- 14 Ağustos 2017
- 1.995
- 6.552
- 158
- Konu Sahibi panic_attack
- #4.641
bilsemDoğru ya biz de tatilin yarın diğer gün gitsen sorun olmaz değil mi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bilsemDoğru ya biz de tatilin yarın diğer gün gitsen sorun olmaz değil mi
bunlar yavru. ac gitsem ogleden sonra açılırsa versem ?
dus muDayanabilir misin o saate kadar? Bir de prolaktin icin bugün duş almıyorsun, göğüsler baskı altında olmayacak sıkı çamaşır vs ve sende yok zaten Suan iliski olmayacak. Yeni yaptırdım o yüzden belirtmek istedim
dus mukafam da havluyla oturuyorum suan
bide adetliyim ki. tesleri attim ya hepsini bikere de yaptirip bitiricem . fsh icin adetin 3 gunu istiyorlarya dayanirim aksama kadar bile dayanim
sabah insallah acarlar acmazlarsa da diger gun gidicem napim
![]()
bide adetliyim ki. tesleri attim ya hepsini bikere de yaptirip bitiricem . fsh icin adetin 3 gunu istiyorlarya dayanirim aksama kadar bile dayanim
![]()
![]()
açlık bena viz gelir ki. niye kaşımıyorum niye ellemiyorum baglantisi nedir?. yarabbiiiidus mukafam da havluyla oturuyorum suan
![]()
açlık bena viz gelir ki. niye kaşımıyorum niye ellemiyorum baglantisi nedir?. yarabbiiiiyüzu koyun yatıyorum ama ben nolcak ölsem mezarimda da dönerim okdar yani . iyice tribe girdim asgsgdh
açlık bena viz gelir ki. niye kaşımıyorum niye ellemiyorum baglantisi nedir?. yarabbiiiiyüzu koyun yatıyorum ama ben nolcak ölsem mezarimda da dönerim okdar yani . iyice tribe girdim asgsgdh
yAhahasdfs manyaaak! Tribe girecek bişi yok yav. Temas olacak tabi, boşlukta çıplak duracak halin yok da, meme uçlarına elleşme yani. Şimdi bu prolaktin süt hormonu olduğundan memintolar önemli. Uyarılmayacak. Yoğsa süt verecem sanıp prolaktini yükseltiyomuş.![]()
Dayanabilir misin o saate kadar? Bir de prolaktin icin bugün duş almıyorsun, göğüsler baskı altında olmayacak sıkı çamaşır vs ve sende yok zaten Suan iliski olmayacak. Yeni yaptırdım o yüzden belirtmek istedim
bunlar yavru. ac gitsem ogleaçık olur gibi geliyor..
Evet ters zamana denk gelmiş. Orada nasıl bilmiyorum ama burada olsan sen bu testleri yazdırmak için doktoru görüyorsan pek mümkün olmayacaktır. Fakat yapılacak testlere ait bir istem kağıdı varsa tüp bebek merkezi tatil,bayram dinlemeden devam eden tedaviler nedeniyle her gün açık olduğu için o istem kağıdı ile hastanede kan verebileceğin bir yer mutlaka vardır.bilsemcumaya kadar dun aksam 7bucukta baslamasiyla hesaplarsam 3 bucuk gun oluyo ☹hep korktum cuma adet olursam 3 gun pazara gelir diye neyseki vaktinde oldum sarkmadi derkn ise bak simdi
![]()
VAR sistemi neymiş yahuu
Ben de kuzunun hepatit bsini yaptırdım babannedeyiz oturuyoruz başım ağrıdı çok sıcakkk![]()
Anladım kuzu benim koca da düşkün olmayınca maça hiç bilgim yok şükürhakem karar veremeyince Video Hakem sisteminden izleyip karar veriyor gol var mı yok mu yabizim şutların sonucunu oyle beklıycez dıyom kuzu
Ilk defa duyuyorum. O zaman her an sutyenden dolayı prolaktin yükselebilir. Bende cok sıkı sutyen takardim önceden. Sonra da hamile kalamayız deriz. Salmak mi lazım. Memintolara özgürlük! Salın gitsin :)
Anladım kuzu benim koca da düşkün olmayınca maça hiç bilgim yok şükür![]()
Allah kolaylık versin bacıı gıne kadannn guzellll, bızde oglanı da kendıne benzettı maalesef mac mac mac mac mac macccccccccccc![]()
ya da VAR a gerek kalmaz anında görüntü olsuuunnn :)bat zamanı kırmızı kart gordugumde hakeme gozluuuuk dıye bagırdıgımda nedenını anlarsın artıkcan09e canom
![]()