi diye düşündüm bu ay.
Amh 0,4 sanırım, çok dusuk yanı. Bak şimdi tüm inancım gitti merkezlere. Gerçi transfer öncesi yaşadığım olumsuzluklar zaten büyük kısmını tüketmişti şimdi hiç kalmadı :)

Merkezlere inanç mi kaldı. Onlar birkaç deneme sonra alternatiflere yöneliyorlar. Bakalım O birkaç deneme yapicak gücü var mi? Hadi gücü geç psikoloji var mi diye düşünen yok maalesef. Bir tane deneme ile daha kendime gelemedim 1 yıl olacak. Ve opuya kadar 3 kere kendiliğinden olan gebelik opudan sonra hiç olamadı bu da sınır bozucu.

evet bari vakitlice gelsin de rahatlayalım,ilk defa dün ciddi ciddi ömrüm boyunca anne olamayacağımı düşünüp,
hüngür hüngür ağladım,geçer bu kafa inşAllah,
aksa da madem rahatlasak dediğin gibi

Canım ya ne yaptın sen? Hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz yanlız değilsin. Ve hepimizin tatili gelmiş belli ki :) ben evlenene kadar bu kadar ağlamazdım, belki de hep geçmişin birikimini de atıyoruz bir yandan. Belki de bunlar hep çıkacak içimizden bebiş öyle gelecek. Bu arada benden gene yumurtlama akıntısı geliyor, adetin 5.günündeyim. 2.gün yumurta görmedi doktor, neler oluyor ki acaba?

Adet olmam gerekiyordu canım ama olamadım henüz. Kontrolde 3 yumurta vardı ortalıkta gezinen, çikolata kistinin de arkasında vardı onları saymıyorum. Çözemedim ya. Bahçeci Ankara Prof Berfu hanıma yazdım, mutlaka görünün doktora, hormonsal bozukluk, yumurtalık kisti olabilir dedi. Histeroskopi sonrası şaştı, bir haller oldu yabancı madde girince:)

Bende geçen sene martta 51 günde adet oldum. Ve iki adet sürem geçmişti. Eğer adet olsaydın bugün adetin kaçıncı günü olacaktı. Yumurtlama haftansa çalışmaya başla. Adet zamanında ise eğer adet olmasın da testte de gebelik çıkmadıysa muhakkak git. Sonra 2 aydir adet olmadığın için kanama çok oluyor dikkat et.

Back
X