Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Doğru ya biz de tatilin yarın diğer gün gitsen sorun olmaz değil mi
bilsem 🤦🏻‍♀️ cumaya kadar dun aksam 7bucukta baslamasiyla hesaplarsam 3 bucuk gun oluyo ☹hep korktum cuma adet olursam 3 gun pazara gelir diye neyseki vaktinde oldum sarkmadi derkn ise bak simdi🤣

bunlar yavru. ac gitsem ogleden sonra açılırsa versem ?

Dayanabilir misin o saate kadar? Bir de prolaktin icin bugün duş almıyorsun, göğüsler baskı altında olmayacak sıkı çamaşır vs ve sende yok zaten Suan iliski olmayacak. Yeni yaptırdım o yüzden belirtmek istedim

Dayanabilir misin o saate kadar? Bir de prolaktin icin bugün duş almıyorsun, göğüsler baskı altında olmayacak sıkı çamaşır vs ve sende yok zaten Suan iliski olmayacak. Yeni yaptırdım o yüzden belirtmek istedim
dus mu 🙄 kafam da havluyla oturuyorum suan🤦🏻‍♀️ bide adetliyim ki. tesleri attim ya hepsini bikere de yaptirip bitiricem . fsh icin adetin 3 gunu istiyorlarya dayanirim aksama kadar bile dayanim 😀 sabah insallah acarlar acmazlarsa da diger gun gidicem napim🙄

dus mu 🙄 kafam da havluyla oturuyorum suan🤦🏻‍♀️ bide adetliyim ki. tesleri attim ya hepsini bikere de yaptirip bitiricem . fsh icin adetin 3 gunu istiyorlarya dayanirim aksama kadar bile dayanim 😀 sabah insallah acarlar acmazlarsa da diger gun gidicem napim🙄

İnsallah acarlar o zaman. Yüksek çıkınca endokrin uzmanına gitmiştim o söyledi, herşeyden etkileniyormuş 🤔

Aslinda fsh icin 2-4 arası diyorlar, bir kere 4. güne kalmıştım, farketmez demişti. Bir de benim gittiğim 3 farklı doktor da lekelenme değil de normal kanamaya donduğu günü ilk gün say demişti, tabi farklı görüşler çıkabiliyor 😊

Aç gidiciiiin bacım. Dayanırsın bişi olmaz. Ben bütün tahlillere aç gidiyorum.
Duş o kadar değil de memintonu falan kaşıma, hatta hiç elleşme :) Açık olurlar inşalla.

açlık bena viz gelir ki. niye kaşımıyorum niye ellemiyorum baglantisi nedir?. yarabbiiii :rolleyes: yüzu koyun yatıyorum ama ben nolcak ölsem mezarimda da dönerim okdar yani . iyice tribe girdim asgsgdh

açlık bena viz gelir ki. niye kaşımıyorum niye ellemiyorum baglantisi nedir?. yarabbiiii :rolleyes: yüzu koyun yatıyorum ama ben nolcak ölsem mezarimda da dönerim okdar yani . iyice tribe girdim asgsgdh

Yok artık o kadar değil canim, istediğin gibi yat 😂
Şimdi o sut hormonu imiş ve göğüslerde bulunduğu için ellesince, sıkan çamaşır giyince vs degisebiliyormus. Sanırım duş almada da bu etken var. Nette doktorların anlattıkları videolar var bir sürü, bak istersen 🙈

Ahahasdfs manyaaak! Tribe girecek bişi yok yav. Temas olacak tabi, boşlukta çıplak duracak halin yok da, meme uçlarına elleşme yani. Şimdi bu prolaktin süt hormonu olduğundan memintolar önemli. Uyarılmayacak. Yoğsa süt verecem sanıp prolaktini yükseltiyomuş. :ukala:

Ahahasdfs manyaaak! Tribe girecek bişi yok yav. Temas olacak tabi, boşlukta çıplak duracak halin yok da, meme uçlarına elleşme yani. Şimdi bu prolaktin süt hormonu olduğundan memintolar önemli. Uyarılmayacak. Yoğsa süt verecem sanıp prolaktini yükseltiyomuş. :ukala:
y :KK70: :KK70: :KK70: yok yok uyarmam ellemem bisi sanmasınlar :rolleyes: . o zaman kocalar da hic ellemesin madem yalnis sinyal gidiyor. sut hormonu yuksekse hamile kalmaya engel diye okumustum ve demek ki memeleriyle cok oynaniyor bu bacilarimizin ki yukseliyor:tokat:asdff

Ilk defa duyuyorum. O zaman her an sutyenden dolayı prolaktin yükselebilir. Bende cok sıkı sutyen takardim önceden. Sonra da hamile kalamayız deriz. Salmak mi lazım. Memintolara özgürlük! Salın gitsin :)

bunlar yavru. ac gitsem ogleaçık olur gibi geliyor..
bilsem 🤦🏻‍♀️ cumaya kadar dun aksam 7bucukta baslamasiyla hesaplarsam 3 bucuk gun oluyo ☹hep korktum cuma adet olursam 3 gun pazara gelir diye neyseki vaktinde oldum sarkmadi derkn ise bak simdi🤣
Evet ters zamana denk gelmiş. Orada nasıl bilmiyorum ama burada olsan sen bu testleri yazdırmak için doktoru görüyorsan pek mümkün olmayacaktır. Fakat yapılacak testlere ait bir istem kağıdı varsa tüp bebek merkezi tatil,bayram dinlemeden devam eden tedaviler nedeniyle her gün açık olduğu için o istem kağıdı ile hastanede kan verebileceğin bir yer mutlaka vardır.

VAR sistemi neymiş yahuu

Ben de kuzunun hepatit bsini yaptırdım babannedeyiz oturuyoruz başım ağrıdı çok sıcakkk 😌

hakem karar veremeyince Video Hakem sisteminden izleyip karar veriyor gol var mı yok mu ya :halay:bizim şutların sonucunu oyle beklıycez dıyom kuzu

Ilk defa duyuyorum. O zaman her an sutyenden dolayı prolaktin yükselebilir. Bende cok sıkı sutyen takardim önceden. Sonra da hamile kalamayız deriz. Salmak mi lazım. Memintolara özgürlük! Salın gitsin :)

anaam ablalar gogoslerı fora edıp saga sola carpa carpa ondan mı dolanıyomus gıı meydanlarda, meger dogurganlık artıyo muymus yoggsam. dıyom nasıl rahat edıyolar suytensız boyle gezerken, meger altta daha ulvı amaclar varmıs bak bak bak

Back
X