- 25 Mayıs 2019
- 7.981
- 13.740
- 163
- 31
- Konu Sahibi panic_attack
- #6.281
Sayfa yenilenmio. Bakim olabilirinstagrama girebiliyomusunuz acil cevap.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sayfa yenilenmio. Bakim olabilirinstagrama girebiliyomusunuz acil cevap.
Evetinstagrama girebiliyomusunuz acil cevap.
yenilenmiyo. kala kaldi. üzgünüz hata diyor. hesabim calindi mi dedim yaSayfa yenilenmio. Bakim olabilir
Donuyor ama hatta yeniledi bi şimdi yenilenmiyor.yenilenmiyo. kala kaldi. üzgünüz hata diyor. hesabim calindi mi dedim ya.
hesap caldirmisligim yok ama, çalınanları geri almakta bi donem ustaydim. herseyi unutmusum ne yapiyirdum nasil yapiyodum panik oldumDonuyor ama hatta yeniledi bi şimdi yenilenmiyor.
Süper olmuş ellerine sağlık. Yaş 40 Karabük çocuk yok�
NICKNAME❤ YAŞ ŞEHIR KAÇ ÇOCUGU VAR BAT Tarihi flx77
42 1 16 Haziran @Birumutbekleyen 16 Haziran @suvesu 18 Haziran E Efembahya 23 Haziran
@can09e 40 Ankara 1 @NorthCarolina 35 Yurtdisi 1 25 Haziran F Fatma KTL 25 Haziran Armin
28 Haziran seheryeli77
42 Istanbul - 11 Temmuz
Cok gecmiş olsun Allah sifa versin insallah babana ve bu illetle savaşan bütün hastalara4 evrede canısı kanserin de en kötü cinsinden. bilime gore uzatmalardayiz tabirabbim bilir. insallah onada banada nasip eder. tesekkur ederim cok sagol☺![]()
Evet canım başladı. Adetle birlikte sabah akşam progynova içmeye başladım, 11. Günde yani Pazartesi ilk kontrolüm olacak. Bakalım nasıl geçecek. Ama kasık ağrısı ve akıntılarım fena. İlaç mı etkiliyor bu ay öyle mi denk geldi bilmiyorum ama erken yumurtlayacağım sanırım. Bugün, ovulasyon testi ile takip etmeye başladım. Henüz pik olmamış.@mavitosbik07 yeni işin hayırlı olsun canım, ne korunması yaw oldu olacak spiral taktır tüpleri bağlat, çalışmalara son hız devam yaz sonuna kadar hepimiz hamileyiz gör bak, kocan korunalım diyorsa ok de ben korunuyorum senin korunmana gerek yok de
@Zeyneppp83 kuzu son durum ne başı dönen çizgi doğrulmuştur inşallah
dennisgo canım sen ne durumdasın transfer hazırlığı başladı mı
panic_attack @cilekliturta_33 gebişler bol bol yiyin için bu günlerin keyfini çıkarın
@Senella sıradaki hamiş sensin sanırım
flx77 sen ne yaptın canım tekrarladın mı testi
Ozgur06 kuzu sen ne durumdasın regli mi çatlama mı bekliyorsun kaçırmışım valla
seheryeli77 bu ay regliyi en geç biz mi bekliycez acep benim 2 temmuz
@can09e ah kuzum ne mutlu sana bu duyguları yaşıyorsun sahnede izlemek ne güzel bir duygudur inşallah ikinciyide izleyeceksin çok duygulandım bugün çokkkk
Armin kuzum inşallah bu kez kocanın testi çok daha iyi çıkar o da rahatlar, böylece senin stresinde azalır
Unuttuğum varsa özür, çok sayfa yazılmış oku oku bitiremedim alıntı yapmayı da unutmuşum sona geldim, bugün muhabbet tavan yapmış kaçırdım![]()
ilk mesaja güncelleme yaptım gençler. eksik bilgilerin düzeltilmesi ve beni de ekle diyenler için müracaat mesaj kutum :)
Kuzum bende yum hafta başındaydı, yeni geçti daha, bat bekleyecem artik@mavitosbik07 yeni işin hayırlı olsun canım, ne korunması yaw oldu olacak spiral taktır tüpleri bağlat, çalışmalara son hız devam yaz sonuna kadar hepimiz hamileyiz gör bak, kocan korunalım diyorsa ok de ben korunuyorum senin korunmana gerek yok de
panic_attack @cilekliturta_33 gebişler bol bol yiyin için bu günlerin keyfini çıkarın
@can09e ah kuzum ne mutlu sana bu duyguları yaşıyorsun sahnede izlemek ne güzel bir duygudur inşallah ikinciyide izleyeceksin çok duygulandım bugün çokkkk
Armin kuzum inşallah bu kez kocanın testi çok daha iyi çıkar o da rahatlar, böylece senin stresinde azalır
Unuttuğum varsa özür, çok sayfa yazılmış oku oku bitiremedim alıntı yapmayı da unutmuşum sona geldim, bugün muhabbet tavan yapmış kaçırdım![]()
Hosgeldin, film gibiyiz değil miMerhaba hepinize
hamile olanlari kutluyor ve saglikla bebislerini kucaklarina almalarini diliyorum. Konuyu ilk sayfadan beri okuyorum ve heyecanla takip ediyorum.
panic_attack benide eklersen sevinirim. BAT 28 Haziran ( yurtdisi - cocuk yok ) 28 - 29 gunde bir dongum ve bu aralar yumurtluyo olmam lazim. Yardirarak denemelere devam
bide Nisan ayinda kimyasal gebelik gecirdim.
![]()
instagrama girebiliyomusunuz acil cevap.
Hosgeldin, film gibiyiz değil mi![]()
Hımm 2 yıl nişanlılık, ya bizim 7 yıl flört ne olacakk:))Yazdim ki ben herbiseyimi ama senin gözün artık bizi görmüyor varsa yoksa bebe :)
Neyse yazma bakalım belki gelmez batım :)
Evet nisanlilikta çıkmalıymış :) kesin olurdu :)
Hımm tehlikeli ama belki de görmeli belki keramet vardır.
ohooo biz takım bile kurabilirdikHımm 2 yıl nişanlılık, ya bizim 7 yıl flört ne olacakk:))
Öyle olacak Beste, kapanışı biz yaparız artık :) Ancak adet oldum.@mavitosbik07 yeni işin hayırlı olsun canım, ne korunması yaw oldu olacak spiral taktır tüpleri bağlat, çalışmalara son hız devam yaz sonuna kadar hepimiz hamileyiz gör bak, kocan korunalım diyorsa ok de ben korunuyorum senin korunmana gerek yok de
Evet Özgürüm yaa:))ohooo biz takım bile kurabilirdik![]()
@mavitosbik07 yeni işin hayırlı olsun canım, ne korunması yaw oldu olacak spiral taktır tüpleri bağlat, çalışmalara son hız devam yaz sonuna kadar hepimiz hamileyiz gör bak, kocan korunalım diyorsa ok de ben korunuyorum senin korunmana gerek yok de
Allah razı lsun kafamı dağıttın benim..ama şaka maka ben üçten sonra olur bişeyler dedim yok hala tık yok...
Ay sende mi ayni durumdasın. Uzuuunnn bir protokol hazırladı, asla yapılmayacaklar, arada yapılacaklar![]()